belki ilginizi çeker
  1. · ne diyon lan sen sibop
  2. · biteviye
gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · beşiktaş
  4. · the twilight saga new moon
  5. · colin kazım richards
  6. · ibrahim üzülmez
  7. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  8. · manchester
  9. · büyük aşklar arkadaşlıkla başlar

aşk kanıksanmış bir yaşanmışlık ölesine biteviye  

1. gece gece afallamamı sağlamış tuhaf cep mesajı. hayır önce operatörün gereksiz 3 g li saçmalamalarından sandım. bir baktım romantik abazanımız yüzünü bile görmediği birine bu mesajı göndererek, bi şeyler yaşamayı planlıyor. hayır 3 tane farklı kelimeyi bir arada kullanabilmen tuttuğunu öpmen anlamına mı geliyor?
    (böle açaydım kollarımı gitme diyeydim, 18.07.2009 01:07)
  2. (togisama, 18.07.2009 01:23)
  3. sıradışı kelimlerle insanları etkilemek isteyen ama ne dediğini bilmeyen zarar ziyan kişi cümlesi. her duyduğu yeni kelimeyi not almış, sonra da bunları lego gibi birleştirmiş olmalı. mesela, "oo kanıksamak, güzel fiilmiş, yazayım kenara da bir gün kullanırım, sonra, waay yaşanmışlık bu da iyiyimiş bea, bunu da ekle. biteviye, offf, bu da çok şahane, ne anlama geldiğini anlamadım ama olsun, e ölesine'yi de bi tarafımdan uydurdum, eksik kalan tek bir şey var, o da aşk, onu da ekledin mi tamamdır"
    (excalibur, 18.07.2009 17:15)
  4. (ameliyathanede kolbastı oynayan oynak doktor, 18.07.2009 17:28)
  5. (bkz: ölesiye)
    (lockman, 18.07.2009 17:44)
  6. (bkz: öylesine)
    (bkz: ölesiye)

bilemedim şimdi .
    (kira, 18.07.2009 17:46)
  7. içinde aşk geçtiğinde bir trafik kazasına kurban etmek cümlenin geri kalanını.. bunca zaman sorduğun ya da sorguladığın; bir insanı tanımanın kaç ışık yılı alacağını hiç bilemeden, maskeli balonun ortasında etrafındaki herşey ama herşey yalanken kendini nasıl da yalnız hissediyorsan var gücünme bir yerler bir şeylere tutunma ihtiyacı. en asil duyguların insanıdır veyahut değildir ancak eksikliğini hissetmediğimizde bir kalemdir öyle yada böyle geride kalan her şey ve herkes..
    (stellar wind, 18.07.2009 17:53)
  8. şunu demek istiyor;

aşk; kanıksanmış bir yaşanmışlık,öylesine biteviye.

yani;

aşk kabullenilmiş,fazlasıyla alışılmış ve artık şaşırtmayan bir yaşam şeklidir ve bir o kadar da tekdüze.

bu mesajı yazan kişi aşkı artık çok sıradan gördüğünü ve git gide bir monoton hal aldığını belirtmek istiyor.iyi bir şey değil.
    (çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor, 18.07.2009 17:57 ~ 17:58)
  9. ölesine bir cezmi ersöz halk "fıkra"sı.
    (dirtypain, 18.07.2009 17:57)
  10. aşkın yüreği yakarkan, beyni ziktiğine kanıt,anlamsız tanımlar karmaşasıdır.

not:aşık da değilim ama durduk yere niye zırvaladım şimdi?
    (tekfender, 18.07.2009 17:58)
  11. eski sevgiliden gelmiş olması muhtemel, sensiz aşk bile sıradan demeye çalışılmış ve boş yere kasılmış kelimler bütünü..

çık söle iste,"sensiz bu hayatın ta .."
    ne kasıyon ki,pehh
    (nokta virgülle aşka geldi noktalı virgül oldu, 18.07.2009 18:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil