bir diğeri de sailormoon'daki tuxedo mask yani smokinli şövalyedir. maskeli tuksedo da denirdi aramızda kendisine. beyimizin kendinden fazla emin, alay edermiş gibi duruşu bana terry'i çağrıştırırdı. ne zaman usagi'nin başı derde girse, ağzında gül ortama uçarak giriverirdi. karizmatik biriydi. tabi usagi'nin sevgilisiydi maalesef. yine de hayranlıkla bakardık kendisine(hey gidi günler be!).
şeker kız candy'deki terry ve ay savaşçılarındaki smokinli şövalye'yi çok severdim.bi de dedektif conan vardı bi zamanlar (abim yüzünden zorla izlediğim çizgifilmlerdendi o da o yüzden oflaya poflaya izlerdim sonradan anladım değerini ama bulamıyorum şimdi hiçbi yerde...) conan'ın 'küçülmeden' önceki halini çok beğenirdim ben ama malesef çok az gösterirlerdi onu...
evet burdan açıklıyorum, küçükken çakmaktaşlardaki betty'ye aşıktım. ya da aşık olmak gibi bişeydi sanırım. "ulan evli kadın utamıyor musun!" diyenlere de bunun küçüklükte olan bir olay olduğunu söyler ve tamamen masumane olduğunu belirtmek isterim...
jessica rabbit! http://formo.free.fr/...
hatta resmini basıp kesip yıllık sayfamın ortasına dikmişimdir, o derece aşığımdır kendisine. sonra efendim nedir bu kızıl saç hastalığı nedir bu güçlü kadınlara çekilmek salak mısın aklını peynir ekmekle mi yedin falan filan. http://www.abarim-publications.com/... linkte de bilimsel bir şekilde açıklamışlardır hatta
tsubasada tsubasa ozara yerine kaleci wakabayashi genzo, şeker kız candyde andy yerine terry grandchester nerde asi, öfkeli, cool bi tip varsa onu severdim.bugün lost izlerken de jack yerine sawyer diyorum.yok biz kızlar akıllanmicaz hiç.
(bkz: desperate girls)
batman
her ne kadar taytının üzerine don giyip, karizmayı hafiften çizdirse de ablamın aşkıdır.sırf batman'i izlemek için tuttu çanak anten aldı, yayın saati ana haber bültenlerine denk geldiği zamanlar, koskoca babam bile bu gecelerin şovalyesini gıkı çıkmadan izlemek zorunda kaldı. ablamın aşkının büyüklüğü bununla kalsa iyi. kendisiyle ilgilenen erkekleri bruce wayne ile kıyaslamaya başladı. nasıl kıyaslamasın ki, adam zengin, akıllı, kültürlü, sportmen, atletik ve diri vücutlu, yakışıklı ve karizmatik, en önemlisi o bir süper kahraman. her işini tastamam yapan alfred gibi becerikli, yetenekli, esprili bir de uşağı var. daha ne olsun. ablam olmasa ben bile aşık olurdum ama ablam bana robin'i uygun gördü. onlar bat-mobille gezerken biz robin'in motosikletiyle gezermişiz.