komşumun kankasının kankası, kankamın kankası, kankamın kankasınının ve kankalarınını kankası, benim de kankamdır. bu işin içinden çıkılmaz esaslı bir kankadır diyelim ve konuyu burda noktalayalım.
zeynep,aslı,ali,gamze,durdu,yeter ve sonunda imdat'tır. yazardır. altıncı nesildir. hoşgelmiştir. mitoz bölünme ile çoğaldıklarını düşünmekteyim. keşke isimleri profaz, metafaz, anafaz ve telofaz olsaydı.
-nee bir tane daha mı?
-artık iyice korkmaya başlıyorum.
-gittikçe büyüyorlar efendim durduramıyoruz. şaka bir yana o da diğerleri gibi hoşgelmiş, sefalar getirmiş.
(deme didem e, 12.02.2009 00:29 ~ 16.02.2009 16:01)
durakta mini fasıl yaptık kendisiyle. inanılmaz eğlendik. gelen korna çaldı giden korna çaldı ama biz şarkılarımızı söylemeye devam ettik. seviyorum bebeğim seni.
geçcek ökçe hepsi geçcek dediğim yazar.
mandalin kabuğuyla geçmez yaralar
ankaraya döndük diye bağladıysan karalar
çöz karaları eskişehir bizi bekler
güzel günler göreceğiz güneşli günler.
heyecanını kaybetmişsin ökçe
yok inancını kaybetmişsin
bize çok günah etmişsin ökçe
hasta olursun yerde yatarsın gözlerin morarır boğazın çürür
ama kalır mı sandın bu yaralar
arka planda kalır 2 hindu ve soğuk bi duvar
peki ya önde ne var;
güzel geçen bi sonbahar...
(bkz: yok artık canım)
yalnız bunlar bence tek kişi * hepsi aglayankek aslında ... ben size söyliyeyim *
ne olursa olsun hoşgelmişler...
not: ulan şöyle bi ortam yaratamadık sözlükte; biletli , biletlininkankası , biletlininkankasınınhalası falan diye *
an itibariyle kendisiyle deli gibi hüzzam makamını söylemek için çıldırdığım yazar. beni her zaman güldürür, bugün ağlatıyordu. çok seviyorum lan ben bu kızçeyi.