|
|
- dördüncü nesil yazarımız.*
- kendisi tam hemşerim( ilçesine kadar ) olan güzide yazarımız.
- akşam akşam zirvede* karnımı yok çerkes yemeği yok abaza yemeği diye acıktıran yazar kendisi. ayrıca kankalarımız ortak çıkmıştır. inceden bir savaş vardır aramızda hangimiz daha kankasıyız diye* güleç yüzlü hoşsohbet arı*
- ilk olarak kendisini sözlükten bir erkek arkadaş sandım daha sonrasın da kız olduğunu ve tam hemşerim olduğunu , en sonundaysa biraz sıkarsak yakın bi akraba çıkacağımı anladığım yazardır .
- belinde çifte tabancayla dolaşan ağır arıza bir biladerdir.
- hoşgelmiş nesildaştır.
- başına bir sürü bela açılmıştır bu aralar 2 haftada 20 yıl yaşlanmıştır(türk filmlerindeki gibi birgecede saçları beyazlamıştır)üstüne bir de sözlükten darbe yemiş çaylak edilmiştir daha da çökmüştür.artık daha ağır hasarlıdır.vatana millete hayırlı olsun.
(ama hala deniz güneş kızlar modundadır çeşme'de)
- elime geçirdiğimde nickinin hakkını vermesini sağlayacağım yazardır. bilhassa bacaklarından kırıklar şeklinde ağır hasar alacak. ahan da buraya yazıyorum.
- azwepsa tarafında şiddete uğraması muhtemel olan yazar
(bkz: alaba alaba)
- kaşınanları nickinin hakkını vererek kaşıyacak yazar...adı gibi eli de ağırdır...
- şöyle bir macerası vardır. yıllar yılı düzce'de anlatıla gelir. bir efsanedir ağır hasarlı.
bir gün at pazarına gitmiş. atları inceliyormuş. pazarın en güzel atının yanına gitmiş ve uzuuuun uzun incelemeye başlamış. at sahibi de bakmış ki attan anlayan ciddi bir alıcı var ve atıyla da ilgileniyor gururlanmış. "bi de sırtına çık, öyle bak" demiş. ağır hasarlı da höttenek çıkıvermiş atın sırtına. ve saniyesinde topuklamış atı.
at sahibi şaşkınlık içinde at ürktü de kaçmaya kalktı sanıp seslenmiş:
-bas freneee bas freneeee!
pazarın sonuna kadar varan ağır hasarlı da dönmüş arkasına:
- ne freni? nüfren'e nüfren'eee demiş ve bir toz bulutunun içinde kaybolmuş...
iyi yolculuklar efenim ne diyeyim.
- ne kadar anaç bir yazardır. demin ılık sütümü getirdi. şimdi ayıcıklı picamalarımı da getirdi. kalkıp uyumazsm beni terlikle de dövecek saki.
- 4. yıl partisine gelemeyen yazardır gelseydi muhtemelen eşsiz figürlerleriyle ortalığı şenlendirecekti oynamayanları kıskandıracaktı ama şimdiden sözünü vermiştir bir sonraki zirvede kendisini görmekten bizi mahrum etmeyecektir. tipik bir abaza hanımefendisidir saygımız sonsuzdur , korkumuz da sonsuzdur nikinin hakkını verebilir.
- valla hasarlımı bilmem ama, bundan sonra sataşan olursa kendisini arayıp yardım isteyeceğim. beni kötülüklerden koruyacak, bir nevi bodyguard yani. şaka bi yana eğlenceli yerinde duramayan kıpır kıpır bir insan kendisi, antalya plajlarında denizde serinliyoruz zirvesine katılacak yazarardan bir tanesi.
- ilerde iyi bir rehber olacağına inandığım sevimli arkadaş. zira yabancı dil konusunda çok yetenekli; ingilizce, çerkezce, abhazaca nın yanında artıbirce de biliyor. josh holloway ın beyaz showda tercümanlığını yapan abladan daha başarılı buldum kendisini bize artıbirce tercüme yaparken. ayrıca mesleki anlamda tam sevdiğim insan tipidir insanın bunun gibi 10 tane hastası gelsin sırtı yere gelmez*
ayrıca:
(bkz: ablası güzel)
- benim ne bok olduğumu anlayan yazar... aslında sadece sözlükte egomu şişirmek için takılıyorum. işim gücüm yok statüydü yok nickaltıydı, yok zirvelerde organizatörlüktü felan fişman. ayrıca kendisinin iki gururunu okşadığınız zaman tavanda birşeyler dolaşıyor ama yok yok bunu söylemedim varsayın. hatta söylemedim. kim okudu ki yani. ayrıca bunlar* bütün olup beni ezme yarışındalar başlarında ise işte şu anda nicklatı yazdığım şahsiyet. neden beni çekemiyip herkesi örgütleyip beni aradan çıkarma derdinde, evet tek derdide beni çekemesi.
sana bu satırları yazarken, sen allah bilir nerdesinn... neyse bak çok duygulandım tutamıyorum kendimi dayanamıyorum şimdi ağlıycam...
ayrıca evet mükemmel bir insan olduğum için çekemiyor.
|