|
|
- kevin costner'ın başrolü bir çocukla paylaştığı clint eastwood filmi, öyle bir kötü eder insanın içini ama yine de keyiflidir
- (bkz. in your perfect world)
- clint eastwood'un yönettiği ve aynı zamanda oynadığı, kevin costner ve çocuğun oyunculuğuna hayran bırakan ve bitiminde gözlerinizi dolduran izlenmesi gerekli olan filmlerden biridir. bir suçlu, çocukluğunu yaşayamayan bir velet.. aralarındaki gizli duygusal bağ ve acı son.
- (bkz: coldplay)
(bkz: dont panic)
- baskıcı ve bağnaz bir annesi olduğu için istediklerini yapamayan, bir nevi çocukluğunu yaşayamayan bir çocuğun, bir anda karşısına bu tip şeyleri yapmasına izin veren birinin çıkması sonucu ne kadar mutlu olabileceğini görün bu filmde. filmin sonunda gözyaşlarınızı tutmak için çok uğraşmanız gerekecek. özellikle çocuk, gözyaşlarınıza hakim olamamanıza sebep olabilir.
- 9 yaşımdaydım televizyonda izlediğimde sanırım. o kadar çok etkilenmiştim ki, casperı sevmem gerektiğini düşünmüştüm pek sevmememe rağmen.
ilk ağladığım filmdir bu ve ilk anladığım* film. izlediğim ilk en güzel filmdir aynı zamanda. hayatla, kusursuz dünya yalanıyla ilk karşılaşmasıdır bir çocuğun.
- laura dern hanımefendinin de başrollerden birinde yer aldığı enfes film.
|