sabahın köründe gözleri kapanırken bilimum sohbet programının ondan mesaj geldiğinde system trayde yanıp sönmesini bekleyip bunu sözlüğe yazan fakat aşık olduğu kızı görmeye memleketinden 4 saat uzağa gitmeyen insandır.
sabahın körüne takılmayan erkek modelidir. her daim onun yolunu gözleyen, sözlerini bekleyen, sohbet odalarına kısıtlanmış bir aşkı kabul etmeyen erkek modelidir. onun için şiirler yazan erkek modelidir. umutsuz da olsa, sevmekle mutlu olan; karşılıksız da olsa, hayatına yeni bir anlam katıldığı için mutlu olan erkek tipidir.
kendi sorumluluğunu alamazken aşık olduğu kızın sorumluluğunu üzerine almaya çalışıp kıçı başı dağıtan alt modelleri vardır bunun.misal;
hayatının hatasını yapan genç kız:ben bir lavaboya gideyim
aşık erkek:aşkıaauam nereye gene özlüyorum seniaa.
h.h.y.g.k:tuvalete gidiyorum rıfkı..!
aşık erkek:niye? napcan ki tuvalette?
....
kız sıçacam allah belanı versin diye düşünerek uzaklaşır,uzaklaşır,uzaklaşır.
çok ciddiyim. (bkz: yok böle bişi)
en azından kadınların aşktan anladığını anlamıyor erkekler. bir erkek gösterin ki sevgilisini/eşini bir kere bile isteyerek kırmamış, incitmemiş olsun...
bu aşk yaşamı boyunca her hangi uzun süreli ekstra promosyonlara girişilmediğindendir belki, kısa bir yaşam eğrisine sahiptir.
(bkz: coca cola değil ya bu)
salaklaşmış doğruyu yanlıştan ayıramayan mantıklı düşünme yeteneğini kaybetmiş ama kendini bulunmaz bursa kumaşı sanan varlıktır;yakınlarında olmak insan sağlığı açısından zararlıdır...
sevdiği kadını yeryüzündeki en güzel canlı olarak görebilen kadınını gereksiz kapris ve kıskançlıklarla sıkmayan kadınını her daim yücelten (bkz: 300 spartian) aldığı nefesin artık farklı olduğunu hissedebilen karamsarlıktan çıkmış hayata deyim yerindeyse pembe gözlüklerle bakan sadakatine şüphe duyulmayacak arada ne kadar mesafe olsada gece yatağına kadınıyla girebilecek kadar gözleri kapalı olan kadınını düşündüğünde içorganlarının yer değiştirdiğini hisseden rüyalarında görmek için hergece tanrıya dua eden yaptığı her harekette arkasında duracak güvenini sonuna kadar onun için adamış geçmişini umursamayacak kadar bilge insan ve bana bu cümleleri yazdıran ruh hali..
bu başlığa iyi bişeyler yazan ve yazamayan ıkarakk 2 ye ayrılır.yazıyosa ona aşık olan sevgilisi vardır.yazmıyosa reddedilmiş yada açılamamıştır.aşkı,içinde saklıdır.