belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · günün tek kelimelik özeti
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · google wave
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · boylumlama
  8. · galatasaray
  9. · korku filmlerinde güzel kızların hunharca katli

açık saçık kadınlar yüzünden ülkeyi terk etmek  

sayfa  / 2
  1. fazıl say bence bu sebep yüzünden ülkeyi terketme çabasındadır..
    (docentonur, 15.12.2007 18:02)
  2. (tabudeviren, 15.12.2007 18:06)
  3. geçen gün yola çıktım.yenibosna'dan otobüse bindim ve otobüse 187 adet göğüs ucu görülen , mini etekli (bu havada) hayvan gibi hatun bindi.indim ve indiğim yerde ne göreyim insanlar yol ortasında düzüşüyor neyse dedim geçtim gittim az ilerde ise karşıma 468 adet tangalı karı çıktı.içimden oha lan her yer böyle olmuş burası türkiye'mi diye geçirdim.tam ülkeyi terkediyordum ki saat çaldı uyandım.rüyaymış.
    (zaknafein, 15.12.2007 18:57)
  4. başı kapalı olmayan kadınları "medenileşme adı altında kıçını, başını sergilemekten haya duymayan bayanlar" olarak genelleyenlerin yapmaları durumunda ülke çağ atlayacaktır. başı açık her kadını iffetsiz olarak yaftalayabilen zihniyetle ancak ortaçağ karanlığında yaşama şansı bulabiliriz. akıl fikir diliyorum tez zamanda.
    (whentheclockstrikesmidniteimontheprowloflove, 15.12.2007 19:03)
  5. cemaatci veya dinle kafayı bozmuş birinin yapması muhtemel eylem. gitmeden önce kendisine plaket vermek isterim hatta bu devletin boynunun borcudur. çünkü kendisi ülkeyi terkederek, ülkenin kalkınmasına ve ilerlemesine çok büyük katkıda bulunacaktır.
    (gvz, 15.12.2007 20:18)
  6. fazıl say'ın terk-i diyar etme tepkisini her zamanki gibi sığ bir sıkmabaş olayı rahatsızlığı olarak gören sığ yobazların edebileceği karşı cümleciktir.yazıktır, yobazdır, dövsen anlamaz, kovsan gitmez, yüzsüzdür kafası almaz...
    (küçük çocukların balonlarını patlatan cani herif, 15.12.2007 20:21)
  7. açık saçık giyinenlerin, kendisi gibi giyinmeyenleri günaha girmekle suçladığı bir ülkede yapılmasının doğru olduğu hareket.

zaten türbanlılar sevilmiyorsa, bunun nedeni kafalarındaki örtü değil, toplumun geri kalanı üzerinde yarattıkları 'hepiniz örtüneceksiniz' tehlikesidir.

yoksa ister türban taksın kafasına, ister naylon torba geçirsin, kime ne.

açık saçık giyinen kadınlar da 'bizim gibi olacaksınız' diye kimsenin ümüğüne binmediklerine göre,

bırakınız terketsin ülkeyi bu yüzden edenler.

belki de,

böyle daha iyi olur.

ülkemiz,

geleceğe güvenle bakar.

imza: yılmaz özdil zihniyetini yaşatma ve koruma derneği.
    (scherzi, 15.12.2007 20:28)
  8. kaybetmektir.

çok basit ve açık bir tanımdır bu. hiç okumamanın, araştırmamanın sadece bilmem kaçıncı ağızdan duyulanları baz alıp suçlu sayılan kişiyi yargılamanın acı bedelidir.

ve günahtır. haksızlığı görüp söylememek, doğru için savaşmamak islamda günahtır. doğru olduğuna inanıyorsanız bu görüşün, hala savunuyorsanız aynı değerleri, savaşın sizi günaha sokanlarla. gitmeyin, farkında değilsiniz ama günaha giriyorsunuz.
    (banker bilo, 15.12.2007 20:38)
  9. (billy, 16.12.2007 00:32)
  10. yanlış anlaşılmış olaydır. bu terketme bu ülkedeki açık saçık kadınların yokluğundan kaynaklanmakta, açık saçık kadınların olduğu diyara yönelinmesidir. yani açık saçık kadınların olduğu yere gitmedir.

(bkz: rusya'da bıkıyomuşsun abi)
    (libertar, 16.12.2007 00:42 ~ 00:42)
  11. peygamber olarak dönmeyi gerektiren eylem biçimi .bu eylemi gerçekleştiren muhterem kişi, peygamber olarak dönmezse sonsuza kadar dingil kalacak bu şekilde anılacaktır.isa da böyle yapmıştı.magdelana'yı "götürüp" vicdan azabından kaçmış ,kendini çöllere vurmuş peygamber olarak geri dönmüştü.(bkz: günaha son çağrı)
    (nyksss, 16.12.2007 00:44 ~ 11:35)
  12. paranın ağzına vurduğumda ilk fırsatta yapacağım iş. bırakıcam bu toprakları dooğru karayiplere. dayıoğlunun arkadaşı gitmiş, her bi yerde pikinili, mayokinili, kısa şortlu, patenli kızlar felan varmış, ohyşş...
    (fingon, 16.12.2007 00:50 ~ 00:50)
  13. (tercih ettiğim nick budur, 16.12.2007 01:05 ~ 01:11)
  14. (varolmayan şövalye, 16.12.2007 01:09)
  15. "eğer katı ümmetçi cemaat ve yobazlar cidden böyle bir sebepten ülkeyi terkedecekse türk milletini kar kış demeden dal taşak, am göt sokağa dökülmeye davet ediyorum." ~bir yazar~
    (venom, 16.12.2007 01:15 ~ 02:03)
  16. bölücülüktür bana göre. evet belki bağlantı kurması biraz zor ama bölücülüğün ta kendisidir. bu zamana kadar açığı kapalısı hep beraber değilmiydi? herbiri bu ülkenin vatandaşı bu vatanın kadını değil mi? ne demek lan şunlar yüzünden ülkeyi terk ediyorum bunlar yüzünden ülkeyi terk ediyorum önceden nerde yaşıyodunda birden yadırgadın yerini. hadi bunları kabul etmiyosun (açık saçık giyinenleri veya kapalıları) a salak sen niye gidiyosun? madem bu kadar bağlısın bu değerlere, kalıp savaşsana. ama yook senin amacın belli çığırtkanlık. senin de safın belli oldu senin de bu ülkeyi parça parça etmek isteyenlerin yanı...
    (salladım, 16.12.2007 01:19 ~ 01:28)
  17. fethullah gülenin yapmış olduğu olay.türkiyedeki açık saçık kadınlar yüzünden kendisi ülkeyi terketmiştir.uzun zamandır da o çok sevdiği ülkesine gelememektedir sırf o açık saçık kadınlar yüzünden.kendisini tebrik etmek lazım ama amerikadaki açık saçık kadın sayısıyla türkiyedeki karşılaştırılamaz bile.zaten o kadınların da çoğu obez olduğu için sorun yoktur.ne diyelim allah memleket özlemini dindirsin kendisinin.
    (ocimen, 16.12.2007 03:25)
  18. şeytanın vesveselerini kendi çabasıyla yenemeyen yurt insanının, kaçarak nefsini korumaya çalışması olarak tanımlanabilir. bu insanlar tahrik olmamak için tahrik edici unsurları tamamen kapattırırlar (bkz: 1 adet saç teli ve türban). içlerindeki bu "sapık ruh" yüzünden kamışa yürüyen su, her an kirliliğe ve bastıkları toprakların ağlaması şeklinde ağır sonuçlara gebe oluyormuş (bkz: ybsg).

(bkz: aciz iman portreleri)
    (bkz: pseudo iman)
    (bab the kenk, 16.12.2007 04:12 ~ 04:12)
  19. üşenmeden okudum ve sana çok kızdım, haksızsın ibne. sana, zorlamalarına rağmen siktir git demiyeceğim ama kınıyorum seni. laflar falan da hazırlamadım. girmez o örümcek beynine. ama bak zekeriya beyaz ne demiş senin gibiler için; ''bezde kutsallık aranacaksa, o zaman, en önemli yerleri örttüğü için, en kutsal örtü dondur''

çay var mı?
    (abcçdefgğhıijklmnoöprsştuüvyzkızlargeveze, 16.12.2007 04:35)
  20. çözüm değildir. beyniyle değil başka bir tarafı ile düşünenler kadın olmasa heykelden, resimden, kendi özbeöz kız çocuğundan, vitrindeki iç çamaşırından, kısacası buluttan bile tahrik olur nasıl olsa.
    (arapbebek, 16.12.2007 11:19)
  21. gerçekten böyle bir zihniyete sahip olmak, bu görüşü savunuyor olmak komedidir. daha doğrusu ciddiyse çok komik şakaysa hiç komik değil durumu hasıldır. kadınlar her yerde, her ülkede varlar. ve kadın her yerde kadındır. açığı-kapalısı fark etmez. burada sorun teşkil eden şey zihinlerdeki kadın imgesidir. bu duruma ilaveten kişinin sakınması gereken şey kadın cinsi değil, kendi zihnidir. ama insan ne kadar kendi zihninden kaçıp saklanabilir, o da kişinin sorunudur.

ciddiye alıp bir şeyler yazmak da belki hataya düşmektir.
    (nisan cadısı, 16.12.2007 11:58)
  22. (tatito, 16.12.2007 12:01)
  23. açık saçık kadınlar yüzünden ülkeyi terketmek işgüzarlıktır.kıytırık bir bahane olabilir yalnızca.sorun ne olursa olsun ülkeyi terk etmek dingilce bir yaklaşımdır.türkiyeliyim diyen birine yakışmaz.
    (nyksss, 16.12.2007 12:21)
  24. bir çok kız giydiği elbiseler yüzünden orasının burasının açıldığının farkına bile varmaz. varsa bile arkadaşlarının kendilerine kötü gözle bakacağını tahmin etmez. ederse zaten onla arkadaşlık yapmaz.

genel yaşamda ise açık saçık giyinen sırf erkekler bana baksın veya dikkat çekeyim diyen bünyeler elbet vardır. bu hasta bünyeler yüzünden ben bu ülkeyi tertekmeliyim diyen insan da esasında hasta bir bünyedir. bakmak istemezsen bakmazsın. görmek istersen bunları her yerde yakalarsın.

canım ülkemde o kadar güzel çeşitlilik vardır ki her biri ülkeyi terketme nedeni olsa türkiye de kimse kalmazdı:

- yünlü çorap üstüne mini etek giyen, üzerine tiky bir kazak ve gözünde de 1950 lerden kalma gözlükle dolaşan genç kız: evet seni gördüm genç bayan ve gerçekten dikkat çekiyorsun ama sana bakmayacağım yanından geçerken, çatla.
    - başörtüsü giyip altına daracık pantalon giyenler: emin ol başın açık olsa hiç dikkat çekmezdin, amacın ne kuzum başını örtüp erkeklerin ilgisinden kaçmak mı yoksa tam tersi mi?
    - çarşaflı teyzeler: söyleyecek çok sözüm yok teyzeciğim eminim kocanın baskısı olmasaydı sen çok daha sade bir biçimde dininin gereğini yerine getirebilirdin ve sıcak havalarda çin işkencesi çekmezdin.
    - başörtülü teyzeler: teyzeciğim çok tatlısınız elinizi öpebilir miyim? buyrun yerime oturun.
    - daracık kot üstüne daracık askılı tshirt giyen kokoşlar: iğreniyorum sizden. bence artık yaşlandınız kabul edin.
    (julien, 16.12.2007 12:45 ~ 12:47)
  25. fazıl say'ın yaptığı açıklama kadar yanlış olan diğer bir düşünce.
    (voodoo chile, 16.12.2007 13:04)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil