belki ilginizi çeker
  1. · dünya zirvesinde karıkız dikizleyen devlet başkanı
gündem
  1. · yetenek sizsiniz türkiye
  2. · zongul ducks
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · yeşim salkım
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · uludağ sözlük
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · seni sonsuza kadar seveceğim
  9. · ilişkide yapılan hatalar

aşkım bu zirve ikimizin zirvesi olsun mu zirvesi  

1. "zirveye katılıp sözlüktekilerle sosyalleşmekten çekinen 4. nesil yazarlarımızı da aramıza alıp toplanalım, bi gözleme yiyelim ayran içelim. ordan biyerlere kaçarız muhabbet ederiz. birbirimize msn veririz." diyerek hoşsohbet arı co. tarafından düzenlenen zirvemizde sizleri de aramızda görmekten kıvanç duyarız.

babası..........................babası
    şizo................................ronn

nikah : (bkz: http://zirvetor.itusozluk.net/...)
    (şizofren ev kedisi, 31.08.2007 15:06)
  2. olacağı aylar önceden belli olan zirvedir.

(bkz: @1738925)

en önce biz yazdık. kimse duymadan biz duyurduk. zirve adına ve organizatörlere dikkat!!!

zorla gelen edit: şizofren ev kedisi nden küfür dolu mesajlar alıyorum. hayatım tehlikede. ronn la aralarında birşey yokmuş. sadece arkadaşmışlar.
    (alkolik2000, 31.08.2007 15:39 ~ 17:17)
  3. organizasyona ev sahipliğini "hala mantı" yapacaktır. alkolik2000'e doya doya söveceğimiz bu mutlu günümüze bütün sözlük yazarlarını bekleriz.

not: hala mantı, istiklal caddesi'nde atlas pasajı'nın hemen yanında bulunuyor.
    (ronn, 31.08.2007 18:10)
  4. kazara katıldığım zirvedir. valla bilerek katılmamışımdır. ben de! butonuna vakti zamanında umarsızca abanmışım lakin ne gününden, ne saatinden ne de mekanından haberim vardır. taksim istiklalden arkadaşlarla buluşmak üzere inerken baktım ronn ve şizofren ev kedisi oradalar yanında tanımadığım bazı yazarlar da var.. hemen gidip selam verdim "hacı zirve falan mı var?" dedim. taşak geçtiğimi sandılar "ya abi bırak bu işleri, herkes aynı espriyi yapıyor" falan dediler, zorla ikna ettim kendilerini. yarım saat falan takıldım ve gittim. keşke gitmez olsaydım, gittiğim mekanda pek eğlenemedim. o yarım saat daha eğlenceli gelmişti. neyse efendim içinde bulunduğum saat dilimi içersinde gayet eğlendim lakin şunu da belirtmek isterim masa sanki haremlik selamlıktı. ne öyle kardeşim bir tarafta bayan yazarlar bir tarafta erkek yazarlar dizlimişler. hayır işin kötü yanı ben masanın tam ortasında kaldım.. ilk başlarda kendimi masanın başında polat alemder gibi sansam da sonraları kıs kıs gülüşlerle bu düşüncemden vaz geçip hafiften erkek tarafına yanaştım. ha sonra yerime bar filozofu oturdu. saygılar, sevgiler bir dahaki zirvede daha uzun süre birlikte olmak dileğiyle. ronn?
    (korialstrasz, 02.09.2007 23:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil