aşk ı kıyamet   

adana çık aradan

1. klibinin başlarında sessiz sessiz iç geçirdikten sonra klibin sonuna doğru erol gğnaydın ağlamaya başladığında dayanamayıp hıçkırıklara boğulduğum,bi klip bu kadar mı güzel olur ve bi şarkıya bu kadar mı çok yakışır dedirten şarkı..
    (fırtık, 19.10.2004 20:11)
  2. sözlerini de yazalım tam olsun...
    herkes aşkını yazmış duvarlara kağıtlara
    ben seni sardım sakladım yarınlara
    beklerim günün gelecektir nihayet
    sonu yok bunun bu aşk-ı kıyamet
    sen ister al ister yere vur
    sana hasret gönül sana kul
    bak haykırışlarım hiç bitmiyor
    sen olmasanda sensiz olmuyor
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 22.10.2004 15:48)
  3. çok güzel bir şarkı ama klip konusunda ne diyeceğini bilemiyor insan.aslında klibi gerçekten güzel,çok güzel ve bitmeyen,kıyamete kadar sürecek bi aşk anlatılıyo.

hatta bilmeyenler için klibi de şöyle;yaşlı bir amca sabah kalkar,ölmüş karısının ve resmini yatağın başucuna asmıştır.yatarken yanına karısının geceliğini yaymış,onunla uyumuştur.kalkar kalkmaz resimle konuşmaya başlar,iki kişilik kahvaltı hazırlar elbiseyi sandalyeye asarak kendi kendine konuşmaya başlar.velhasıl kelam bu böyle devam eder.amcamız giyinir süslenir,karısının elbisesini koyduğu boş bir tekerlekli sandalyeyi boğaza götürür,orda anlatır,anlatır...
    asıl iç parçalayıcı kısım eve geldikten sonraki kısımdır.amca soyunmaya ve ben ne yapıyorum gibisinden üzgün ve umutsuz bi şekilde üstündekileri çıkartır ve ağlamaya başlar.karısının elbisesine sarılarak,onu koklayarak ordan oraya vurur kendini.

işte sinir bozucu olan da burası,koskoca adam kendini parçalasa ve arkada böyle bi müzik olsa siz kendinizi nasıl hissederdiniz?hakikaten bu klibi bir kere izledim,beynime kazındı ve ağlamamak için bir daha izlemedim ve izleyebileceğimi sanmıyorum.
    (bettyboop, 29.10.2004 03:19)
  4. (bkz: arabeski lanetlemek)
    (skuba, 29.10.2004 04:45)
  5. aşkı iliklerime kadar hissettiren şarkı ve klip olarak beynime kazınmıştır...hakikaten tek kelimeyle şarkı da klibi de mükemmeldir...
    (palantir, 11.01.2006 01:08)
  6. emre altuğ'nun şimdiye kadar söylediği en güzel şarkı. bir daha böyle bir şarkı seslendirir mi bilmem. bu arada klipte erol günaydın'nın tartışılamaz oyunculuk gücünü her seferinde hayranlıkla izliyorum. kendisine acil şifalar diliyorum.

http://www.youtubeserbest.com/...
    (billy, 05.08.2008 11:23)