|
|
- yeni bir yazar, kendisine de meşhur fifa oynama repliğini nik olarak seçmiş, e hoşgeldin diyelim kendisine.*
- ilker yasin 'in muhtelif bir uefa maçında cezasahası çevresinde debelenen oyuncumuz için söylemesi hayli olası olan hadise.
"döndürmeyin şevşenkoyu ordaağ !! s 'ye bas s'ye, şarj yaağp !! hah aldık, aferim lusyanooğ ! a 'ya bas uzun oyna, dolduralım, haydi çocuklağrr, vaktimiz azaldığ! deivid 'in önündeğ ! deivid kaleciyle karşı karşıya ! deivid vur deivid d 'ye bağaaas !"
- fr. "a orta sé pas d'şut"
- gayet ilginç ve sevimli bir kullanıcı ismi. arkadaş hoşgelmiş yalnız yeri gelmişken de burdan ea sports yetkililerine sesleniyorum:
- ömrümü yediniz ulan!
not: fifa'da koşma tuşu zannedersem 2003'ten beri "e"
- eve gelen misafir sıpasına avunsun diye fifa 2002 açan; "oyun oynasın da sussun, sağı solu kurcalamasın" diye düşünen ev abisi repliği. ergen genç "a orta s pas d şut" der, sonrasında amatör'e ayarlar oyunu gider. 0-12 yaş enik koşmasa da olur, sabahtan akşama ordan oraya gitsin yeşil sahalarda. klavyeye de çok sert basar bunlar, koduklarım.
- yön tuşlarını içine klavyeye embed eyleyince daha hızlı gitmiyo adam. w'nin ne işe yaradığını sana bilerek söylemedim, koşmayan topçulara kanser ol diye yaptım bunu. yaşasın kötülük.
|