görseller
a momentary lapse of reason 

belki ilginizi çeker
  1. · round and around
  2. · one slip
  3. · pink floyd
  4. · a new machine part 2
  5. · a new machine part 1
  6. · on the turning away
  7. · bob ezrin
  8. · yet another movie
  9. · senkop
  10. · the dogs of war
gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  3. · ugg
  4. · erkekte ses tonu
  5. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  6. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  7. · galatasaray
  8. · ilkel bilgisayar oyunları
  9. · ben nası büyük adam olucam

a momentary lapse of reason  

1. learning to fly, one slip, on the turning away, sorrow gibi muhteşem şarkılar içerir.
    sanat yönetmeni storm thorgerson yine mükemmel işler başarmış, çok güzel klipler çekmiş çok güzel bir albüm kapağı yapmıştır. orada gördüğünüz onca yatak o plaja taşınmış. öyle fotoşoplamak kopyalamak yok, delikanlı gibi, hepsi gerçek. üstelik bir yerde her yatağın 1 ton olduğunu okudum da; tabi üzerine bastım küfrü yalanını sikiyim diye.

dediğim gibi, çok canavar şarkılar var. farklı tınıda bir pink floyd albümü. aslında hem aynı tını, hem de farklı. nası desem, yakın ama uzak kabuslu tuzak.
    (choban, 22.03.2006 05:13)
  2. pink floyd'un 1987 çıkışlı 14. stüdyo albümü. roger waters'ın ayrılışından sonra grubun beyni haline gelen david gilmour'un ilk ciddi pink floyd çalışması.

şarkılar şöyle:

1.signs of life
    2.learning to fly
    3.the dogs of war
    4.one slip
    5.on the turning away
    6.yet another movie - round and round
    7.a new machine part 1
    8.terminal frost
    9.a new machine part 2
    10.sorrow
    (vikartindur, 04.07.2006 00:57)
  3. pink floyd un en kötü albümü.
    (darksideofthemoon, 16.06.2007 23:55)
  4. aslında david gilmour'un solo proje olarak düşündüğü ama roger waters ile yaşanan olaylar yüzünden ve 'pink floyd benim' açıklamaları sonrası (bkz: who is pink) bu albümü pink floyd adı altında yapmaya karar verir. albümde rick wright çalsa da resmi üyesi görünmemekte, konuk muzisyenler arasında yer almaktadır. albüm klasik 80 ler soundunda ve pek çokları için pf nin en zayıf çalışması olarak kabul görmektedir. yine de learning to fly, one slip, on the turning away ve sorrow gibi başyapıtları içermektedir. kalan diğer şarkılar kanımca sıradandır.
    (prozzac, 06.02.2009 13:32 ~ 13:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil