|
|
- salya akıta akıta.genelde çok yorgun olduğunuzda başınıza gelir.uyandığınızda bunu farkeder ve kendinize gülersiniz.inşallah kimse görmemiştirr
- uyanıldığında 'acaba ağzıma böcek, sinek, karınca girdi mi?' diye şüphelenmeye neden olan şey.
(lockman, 09.07.2007 23:30 ~ 23:30)
- (bkz: ağzı açık uyuyan kişideki eşcinsellik)
(bkz: kendimi tanıyamıyorum)
- dilinizin saman kağıt kıvamına gelmesine neden olan hadise. su içseniz de çok bir faydası olmuyor emin olun.
- gecenin bi yarısı ağzından akan bi derenin ıslaklığıyla uyanmana sebep olabilir.lavaboya gitmeden yüzün yıkanmış olur.bu sebepten misafirliklerde yastığını yanında taşımalıdır kişiler yada ağzılarına bebek bezi neyin taksınlar.ama eşsiz bi şirinlikte katar insana.
(fluwn, 09.07.2007 23:36)
- kızlarda iğrenç görüntülere sebep olmaktadır. vakti zamanında çok güzel bir kızı bu eylemi yaparken gördüm ve ... burunda et varsa oluyor diye de biliyorum. dalga geçmemekte de fayda var. ya da geçin bana ne
- kronik nezle, sinüzit, saman nezlesi, burun eti, adenoid bezi büyümesi gibi sorunların biri veya daha fazlasına sahip olunmasıyla başa bela olan rezillik.
hem nefes zor aldırır, bu yüzden de uyku pek kaliteli olmaz, daha az dinlenilir.
bir de üstüne sigarasever bir bünyeyse sabah boğazda oluşan gıcık, bol öksürük de cabası.
- dün anfide dersi ağzı açık bi şekilde dinleyen çocuğu ulaşabildiğim kadar kişinin görüp gülmesini sağladım diye olsa gerek bu sabah uyandığımda çenemi böğrüme değercesine açılmış bi vaziyette buldum.kimseyle dalga geçmeyin geçirmeye aracı olmayın allahın sopası yok cidden.
|