ağzımdan bir şey kaçmasın diye dolduruyorum   

adana çık aradan

1. koç holding onursal başkanı rahmi koç'un gazetecilere başbakan erdoğan'ın bir röportajını sormaları üzerine verdiği yanıttır.
    eski bir koç çalışanı olarak şunu diyebilirim koç holding'in perakende bölümünde top sakal haricinde bıyıklı personeli çok ama çok nadir görürsünüz ancak sakallı insan hiç göremezsiniz. bu bir ayrımcılık olarak nitelendirilenleri aslına bakarsanız pek komik bulmuyor değilim. ha kime ne? işi yapan sakal mı diyecek olanlara denecek çok şey var. şekilcilik değil ancak insanın birebir muhattap olması gereken işlerde kıl yumaklarıyla karşılaşmak nazarımda hoş değil. ha iş bu giriyi yazan adam sakalı sever ve uzatır ama iş çalışma hayatına gelince akan sular durur. madem sakal uazatacaksın git buna uygun bir işte çalış.

başbakan erdoğan, bir röportajda “ben iş yerime sakallı veya bıyıklı olanları asla almam" diyen işadamı rahmi koç’a “bunlar ayrımcılığın ta kendisidir, bugün dünyanın neresinde böyle ilkel bir anlayış var" sözleriyle yanıt vermişti.
    koç holding onursal başkanı rahmi koç, bugün kartal'da tekne ve yat ürünleri perakendeciliği şirketi west marine'in açılışına katıldı.
    *basın mensuplarının başbakan'ın eleştirilerini sorması üzerine rahmi koç, "bugün magaza açılışıyla ilgili konuşacağım" diyerek cevap vermedi.
    yemek yediği sırada da basın mensuplarının yoğun soruları ile karşılaşan koç, "ağzımdan birşey kaçmasın diye dolduruyorum" şeklinde konuştu.
    http://www.milliyet.com.tr/...
    (yakışıklı değil ama karizmatik, 05.07.2008 19:28)