aşıkken yemek yiyememe sendromu 

adana çık aradan

1. ızdırap vericidir. sevdiceğin gelmesine şunun şurasında 2 saat kalmıştır, aradan 1 ay geçmiştir, ilk göreceğiniz gündür, yanındayken gerizekalı karnınız guruldamasın diye zoraki olarak yemek yersiniz (içinde bulunduğum durum), zaten midenizde san francisco senfoni orkestrası metallica ile the call of cthulhu yu çalmakta gibi hissederken, "allahım ben neden pille çalışmıyorum ya rabbiii???" diye isyan edersiniz, her lokmadan sonra bir yudum kola ile gırtlagınızdan aşağı yemegi kaydırmaya çalışırsınız, yahu eziyet işte, işkence..keşke yemek yemeden yaşansa...

(bkz: forza yaşamak için yemek)
    (selenikom, 19.08.2007 20:57)
  2. çok değil 5 kilo vremiştim ama herkes ne çok zayıflamışsın aşıkmısın demişti. herkese mi oluyoki bu ya. nerden biliolar die dusunmuştum. nerden bileyim herkese bole oldugunu hiç aşık olmamıştımki. meğer şiiri bilem varmış. orhan veli'den :

ben böyleimi olacaktım?
    en cok sevdiğim salatayı bile aramaz mı olacaktım?
    (sodyum, 19.08.2007 21:04)
  3. aşık olunan kişiden karşılık alınamazsa anorexia ya çevirebilir
    (üretim hatası, 19.08.2007 21:06)
  4. platonikken daha beter olur bu.sanki bir yere yetişecekmişsin gibi,yemezsin,yiyemezsin yemeği.nereye gidiceksin be.evdesin işte.olsun yarın olacak ya,yarın olunca o da o yarının içinde yer alacak ya.ondan.
    (glenn, 19.08.2007 22:08)
  5. aşıkken bütün metabolizmanız farklı çalıştığı için vücudunuza o esnada yabancı gelen yemek yeme eyleminden uzaklaşma durumudur..karşılıklı olsun,karşılık bulamamış olsun her türlü aşık olma durumunda geçerliliğini korur.karşılıklı aşk sırasında gözünüz sevgilinizden başka bir şey görmek istemez,nitekim gözünüzün görmek istemediği şeyi de yemek istemezsiniz.tecrübeyle sabitlenmiştir,üç gün nerdeyse hiçbir şey yemeden durabiliyorsunuz.insan yemeğe ayıracağım süreyi sevgilime ayırayım gibi aptalca bir düşünceye mi kapılıyor ne?yok sanırım aşk gerçekten insanın kimyasını değiştiriyor.karşılıksız ise aşk,yine kesilirsiniz yemeden içmeden;zira aklınız içinde bulunduğunuz durumdan kurtulmanın yolları ile iştigal ediyordur ve yemek sizi bu durumdan kurtaracak şey değildir.her ne kadar etrafınızdakiler :'ye bak ayakta kalman lazım.'dese de siz buna aldırış etmez,yememeye devam edersiniz.aşkın garip hallerindendir kısacası.
    (hodbinim işte, 19.08.2007 22:16)
  6. aşıkken kendini yemeğe verme sendromu´ndan daha dogru olduğu söylenebilir...
    en azindan askina karsilik bekleyenler icin...
    (yalnizligindayanilmazhafifligi, 19.08.2007 23:46)