|
|
- bacağı kırılan atı vurmak gibi bişey..
- yanınızda mır mır edip duruyorsa artık dayanamassınız, vurmak abartı olsa da o'ndan uzaklaşmayı yeğlersiniz.
ne var yani aşık olmuşsundur bitmiş(midir acaba)tir.
- "en azından aşık olmuşsun lan onu da bulamyanlar var ipne" diye bir giriş yapılır ve bi tane konur kendisine.
- ona yapılabilecek en doğru şeydir, aşk acısının çaresi yoktur çünkü.
- arkadaşı at yerine koymaktan dolayı oluşan durum: zira atlar kötü durumdayken, çok acı çekmesin diye vururlar, kişi arkadaşını at yerine koyuyorsa aşk acısı çekiyor diye arkadaşını vurabilir ama doğrusu onu bir meyhaneye götürüp içirmek ve bu sırada içkisine fare zehiri koymaktır.
- 3 gün sonra geçicek şey için boş yere mapus yatmaktır bu başka bir şey değildir.
- sen onu avutmaya çalışırken onun kalkıp ama sen hiç aşık olmadın ki beni nerden anlayacaksın şeklindeki söylemi karşısında hak ettiği davranıştır.
- "eeeh yeter lan sikerim aşkını da ızdırabını da..al lan sana acı" diyerek bacağa tek el ateş edilmesinden ibaret bir olaydır.(artık nasıl bir dırdır yapmış aşk acısı çeken arkadaş tahmin etmek nâmümkündür.)
- arkadaşın acısının kaynağı eski sevgilisiyle çıkmakla gerçekleştirilebilecek eylem.
(bkz: brezilya dizileri)
- kangren olan kolu kesmektir.
- (bkz: acımadı ki)
- aşk acısından daha fazla acı vermeyecek olan eylemdir.
- -ühühühü ama çok seviyodum ben onuuu
-ya ağlama. değmez. önündeki maçlara bak.
-ühühüh ben onsuz napacam.
-dayan oğlum. zaman alır götürür acını.
-ühühühü içim yanıyor.
-pffff. acısı taze şimdi. geçicek.
-hühühüh. ben onsuz yapamıcaaam.
-ya saçmalama mk.
-hühühüühüh herşey bitti artık benim işin. bi daha sevemem beeen
-öfff sikecem ama. takma kafana mk. yaa
-ühühüh nasıl takmam ya. onsuz hayata nasıl tutunurum.
-amına koyiim senin allah kahretsin.
- ühühühü sen de vur. düşene bi de sen vur.
-mnskymsnn
-ühühühüh ölüyom acıdan. sen de hiç halden anlamıyorsun. bik bik bik bik bik bik bik...
-geber ulan gebeeeeeeer!!!
**dan dan dan dan**
- (bkz: bacağı kırılan atı vurmak)
- kolaya kaçmaktır.
öncelikle (bkz: @1227799)
vurmak onu kolay yoldan çözüme ulaştırmaktır. çünkü intiharların birçok kısmı(göstermelikte olsa) aşk acısı ve yalnızlık nedenlidir. zor olan ise avutmak ve hayatın devam ettiğini anlatabilmektir.
|