aşkolsun   

adana çık aradan

1. etinin yeni beyaz çikolata kremalı kakaolu sandviç bisküvisi...
    dışardan bakınca ye beni ye beni diyor insana.ambalaj iyi içini henüz bilemeyeceğim gerçi beyaz çikolata lafı bile insanı çekiyor kendisine
    (bkz: beyaz çikolata)
    (pandalari koruyalim, 18.03.2007 15:03)

2. reklamında oynayan hatun delikanlının elinde duran bisküviyi görünce '' ay yerim onu ben '' demiyor mu? yazacak şey bulamıyorum.. bak yine aklıma geldi. lan!
    (deniz büyücüsü, 07.04.2007 18:05)
  3. (bkz: canpare)
    (gxix, 15.04.2007 14:44)
  4. kolaylıkla parçalanıp ufalanmasına rağmen, beyaz çikolatasıyla müptelası olabileceğiniz bisküvi.
    (mavimikırmızımı, 22.03.2008 22:28)
  5. şu güzelim dilimizde en sevdiğim iki kelimeden birisi. bir diğeri ise;

(bkz: yavşak)

dünya üzerindeki tüm dilleri toplayıp ortaya yeni bir kelime çıkarmaya çalışsanız, çalışılsa böyle bir kelime asla ve asla ortaya çıkmaz. çıkarılamaz.
    içerisinde tüm anlamlar mevcuttur çünkü. sitem, istek, öfke, şefklat...

benim can simidimdir. benim yangın merdivenim. benim mide hapım. benim içtiğim sudur bu, bir kelimelik cümle.

aşkolsun.

aşka inanmamanın en büyük trend olduğu bir devirde o kadar sığmış gibi duruyor ki bu cümle. aşka inanmamamın en büyük moda olduğu şu zaman diliminde o kadar şuh bir kelime ki, gizemi sadece bende gizli. gizemi sadece aşık olamadıklarımın ardından söylediğim son sözde saklı.

aşkolsun.

tüm duygular, kavramlar, eylemler... hepsi yerle yeksan olduğunda fısıldarım;

"aşkolsun"

aşkolsıun ki bir salise daha dünya kendi ekseni etrafında dönsün. dönebilsin. dünya güneşin etrafında dönsün. dönebilsin.
    mevsimler gerçekleşsin. çiçekler açsın. ben, bir arının kanadında sevdiğime göndereyim içerimdeki tüm aşkı.

aşkolsun.

aşksız yanan şu bedeni ve kalbi kısa süreli ruhsal kalp krizlerinde kurtarmak için. son ses bağırıyorum;

aşkolsunnnnnnnn!...
    (cennettenkovulan, 12.05.2008 17:24)
  6. devamında da "aç koynunu kuş konsuaaannn" derdik küçükken ama şimdikiler yapıyor mu bilemiyorum
    (donungözüküyor benjamin, 12.05.2008 17:33)
  7. (bkz: aşk olsun)
    (muzevir, 12.05.2008 17:34)