ilgili oldukları alandaki son çalışmalarını doksanlı yıllarda yaptıktan sonra ortadan kaybolan ve o zamandan bu zamana dek kendilerinden haber alınamayan ünlülerdir. bunlara örnek olarak,
kıbrıs'ta menejeriyle yaptığı jetski gezisi esnasında denizde kaybolmuştu. bütün televizyon kanalları bu haberle çalkalanıyordu. arama çalışmaları falan, sanki tüm cihan seferber olmuştu. o sıralar tam da yeni albümü çıkacaktı bu zat-ı şahanenin. yeni albüm diyorum.
sonra geri dönmüşler, dalga onları sahile kadar getirmiş. vay amına koyim dimi. döndüğünde yaptığı basın açıklamasında "etrafımızda köpek balıkları yüzüyordu, çok korktum. menejerim salih altına sıçtı. bunu da şarkı yapıcam" diyordu. böyle bi değişikti yani.
müzikle uğraşanları arada kaynamış ve bunun bedelini ödemiş ünlülerdir.. belirli bir dinleyici kitlesine sahip olamamışlar, gündem şarkılarıyla her kesime hitap etmişlikleri vardır..
ayrıca 90 ların başlarında yaygın olan pop müzik aynı dönemin ortalarına doğru yerini daha değişik müzik türlerine bıraktığı için değişime ayak uydurabilenler ayakta kalmayı başarabilmiş, diğer pek çoğu maalesef yok olmuşlardır. günümüzde r&b yaparak geri dönmeye ve ayakta kalmaya çalışanları mevcuttur..
nolmuş sahiplerimi arıyormuş, şimdi mi akıllarına gelmiş, üzerinden kaç yıl geçmiş bu zamana kadar akılları neredeymiş diye cevabını veremediğim soruları bünyeme yöneltmeme sebebiyet veren başlık.
kaybetmeyin olm sahip çıkın, ünlü olmuşlar o kadar.
youtube'da kendisiyle ilgili "depremde öldü" diye yazılan yorumlara videoyu yollayan kullanıcıyla irtibata geçerek, "ölmedim, evlendim. mutlu bir ailem var. unutmadığınız için teşekkürler" gibisinden bir cevap veren sanatçı.