kırmızıkanguru'nın kapıcısının bu tarife uyduğu kapıcı modelidir.neden mi?
kırmızıkanguru amcasının evine taşınmıştır.ev dayalı döşelidir,arada sırada amcanın gelip kaldığı bir evdir.kırmızıkanguru taşındığı ilk gece kapı çalar dış kapıyla irtibat kurulan telefonumsu şeyi kırmızıkanguru korkuyla açar,olaylar gelişir:
kapıcı:siz kimsiniz?
kırmızıkanguru:asıl siz kimsiniz?
kapıcı:ben kapıcıyım,o daire boştu ondan aradım
kırmızıkanguru:amcamın evi burası,taşındım
kapıcı:benim niye haberim yok
kırmızıkanguru:neden olmalı mıydı?
kapıcı:hırsız sandım,polisi arayacaktım,neyse dedim önce bi arayım dedim
zaten hırsız da salak,ışıkları yakıp oturacak,üstelik de telefonu açacak,neyse önce kırmızıkanguru alttan alır,kaba davranmak istemez.(niye sanane demiyosa)
kırmızıkanguru:ama siz gece gece aramış beni fırçalıyosunuz,çok korktum(hala nazikçe)
kapıcı:ben de korktum,asıl ben erol beyi fırçalayacam,bana haber vermeliyid
kırmızıkanguru:nasıl ya,adamın kendi evi sana mı soracak,gelip kendi de kalabilirdi
kapıcı:o gelince hep bana uğrar,sen nerelisin(adam hala inanmıyo,teyit etmeye çalışıyo,nasıl bir zekadır,nasıl hırsız olabilirim ben tüm akşam oturmuşum ,ışık yanık)
kırmızıkanguru:şuralıyım
kapıcı:ben de oralıyım,hemşehriyiz.adım da şu
kırmızıkanguru:biliyorum.
işte birazcık daha bişeyler konuşulur,sinirden hatırlanmıyordur şu an
sonuç:adam özür dilemeden kapattı.insan bi der,gece gece rahatsız ettim,kusura bakmayın,çok korktum falan.ertesi sabah amcamı arayıp şikayet ettim,o da onla konuşmuş(azar niteliğinde).gelip özür dileyecekti benden ama gelmedi hala.neyse gelmesin zaten,yüzünü görmek istemiyorum.düşündükçe hala elim ayağım titriyo,dengesiz işte..