|
|
- nazan önceli'in son albümünden bir şarkı. hayatımda duyuğum en itici şarkılardan biridir ayrıca.
bot mu giyerdin kot mu giyerdin
siyah kazaklarını mı çok severdin
gece mi gezerdin hazır mı yerdin unuttum
pot mu kırardın kalp mi kırardın
taş mı atardın kuş mu tutardın
düşünceli miydin bananeci miydin unuttum
yalandan kim ölmüş ki
yolundan kim dönmüş ki
elimden kim tutmuş ki bak aslında
hiç iyi değilim ben
ölsem bir kurtulsam ben
kısmetsiz kediyim sanki
aşkım baksana bana aşkım
aşkım ağlarım ama aşkım
yat kalk hep beni düşün yat kalk hep beni
aşkım baksana bana aşkım
yat kalk hep beni düşün ooo nerde
postal aldım giymedin
göbek yaptım görmedin
sordum cevap vermedin ya ya
fransız kaldın bana
yabancı olduk sonra
bir ihtimal sevmedin ya ya
aşkım baksana bana
aşkım
aşkım ağlarım ama
aşkım
yat kalk hep beni düşün
aşkım baksana bana
aşkım
yat kalk hep beni düşün ooo nerde
dünyayı kurtaran adam nerde
el maklÛl el maklÛl...
- (bkz: aşkım/!twinkle)
- şarkı şöyle geçişleri var:
anlaknuuur!.. anlaknuuur!..
anlugu lugulugu alaka lulaga
anlaknuuur!. anlaknuuur!..
labayla bayra labayra larlunloo..
hepetolmus.. hepetolmus..
vuluvulu verye...
onmelheyra hepetolmus..(venom, 29.11.2006 18:05 ~ 18:06)
- tüm örneklerinin olduğu gibi hedef kitlesi ve alıcısı 5 ile 12 yaş arası çocuklardır. kapitalizmin tüm pazarının çocuklar olduğunu türk pop müziği (bkz: hafif müzik) keşfetmiştir. mutluyuz.
- çok çok kötü bir klibi var bu şarkının.
hayır, şarkı hakkında bir yorum yapmayacağım zira nazan öncel eskilerin kafasında portakal taşıyan kızı olmaya devam edecek kafamda, sevmesem bile, devam etmeli.
- (bkz: cehennemde çalması muhtemel şarkılar)
- herhalde herhangi bir kızdan öyle bir hitap duysam cinnet geçirir katil olurum.
- muhattabı olan kişi cyclops ise biraz ihtiyatlı kullanılması gereken söz öbeği.
- aşkıııım baksana bana
- cozaaaaaaartttttttt
- allah belanı versin scott şarkı sölüyoduaaaam
- jean durumumu biloysun süizan etme gözünü seveyim.
- tek kelimeyle saçma sapan bir şarkıdır; nitekim nazan öncel şarkıyı söylerken dinleyenle adeta dalga geçer bir hava uyandırmaktadır tarafımca.(bkz: pöff)
- nazan öncel'in son zamanlarda yaptığı saçma şarkılardan biri daha.diğeri için (bkz: dudu)(bkz: of of) bizimle mi dalga geçiyor yoksa kısa yoldan şarkı üretme yolunu mu seçmiş bilemiyorum..özellikle aşkımm diye yırtınması kulaklarıma geçici zarar veriyor..
- sanırım bestesi için alelacele söz yazılmış bir şarkıdır. hatta tüm beste için bile değil, nakaratının bestesi için. eğer düzgün söz yazılabilse, çıstak çıstak senenin şarkısı bile olabilirdi, o derece.
(bkz: yorum adamları)
- ticari kaygıyla yazıldığına katıldığım,nazan öncel'in diğer şarkıları hatırlanınca (erkekler de yanar,nereye böyle,beni hatırla,dillere düşeceğiz,geceler kara tren v.s.)çok ucuza kaçan,kısacası nazan öncel'e yakışmayan şarkımsı.videoklibi daha bi enteresan.gerçi zaten öyle bir şarkıya anca öyle abuk subuk da bir klip çekilirdi.olmamış diyor ve 10 üzerinden 2 veriyorus kendisine
- sevgili arasında modifiye edilmişi olabilir rahatsızlık vericidir.
(bkz: aşkım çaksana bana)
- sözleri mi daha saçma, klip mi bir türlü karar veremediğim nazan öncel şarkısı.
o bıyıklı mavi yaratık mı daha gıcık yoksa abuk sabuk hareketlerle dans eden soru işaretli kafası olan adam mı yoksa nazan öncel'in aşşkııııım demesi mi..
bu sorulara vercek cevabı kendi kendime bulamasamda tek dileğim şarkının modasının çabuk geçmesi ve işkencenin son bulması.
- nazan öncel'in 7 n bitirdin albümünün çıkış parçası.
(bkz: @2195450)
(bkz: http://www.nazanoncel.net/...)
|