görseller
ağlayan kek 

belki ilginizi çeker
  1. · aglayankek
  2. · keklerinaq
  3. · aglayankekler
  4. · aglayankekin kankası
  5. · aglayankekin kankasının komsusu
  6. · en beğenilen yazar nickleri
  7. · havuçlu tarçınlı kek
  8. · yemek tarifi
  9. · en çok küfür yiyen nesneler
  10. · yaran yanlış okumalar
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  2. · okan bayülgen
  3. · aylin aslım
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  6. · thierry henry
  7. · yaran diyaloglar
  8. · mezun olmayıp kep törenine katılmak
  9. · nihat erol

ağlayan kek  

1. göz pınarlarından çikolata akan, depresyona girmiş bir kek.
    (sir da ros floyd, 12.02.2009 00:17)
  2. alıklığına doyamadığı için ağlatılan insan.

(bkz: saftirik)
    (arachnid, 12.02.2009 00:25)
  3. ağlayankek ve türevlerinin ilk üyesinin nickinin yanlış yazılmış şeklidir. doğru yazılımı aglayankek tir.
    (aglayankekin kankası, 12.02.2009 00:28)
  4. muhtemelen üzerindeki sos aksın ve ilginç bi görüntü olsun diye tasarlanmış, anne hissiyatını vermek maksadıylan da ismine bu şekilde duygusal içerik eklenmiş kektir.
    (wykka, 12.02.2009 00:29)
  5. ağlayan kek aslen şöyle bişeymiş:

malzemeler:

4 yumurta

3 kahve fincanı şeker

2 çorba kaşığı kakao

2 çorba kaşığı süt

3 kahve fincanı un

1 paket kabartma tozu

1 paket krem şanti

1 paket çikolata sosu

krem şanti ve çikolata sosu için yeterince süt

1,5 su bardağı süt

(yani toplam yaklaşık 1 lt süt)

hazırlanışı :
    4 yumurta, 3 kahve fincanı şeker, 2 yemek kaşığı kakao, 2 yemek kaşığı süt, 3 kahve fincanı un ve 1 paket kabartma tozunda bir hamur elde edilir ve yağlanmış kare derin bir borcama dökülüp önceden ısıtılmış 175 derece fırında pişirilir. 1 paket hazır çikolata sosu tarife göre hazırlanır ve karıştırılarak soğumaya bırakılır. 1 paket krem şanti 1 su bardağı sütle hazırlanır. kek pişince fırından çıkar çıkmaz hemen servis edilecek şekilde kesilir ve beklemeden üzerine 1,5 su bardağı süt dökülür. sütten sonra yine hemen krem şanti sürülür ve üzerine önceden hazırlayıp soğuttuğumuz çikolata sosu dökülür. soğuyunca buzdolabında bekletilir. oh mis.
    (wykka, 12.02.2009 19:53 ~ 19:57)
  6. ıslak kek, arap dudağı, kunta kinte vb. birsürü adı olan kek.
    (lensim yoktu görmemişimdir, 12.02.2009 20:24)
  7. içinden çikolata akan keke ağlayan kek denir.
    (şayze, 25.02.2009 15:12)
  8. sözlükte bol kankalı* * çok komşulu* bir yazar sanıyordum onu. bu yıl memlekette öğrendim acı gerçeği. acı dediysem, öyle çok acı falan değil; bildiğin bitter. ablam yapmıştı, belki bir tane yerim dedim tatlı sevmediğim için; ama 4 tane yedim. maşallah diyin lan. en çok da çikolatasının bitterimsi olması hoşuma gitti sanırım. meğer harbiden kekmiş lan. zaten sözlükteki de aglayankekmiş, ben onu bile yanlış biliyormuşum.

şuraya bir not düşeceğim: bu sözlükteki elemanların hiçbiri türkçe karakter kullanmamış lan, bilmiyorlardı herhal; kötü olmuş. neyse, kek güzel; yiyin bence. afiyet olsun.

yediğim dayaklardan sonra gelen toplu edit:
    ağlayankekinkankasınınkankasınınkankası ve keklerinaq isimli kek ailesi* üyelerini unutmuşuz efendim. buradan kendilerinden özür diliyorum, diğer kankaları ağzıma sıçtılar.
    bir de "aglayankekin kankası" adlı aile üyesinden "aglayankekinkankası" diye bahsetmişiz, ayıp olmuş; düzelttik.
    ayrıca bunlar öyle duygusal falan tipler de değil, gülmekten ağlıyorlar şerefsizim; oyuna gelmeyin.
    içinde bulunduğumuz bu cümleden bir önceki cümlenin kaynağı: aglayankekinvekankalarınınkankası.

son not: bunların hiçbirini ayırt edemiyorum ben, kopyala yapıştır yapmadan da cümle içinde kullanamıyorum. bir giri yazdım, ne kadar salakmışım onu gördüm. çok eziğim lan sözlük.

son dedik, lafımızı da yedik notu: kendilerine buradan bir giri armağan etmek istiyorum: @3907298
    (anladım bozukluğu, 05.09.2009 21:39 ~ 06.09.2009 00:33)
  9. gereksiz bir dramatik kılıfa sokulmuş kek çeşididir. pek lezizdir.
    (theladyofshalott, 05.09.2009 22:56)
  10. keklerinaqnun krem şantiyle yaptığı, benimse kremayla yaptığımız kek çeşidi. aşığım lan.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 05.09.2009 23:00)
  11. ıslak kek-kremşanti-çikolata sosu üçlüsünün biraraya gelmesiyle oluşan, mutfaktan kokuları gelen, bir küçük mutluluk.
    (perfect, 06.09.2009 12:29)
  12. az evvelde radyo yayınımda yaptığım gereksiz gevezelik için kendisinden özür dilediğim yazardır.

ayrıca vega dan uçları kırık adlı şarkıyı kendisine tam gönderecekken yayında bir sapıtma oldu. 2 dakika rötarlı olarak gönderdim ama kendisi o esnada kaçmış. mesaj yoluyla dile getirecektim ama olmadı. bari buradan dile getireyim dedim.*
    (n excantric matmazel, 10.10.2009 20:11 ~ 20:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil