kazara katıldığım zirvedir. valla bilerek katılmamışımdır. ben de! butonuna vakti zamanında umarsızca abanmışım lakin ne gününden, ne saatinden ne de mekanından haberim vardır. taksim istiklalden arkadaşlarla buluşmak üzere inerken baktım
ronn ve
şizofren ev kedisi oradalar yanında tanımadığım bazı yazarlar da var.. hemen gidip selam verdim "hacı zirve falan mı var?" dedim. taşak geçtiğimi sandılar "ya abi bırak bu işleri, herkes aynı espriyi yapıyor" falan dediler, zorla ikna ettim kendilerini. yarım saat falan takıldım ve gittim. keşke gitmez olsaydım, gittiğim mekanda pek eğlenemedim. o yarım saat daha eğlenceli gelmişti. neyse efendim içinde bulunduğum saat dilimi içersinde gayet eğlendim lakin şunu da belirtmek isterim masa sanki haremlik selamlıktı. ne öyle kardeşim bir tarafta bayan yazarlar bir tarafta erkek yazarlar dizlimişler. hayır işin kötü yanı ben masanın tam ortasında kaldım.. ilk başlarda kendimi masanın başında polat alemder gibi sansam da sonraları kıs kıs gülüşlerle bu düşüncemden vaz geçip hafiften erkek tarafına yanaştım. ha sonra yerime
bar filozofu oturdu. saygılar, sevgiler bir dahaki zirvede daha uzun süre birlikte olmak dileğiyle. ronn?