mor ve ötesi'nin en güzel siyasi şarkılarından birinin vurucu sonudur bu söz.
''aldım, verdim, ben seni yendim
kaçtın, sattın, beş paraya sattın'' dedikten sonra bu sözü söyler harun efendi serseri şarkısında.
ayrıca; her acı geçer sözlüğümün biricik duygusalları. 'ağla, ağla geçer.'
ya ağladıkça geçer ya da geçtiğini sanırsın sen.
gerçi, geçse de geçmese de koy götüne.
kendisi sözlüğümüzün ince, minyon tipli nadide 5.nesil bağyanlarındandır. ayrıca dün statüsü çıkmış . tebrik ediyorum.
kendisi de benim gibi tatilinin çoğunu bilgisayar başında geçirmeye hevesli. o da öss'den mütevellit.
genel bağlamda pek bir samimiyetimiz yokken msn konuşmaları , tecrübe paylaşımı, fikir alışverişi derken belli bir samimiyete ulaşmış olacağız ki bu tarz bir yazı parmaklarımdan dökülüyor olsun.
malüm o da benim gibi öss'ye girdi. şu sıralar tercih stresi çekmekte bu sebepten dolayı fikir alışverişimiz üst düzeyde. ben soruyorum o soruyor. ne yazalım ne yazalım muhabbetleri. hani hali hazırda hiçbirimiz derece yapmış üst düzey öğrenciler değiliz . fakat seçerken ''en güzeli olsun''dan hareketle bu tarz eylemler içersinde oluyoruz. nedendir bilinmez o da benim gibi pek kararsız. öğretmenlik mi? kimya bölümü mü ? diye bir dilemma içerisinde. ''kısmet'' diyerek uzaklaşmak pek tarzım değil . üstüme vazife olmayan şeylere karışmak , gereğinden fazla samimi olmak gibi salakça özelliklerim var. umarım beni dinlemez ve istediği yeri yazar.
sözlükte her daim onlayn kendisi. o da benim gibi yıl içinde giremediği günlerin acısını çıkartıyor galiba. nedense nick'ini okuduğumda aklıma aşı yapan hemşireler geliyor. birde ağlayan öğrencisini susturmaya çalışan öğretmen.
itü sözlük msn grubunun en güzel kızı, taze adminiçesi*
öss tercih döneminde çok istediği bilgisayar mühendisliğine puanı yetmediği için o mu bu mu derken sonunda kimya bölümünde karar kıldı umarım mutlu olur.
girileri genelde iki cümleyi geçmeyen yazar. iyi mi kötü mu bilemem. nokta vuruşlu olablir. kendini kısa cümlelerle ifade edebilme yeteneği olabilir. ben bunu gözlemledim sadece.
halkın kahramanı bu. ya da benim kahramanım. ama yine beni aralarına almadılar. kovmuşlar beni yine. duygulandım ya hu. 2 gün balıkesir'e gittim diye mi yani?