|
|
- opeth'in arabesk şarkısı. damar etkisi var, gece sessiz sakinken dinlenmeli ki etkileyiciliği artsın. içten konuşurcasına sözleri, özlü.
sözleri;
losing sleep, in too deep
fading sun, what have i done?
came so close to what i need most
nothing left here
cut the ties, uncovered disguise
left behind all intertwined
lost control, moved out of the role now
nothing's left here
leave it be
it was meant for me
soul sacrifice
forgot the advice
lost track of time
in a flurry of smoke
waiting anxiety
for a fair judgement deserved
- günün başliklari arasinda görür görmez, dinlemek için hamle yaptığım parça.
- opeth'in belkide gelmiş geçmiş en iyi parçası. girişteki piyanosu, solosu ile insanı kendinden geçirmeye birebir. direk hayal alemine atıyor insanı. mikael abinin* mükemmel clean vokalide eklenince manyak birşey çıkmış ortaya.
- opeth'in dinlediğim ilk şarkısı.adamı alır başka alemlere götürür.giriş ve bitişin uzunluğunu bu kadar abartmasalarmış keşke.ama yine de harika!
- içinde buharlaşma, kendini kaybetme isteği yaratan şarkı. zaman ve mekan kaybolsun. bir sis, bir de ses kalsın.
- opeth'in deliverance albumünün brutal vokal içermeyen tek şarkısıdır lakin depresyondaki bünye için en sert brutal vokalden daha girişken vokal kullanımı içerir.sonundaki bölüm uçurumdan yavaş yavaş aşağı süzülüyormuşsunuz hissi verir, sesler gitgide azaldıkça düşmeye hazır olunması islam'da farzdır, inanmayanı tanrının varlığına inandırır yine farz olur.
(bkz: seviyorum de)
(bkz: kadir inanır)(clvclnx, 02.06.2007 19:52 ~ 19:53)
- "leave it be, it was meant for me.." kısmıyla (4:32) beni öldüren şarkıdır. hele o sondaki riffler. çok sümsük başlar lakin ve piyano kısmı gereksiz uzundur*. mikael akerfeldt'e öehh deme sebebi (clean vokal güzelliği).
- kafa kırdırası opeth şahaseri. alır götürür, geri getirmez..
- opeth'in en güzel parçası...milyonlarca kez dinlense bıkılmaz..
- (bkz: damar)
efendim bu öyle bir şarkıdır ki, gecenin bir yarısında kalkılır, dinlenilesi gelir, mp3 çaların pili bitmiş ise eğer o sıcacık yatağından kış günü çıkartıp bilgisayarı açtırıp kendisini dinletir...
- bir başka damar opeth şarkısı için (bkz: to bid you farewell)
|