görseller
aşk geliyorum demezaşk geliyorum demez
aşk geliyorum demezaşk geliyorum demez
belki ilginizi çeker
  1. · tolgahan sayışman
  2. · bergüzar korel
  3. · kbb
  4. · tolgahan sayışman
  5. · gündüzüm seninle
  6. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  2. · yaran diyaloglar
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · yeşim salkım
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · monitöre kafa atmak
  9. · pazarlama

aşk geliyorum demez  

1. show tv'nin fragmanını sansürsüz yayınladığı filmdir. piç kurusu, şerefsiz, ağzına sıçtım, ha siktir gibi küfürler aynen yansımaktadır bu fragmanda show tv izleyicisine.

show tv çalışanlarının acilen kbbye uğraması gerek. yoksa bu gidişle rtüke çok masa altı yaparlar.

(bkz: rtük geliyorum demez)
    (gobelimsi, 11.10.2009 18:14)
  2. "tamam geliyorum demesin ama gelsin artık. kaç yıl oldu yahu" diyerek cevap verdiğim arkadaşımın ağzından çıkmış cümledir.
    (kalbime gömerim o zaman, 11.10.2009 18:24)
  3. geçen yıl bu zamanlar ıssız adam vizyona girmişti. herkes deli aşık ve plaksever olmuştu.

1 yıl sonra aynı dönemde vizyona girmesiyle, fragmanında eski şarkıların kullanılmasıyla bana ıssız adam'ı hatırlatan film... önyargım budur, film nasıldır bilmem...

"hacı ıssız adam paraya para demedi, biz de mi yapsak?" filmin çıkış noktası olabilir...

"meğersem benim ülkem aşk filmine hasretmiş..."
    (nicke gerek yok bana ismimle hitap edebilirsin, 11.10.2009 18:27)
  4. ama gidiyorum der... şeklinde slogana sahip film.
    (lady viola, 11.10.2009 18:39)
  5. hayat sürprizlerle dolu anlamına gelen geyik cümlelerden biri.

aşk geliyorum demez.

netekim gelmiyor da..
    (peride, 11.10.2009 18:58)
  6. 6 kasım'da sinemalarda olacak film. güzele benziyor.
    (ilsu, 29.10.2009 00:26)
  7. bergüzar korel isimli şahsiyeti görmemle kendimi pencereden atma istediği uyandıran film.yani tolgahan sayışman gibi bi adamın yanına daha nazik,daha çıtı pıtı bi hatun gitmez miydi yapımcılar ? bu kadın bildiğin at gibi.üstelik çekimler sırasında hamileymiş.
    (bi şey olmaz ona, 01.11.2009 10:06 ~ 10:11)
  8. ıssız adamın malı götürmesinin sonucu ortaya attırılan fimdir,cakma ıssız adam yani.
    (mundar, 04.11.2009 11:10)
  9. geldim de demez. sadece gidiyorum der...
    (otolit taşları yerlerde sürünen ironik yazar, 04.11.2009 11:28)
  10. sırf tolgahan sayışman için gidilir. ayrıca bergüzar korel ne lan?! yakışmış mı allasen?
    (ripelascra, 07.11.2009 10:49)
  11. kaza pardon aşk geliyorum demez.
    (ahead full, 07.11.2009 10:51)
  12. fragmanını izlemiş olduğum ve "aşk geliyorum demez,ama gidiyorum der"lafından bir hayli etkilendiğim bir filmdir.ayrıca fragmanın bir yerinde bi "ağzına sıçayım" deniyor ki hayatımda o kadar içten gelerek söylenen bir cümle daha duymadım..

ayrıca bu filmde bergüzar korel gözüme güzel göründü diyeceğim ama sözlük ahalisinden dayak yemekten korkuyorum.
    (calaea, 07.11.2009 13:26)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil