belki ilginizi çeker
  1. · mesir macunlu kornetto
  2. · ruhi su
  3. · büyü yaparak bir kızı kendine aşık etmek
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  2. · sözlük yazarlarının hayalleri
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  7. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  8. · this time
  9. · şambrel

aşk iksiri  

1. (bkz. mesir macunlu kornetto)
    (tenekeci, 18.05.2004 23:16)
  2. elde edilişi zor, kullanması ayrı bir dert olan eski dünya menşeili bir iksir. yeni dünyada bir iksir yerine acı biberli sıcak çikolata kullanılmıştır bu iksir yerine. eski dünyada ne çikolata ne de biber olduğu için biri ksir yapma gereğini duymuş eskinin kadim büyücüleri, efsunbazları. benim de kendim için kullandığım kendime ait bir aşk iksirim var mesela, pantolonumun sağ cebinde bulundururum sıklıkla, ortada hatunlar olunca çıkar cebimden içerim aşık olurum. deli miyim ne? neyse kendi aşk iksirimin malzemelerini ve yapılışını sizlere takdim etmekten kıvanç duyarım:

araç ve gereçler:
    kazan
    büyük tahta kaşık

malzemeler:
    @bir adet songoku kuyruğu(kaplumbağa üstad'ın kesmesini bekleyin her kasım da hasadını yapıyor bu işin)
    @yarım litre deli cesareti potion(tüm marketlerde)
    @biraz samimiyet(kaf dağının ardında anka kuşunun yuvasında bulunan yumurtaların kabuğunun hemen altında)
    @biraz çılgın sedat(her gün tv'ye çıkıyor)
    @efsanevi baymak sincabının gözyaşından 3 damla(bir damlayı elde etmeniz için 1000 ton linyit kömürü yakmanız ve havayı kirletmeniz gerektiğini unutmayın ya da sincabı yakalayıp sanayi sitesinde 30 gün bekletin. mk sincabı çok zor ağlıyor)
    @birer adet beyaz gül(içinden kan damlayanından * ) ve kırmız gül*
    @izel'in 2001 tarihli bebek albümü*
    @quake adsl modem(4 ethernet bağlantı girişi olanından)

yapılışı:

malzemeler kazana dökülür ve sihirli sözcükler söylenmeye başlar:

beyaz gül kırmızı gül güller arasından gelir. yarim geymiş beyaz ezye sabah namazından gelir. beyaz gül deste deste derdinden oldum heste digel bir yüzün görüm kalmışam son nefeste. beyaz gül kırmızı gül güller arasından gelir. yarim geymiş beyaz ezye sabah namazından gelir. güller açmaz her yerde bülbül ötmez her yerde felek bizi ayırdı her birimiz bir yerde. beyaz gül kırmızı gül güller arasından gelir. yarim geymiş beyaz ezye sabah namazından gelir. bir beyaz gül olaydım yar göksüne konaydım günde bir yüzün görüp ister ise solaydım. beyaz gül kırmızı gül güller arasından gelir. yarim geymiş beyaz ezye sabah namazından gelir. beyaz gül var elinde gümüş kemer belinde ikimizin sevdası kaldı alem dilinde. beyaz gül kırmızı gül güller arasından gelir. yarim geymiş beyaz ezye sabah namazından gelir. beyaz gülün adı var gözlerinde cadı var severem beyaz gülü onun başka tadı var. beyaz gül kırmızı gül güller arasından gelir. yarim geymiş beyaz ezye sabah namazından gelir. gül için ağlamazdım akardım çağlamazdım bilseydim ayrılık var sana bel bağlamazdım beyaz gül kırmızı gül güller arasından gelir. yarim geymiş beyaz ezye sabah namazından gelir.

p.s: iksiri yapıcağınız yer mutlaka bir bodrum katı veya içine zerre ışık girmeyen bir baraka olmalıdır yoksa süper etkili olmaz bu iksir.
    (chixculub, 31.05.2007 09:08)
  3. an itibariyle facebookta reklamı vardır.

adı üstünde aşk iksiri. bu parfüm ile karşı cinsi kendinize hayran edin. bilim adamlarının son ve kanıtlanmış buluşu.

bu da pazarlama sloganları falan heralde. ilginç.
    (zeynepp, 19.05.2009 17:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil