biraz mide rahatsızlığı olan insan modellerinin asla dahil olmamaları gereken zihniyettir bu. öyle ki midenizde bir anda dünya harbi çıkar. yandıkça yanar, kıvrandırır...
koyu kahvenin uyarıcı etkisini uyanmak için kullanmak zorunda olan zihniyet olabilir pekala. sabahın 5'inde kalkmak zorunda olanlar için çok da fazla bir seçenek yoktur zaten uyanabilmek için.
bilmem kaç günlük uykusuzluktan harap olmuş bünyeyi sersemlemekten kurtarır, kendine getirir. tabi sonra istense de uyunamaz, bir süre çevrimdışı takılınır.
şiddetle uykuyu dağıtmak ve "akşamdan kalma" hali üstünden atmak isteyen kişi tarafından içilir. ve gece uykusunu almış güne mutlu uyanan insanların neşesine kıskançlıkla yetişmeye çalışılır.
yakında mide kanamasından hastaneye gidecek olan şahsiyet
sınav öncelerinin vazgeçilmezidir yemek yenmez sürekli kahve içilir sonuç olarak uyku falan kalmaz ama bu seferde mide ağrısından bulantısından uyuyamayan insancıklar ortaya çıkar
aç karnına sigara içen zihniyetin bir, bir değil bir kaç üst modelidir. neden böyle aptalca bir eylem yaptığı ise hala isviçre bilim adamları tarafından inceleme konusudur.
sigarası bitmiş nikotin bağımlısı da olabilir kendisi.sopayla dürtmemek lazımdır ki o kahveyi içip rahatlayıncaya kadar saldırgan tavırlar sergileyebilir.
6-7 senedir her sabah yapmaya calistigim ve entryleri görünce yaparken de zevk aldığım için kendimden utandığım eylem. kösele gibi bir midesi olduğunu düşündürtür insana.
işte şimdi, şu an içine dahil olduğum zihniyet...efendim zebahın 5'inden beri 4. fincanım. hayır öyle kahve seven bir insan değilim. fekat yaklaşık bir buçuk saat sonra dersim var ve bendeniz dün akşam 3 civarlarında uyandığımdan dolayı hebele hübele gerisini siz düşünün yaaaaa.
not:evet uykudan eser yok...ayrıca son ses anathema dinlemekteyim. annem biraz sonra eline terlik alıp kapıma dayanacak farkındayım. acaba babamın rock müzik tutkunu olması beni ne derece kurtaracak?
not 2:iyi saçmaladım evet kabul ama beni bekleyen 4 saat ders ve ardından gireceğim bir deneme sınavım var...ilk defa denedim bu kahveyle ayık kalma yöntemini ve evet gerçekten ayık kalınıyormuş.
ard arda iki kez yapıldığında mideyi mahvettiği için canın yemek çekmemesine sebep olan ve bu sebeple bazı aklı kısa insanlarca rejim yapma yöntemi olarak kullanılan eylemdir.
reflü olmayı isteyen bünye zihniyetidir. bu durum zamanla öylesine bir hal alır ki artık vazgeçilemez duruma gelir. yanında bir de sigarayla tüketilirse esas etkisini gösterecektir.
(bkz: kendimden biliyorum)
adam aç ya da tok karnına farketmez sürekli yanında 2 litrelik, üstelik bir de pipeti bulunan bir termos bulundururdu. buzlu, şekersiz, sütsüz kahve içerdi. halen nasıl yaşayabildiğine hayret etmekteyim.
onu gördükten sonra zaten kahveden, kafeinden falan soğudum ve bir süre sonra çay kahve ve kola içmemek diye bir başlık açma zorunluluğum hasıl oldu.