belki ilginizi çeker
  1. · yoda
  2. · itü sözlük msn grubu
  3. · ağla ağla açılırsın
  4. · öss 2009 a girecek olan yazarlar
  5. · seri artı oy veren abazanlar
  6. · böhühühü
  7. · paradoks örnekleri
  8. · koy götüne
  9. · ağladığını gizlemeye çalışmak
  10. · fethullah gülen
gündem
  1. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · geniş aile
  4. · banu güven
  5. · alex hagi den daha iyidir
  6. · tahrik edici erkek kokuları
  7. · marjinal isim meraklısı aile
  8. · akp iktidardan inince işsiz kalacaklar
  9. · su

ağla ağla geçer  

1. benim gibi mor ve ötesi sevdiğini düşündüğüm, 5.nesil yazar kardeş.
    (yanlış ayın delisi, 28.02.2009 19:30)
  2. çok güzel bir mahlasa sahip yazar.

mor ve ötesi'nin en güzel siyasi şarkılarından birinin vurucu sonudur bu söz.
    ''aldım, verdim, ben seni yendim
    kaçtın, sattın, beş paraya sattın'' dedikten sonra bu sözü söyler harun efendi serseri şarkısında.

ayrıca; her acı geçer sözlüğümün biricik duygusalları. 'ağla, ağla geçer.'
    ya ağladıkça geçer ya da geçtiğini sanırsın sen.
    gerçi, geçse de geçmese de koy götüne.
    (belki de bunlar yanılsama lan, 29.04.2009 20:33 ~ 21:15)
  3. belki ilginizi çeker bölümünde hiç hoşuna gitmeyen bir başlıkta dikkatini çekmiştir. biri bunu kaldırsın ama ayıp.

edit: kalkmış o artık yok.
    (ağla ağla geçer, 09.07.2009 18:08 ~ 04.08.2009 01:15)
  4. (bkz: ağla ağla açılırsın)
    (çerçevesiz gözlüklerin arkasındaki ruhsuz güneş, 09.07.2009 18:12)
  5. kendisi sözlüğümüzün ince, minyon tipli nadide 5.nesil bağyanlarındandır. ayrıca dün statüsü çıkmış . tebrik ediyorum.

kendisi de benim gibi tatilinin çoğunu bilgisayar başında geçirmeye hevesli. o da öss'den mütevellit.

genel bağlamda pek bir samimiyetimiz yokken msn konuşmaları , tecrübe paylaşımı, fikir alışverişi derken belli bir samimiyete ulaşmış olacağız ki bu tarz bir yazı parmaklarımdan dökülüyor olsun.

malüm o da benim gibi öss'ye girdi. şu sıralar tercih stresi çekmekte bu sebepten dolayı fikir alışverişimiz üst düzeyde. ben soruyorum o soruyor. ne yazalım ne yazalım muhabbetleri. hani hali hazırda hiçbirimiz derece yapmış üst düzey öğrenciler değiliz . fakat seçerken ''en güzeli olsun''dan hareketle bu tarz eylemler içersinde oluyoruz. nedendir bilinmez o da benim gibi pek kararsız. öğretmenlik mi? kimya bölümü mü ? diye bir dilemma içerisinde. ''kısmet'' diyerek uzaklaşmak pek tarzım değil . üstüme vazife olmayan şeylere karışmak , gereğinden fazla samimi olmak gibi salakça özelliklerim var. umarım beni dinlemez ve istediği yeri yazar.

sözlükte her daim onlayn kendisi. o da benim gibi yıl içinde giremediği günlerin acısını çıkartıyor galiba. nedense nick'ini okuduğumda aklıma aşı yapan hemşireler geliyor. birde ağlayan öğrencisini susturmaya çalışan öğretmen.

umarım pek az işitir bu sözü kulakları.
    (jimmy, 24.07.2009 00:53 ~ 00:54)
  6. ilginç bi yazar herkesin incelemesini tavsiye ediyorum.şunun gibi güzel girileri var mesela;

(bkz: @3753238)

bundan daha çok var araştırın.bilmiyorum ben çok beğendim üstelik bu yazar yoda

seri artı oy veren abazanlar ın istilasına uğramış anlaşılan.
    zoruma gidiyor.
    (mocococo, 29.07.2009 18:12)
  7. itü sözlük msn grubunun en güzel kızı, taze adminiçesi*
    öss tercih döneminde çok istediği bilgisayar mühendisliğine puanı yetmediği için o mu bu mu derken sonunda kimya bölümünde karar kıldı umarım mutlu olur.

ha bir de bana zevksiz diyor bu.
    (sansürsüz, 08.08.2009 02:17)
  8. girileri genelde iki cümleyi geçmeyen yazar. iyi mi kötü mu bilemem. nokta vuruşlu olablir. kendini kısa cümlelerle ifade edebilme yeteneği olabilir. ben bunu gözlemledim sadece.
    (panavision, 09.08.2009 09:51)
  9. halkın kahramanı bu. ya da benim kahramanım. ama yine beni aralarına almadılar. kovmuşlar beni yine. duygulandım ya hu. 2 gün balıkesir'e gittim diye mi yani?
    (sen gözümde dikensin bana hoş bi gül gerek, 10.08.2009 16:21)
  10. (bkz: böhühühü)
    (fes başıma, 28.08.2009 05:01)
  11. kendisine hece ölçüsüyle yazılmış taşlamamı armağan etmek istediğim yazar.

çok mütüş* bir yazar
    kısa ama öz yazar
    bazen bir iki kelimeyle
    duygu yüklü yazı yazar

kızdırırsan tehdit eder
    "bu sadece uyarı" der
    seri eksiciden çok çektim
    onu da seni de döverim der

peynir yer, ekmek yer
    girisine kısa deme, döver
    kendisine naçizane bir tavsiye
    ağla ağla geçer
    (bugun burda cumartesi, 10.09.2009 20:41 ~ 20:47)
  12. erkek yazarların uğrunda şiirler yazdığı, adına olimpiyatlar düzenlendiği yazar.
    (testesteron adam, 10.09.2009 21:01)
  13. (bkz: geçmiyo lan)
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 02.11.2009 01:07)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil