|
|
- çok olağan bir şeydir. yadırganmamalıdır.
- aşık olan kişinin birkaç saat sonra da tuvalete gideceğinin işaretidir.
- kıskançlık krizlerine yol açar. sevgilinin herkesten sakınılan dudaklarının bardağa değmesini izlemek hayatı zehir eder insana. hatta bir daha kimse o bardaktan içmesin diye bardak kırılır, atılır.
- hava cehennem gibi sıcak. sevdiğin kız, dış çeperi buğulanmış, içinde buz gibi su olan pet şişeyi eline almış. hafiften saçlarını savuruyor ki ağzına saç gelmesin. zaten o bembeyaz bandananın altındaki simsiyah saçlar ağzının kenarına takılsa can mı dayanır? neyse... şişeyi ağzına dayamış, suyunu içiyor. büzdüğü dudaklarının kenarından süzülen su damlacıkları, boynunu takip edip göğüslerinin arasına süzülüyor... peki o elmaları kim yiyor? komşunun oğlu şakir. sen anca izlersin. adam icraata geçmiş, sen suyu izle. heeee. su akar deli bakar.
- gidip dokunmak, dürtüklemek, yumruklamak vs. için iyi bir sebeptir. üstüne iğrenç bi de espiri yaparsınız tam olur. o içtiği suyun geri çıktığını görürsünüz, hem de burnundan.
(bkz: iğrençlik yapmanın dayanılmaz hafifliği)
- fazla içerse işeyeceğine işarettir.
(venom, 01.11.2007 21:44)
- bu anda yapılacak süper bir espri var:
sikini kaldırıp fermuardan dışarı uzatacaksın. gidip dokunduracaksın. hatun "ay o ne" diye bağıracak. o an kızgın bir ifadeyle "hani su içene dokunmazdın? he?" diye zikinin kafasına tokat atacaksın.
evet böyle bir espri yapılabilir. bence bir deneyin. tepkileri ne olacak merak ediyorum doğrusu.
- kişiden soğuma sebebi de olabilir. ağzına falan dikmiştir şişeyi. hiç hazetmem.
- kesinlikle müdahale edilmelidir. şimdi gidip buz gibi suyu içiyordur falan. yazık günah.
(buğra, 01.11.2007 21:50)
- garip bi haz uyandırır hep içimde hafif ıslaklık dudakların şişmesi ve afallama beni baştan çıkarır
(bkz: garip bir adam olup çıkmak)
- rüyada gerçekleşmişse altınıza işediğinizin habercisidir, kalkın temizleyin kokar mazallah.
- rüyada aşık olunan kişiyi su içerken görmek bir şekilde cebinizden para çıkacağı ya da kamyon yüküyle para geleceğine dalalettir.
- kişinin kendi kendine aşık olması demektir. tabi yere eğilmiş, görünütüsünün yansıyacağı bi su birikintisinden eliyle su içiyosa. bardaktan falan içiyosa bilemem.
- susamıştır belli ki. ilginç.
- (bkz: sudan sebeplerle aldatılmak)
- lıkır lıkır yutar ya, boğazı bir garip titrer. şahsen çok etkileyici bulurum.
- (bkz: aşık olan kişiyi işerken görmek)
(bkz: death proof)
- en güzelini zamanında ferdi tayfur, çeşme şarkısında betimlemiş.adam görmekten ziyade görmez olaydım demiştir ki daha bir anlamlı kılmıştır durumu.tabi ki söz konusu şarkı zamana uyarlandığında durum malesef trajikomikleşiyor.akmakta olan bi çeşme bulucaksın ha bide yetmiyomuş gibi hatun eğilip su içicek,görmez olaydım diceksin hee?
1-çeşmenin kurnaları çoktan sökülmüş,satılmak üzere zulada bekletilmektedir.
2-ne ''görmez olaydımı be!'' biraz daha eğilde asıl şeyi görelim.bak zülüfün daha diplerde,eğil eğil...
ne çeşme kalmış geriye nede temiz su.aşık olduğun kişi büyük ihtimalle starbucks ta
elindeki ise abuk sabuk isimli bi kahve.adını bile söylemediğim cinsten.durum içler acısı ya neyse.
ulan nerden nereye çekmişiz konuyu be.napıyım doluyum be sözlük.neyse asıl konuya gelelim efendim,yinede şarkıdan küçük bir kuble konuya cuk diye oturacaktır;
çeşmenin başına bir güzel inmiş
eğilmiş zülfünü suya düşürmüş
mevlam bu güzeli kime yar etmiş
gelmez olaydım, güzel yüzüne bakmaz olaydım.
- suyu damacanayla içmiyorsa yadırganmayacak bir durumdur gayet normaldir
|