|
|
- akıcağını bile bile* ladestir!...
- akabinde elle sertçe silinen kırmızı ruj ile akan göz kalemleri gelecek, acılar boyalara karışacak, o sıra tepeden bir foto ile sosyomat gibi platformlarda "slm asl" alıp acıları dindirme fırsatı çıkacaktır belki de. carpe diem falan olunur belki.
ağlayan palyaço ile kliplerde iyi bir klişe ikilisi olduğunu düşünüyorum, işin dram kısmıyla uzmanlar ilgilensin.
- banyoda kafanın tepesinden tutulan suyu, göbeğin üstünde elle durdurma çabasına benzer.
- gözlerinize siyah kalem çekerken bütün gözü simsiyah boyama isteği, allıkla yanaklarınızı karartma isteği, fondotenli cildinizin gözyaşlarıyla renk değiştiren hali, selpakla sonra hepsini silip yeniden deneme isteği, belki makyajla daha iyi hisseder, şişmiş gözlerimi daha iyi saklarım umudu, yeniden deneyip dinmeyen gözyaşlarınız sonucu fırçayı, kalemi bir köşeye fırlatmakla biten eylemdir.
bir de ağlarken oje sürme eğilimi vardır... isyan renklerini tercih edersiniz, kırmızı ya da siyah kimine göre, kimine göre mor ve yeşildir tırnağa hiç yakışmayan iki renk. kırmızıdır benim tercihim... sağ elle sol baş parmağınızdan başlarsınız, daha ilk tırnakta çuvallarsınız, kenarına bulaştırırsınız, pamuk alıp asetonla sileyim dersiniz, silersiniz, kenarları kırmızı kırmızı kalır. tekrar denersiniz bu sefer olacaktır, bu sefer de pamuk tırnağınıza yapışıverir, en son kalyon sürüp çıkarsınız.
- (bkz: makyaj yapayım derken corpse paint yapmak)
- -böhüüü.
-ne oldu kızım neden ağlıyorsun?
-makyaj yapıyorum anne.
-makyaj yaparken niye ağlıyorsun?
-yapıyorum yapıyorum bi boka benzemiyorum böhüüüü.
- (bkz: hüzünlü palyaço)
|