murathan mungan ’ın supervizörlüğünde çıkan, iki yeni beste, iki türk pop coverı ve birçok yabancı şarkıya türkçe yazılmış sözlerden oluşan, sebahat abla şarkısında sezen aksu - müslüm gürses düetini barındıran yeni müslüm gürses albümü.
türk ve osmanlı tarihinin gördüğü en kötü güfteleri içeren albüm. murathan mungan yazmış, iyi aferin de, o söze o müzik gitmiş mi koçum? hayır bi dinle bakalım gitmiş mi? ya, ya...
tek kelimeyle mükemmel bir eser çıkmış ortaya,aryrıca başarılı bir reklem kampanyası posteri görmeden hiçbirşeye bakıp ta bu kadar rakı içesim gelmemişti, arabesk tarzlarla harcanan müslüm gürses gerçek sesini koymuş ortaya*. posterini büyütüp asıcaz heryere, rakı içicez bol bol.
(bkz: nilufer)
(bkz: krata gia to telos)
björk'ten duymaya alıştığımız bachelorette adlı şarkının, müslüm baba tarafından seslendirilen, türkçe, arabesk yorumu ve aynı adı taşıyan albümü. bu orjinal ve güzel çalışma ile müslüm babayı hem tebrik ediyorum hem de müslüm gürses = leonard cohen savımı desteklediği için de kendisine teşekkür ediyorum.
müslüm gürses'in son çıkan ve büyük yankı uyandırmış albümü."bana kimse müslüm gürses dinletemez abi" diyenler bile bu albümün müptelası olup çıkmışlardır.bir ömür yetmez , affet , sebahat abla hepsi birbirinden güzel eserler.büyük adamsın müslüm baba..
sabah uykusuz kafayla ve melankolik ruh haliyle ofise geldiğinizde müzik dinlemek için kulaklığı taktığınızda kulağınıza çalınan en iyi melodileri ve yorumu barındıran albümdür bu. melankolik ruh halinizle sizi bir titretir, silkeler, kendinize getirir.
inanılmaz derece güzel bir müslüm gürses albümü. her şarkı ortalamanın üstünde, ama bir nilüfer var ki yemin ediyorum eridim anasını satayım, nasıl bir şeydir o.
hayır arkadaşım dream theater dinleyen adamdım lan ben!
"baba naptın sen yaaa!" diye tepki verilesi bir albüm olmuştur. o albümde bir nilüfer var, bir döndür yolumdan var, bir bir bir... of be daha ne diyeyim.
murathan mungan resmen "ben burdayım." demiş, o derece dokunmuş hepimize...