|
|
- bunu da diyelim bari.latin hatunu ülkemize geliyor.kuruçeşme arena.yine bkm organizasyon.
- bilet fiyatıyla çıldırtmış konserdir. ona vereceğim parayla hem masstival 2007'ye hem de rock n coke'ye (muhtemelen 80 ytl olur) tek günlük bilet alabiliyoruz.
- bilet fiyatıyla insanların çıldırdığını kanıtlamış konserdir. ona vereceğim parayla hem masstival 2007'ye hem de rock n coke'ye tek günlük bilet alabiliyoruz.
shakira avrupanın diğer ülkelerinde 50 euro'ya yakın bilet fiyatlarına çalmaktadır.
- daft punk'ın o kadar ışık şovuyla biletlerini 50 ytl civarı yapıp bir de öğrenciler için ayrı tarife uyguladığı düşünülürse, "kazık" olgusuna yaklaşan konser.
- deli gibi isteyip elimde olmayan sebeplerden dolayı gidemediğim ve saatlerdir tırnaklarımı yiye yiye zamanin geçmesini beklediğim konser. şu saatlerde bitmiş olması gerekir. ancak asıl dumuru biraz önce kuzenimin bedava bileti olduğu halde bize geldiğini söylemesiyle yemişimdir. ah ben orada olacaktım.
(bkz: sinirden ne yaptığını bilememek)
(bkz: bin pişman olmak)
- shakira'nın canlı performansına ve sesine hayran bıraktığı konser olmuştur. artık kendisini yakından takip eden bir dinleyicisi oldum. o güne kadar hiçbir klibinde görmediğimiz ve muhtemelen canlı gösterileri için sakladığı bir "köpürtme" hareketinin de canlı tanıkları olduk. akabinde hastası da olduk.
bu arada kalabalık sayılabilecek bir grup olarak bulunduğumuz konserde palanthaser + olahabeoy + mavio üçlüsü olarak hafiften sıyrıldık ve shakira'yı kendimize baktırabilmek için biraz apaçi ve maymun olmadık değil. palanthaser'in "yok abi, kovaladıkça kaçıyor, çok düşmeyeceksin üstüne shakira'nın." lafıyla tutulduğumuz gülme krizi, allah'ın bizi çarpıp böbreklerimize aynı anda sancı saplamasıyla son buldu.
ek.1.a. aşağıdaki giri hem masstival 2007'ye hem de rock n coke'a gitmek isteyen arkadaşlar için gelsin:
(bkz: @2005237)(mavio, 10.07.2007 07:37 ~ 02.07.2008 00:44)
- shakira'nın neden dünya yıldızı olduğunu bizelere şekil ve grafiklerle anlattığı muhteşem bir konser oldu. konsere kendisini pek takip etmediğim halde gittim, ama gördüm ki hayran olmamak elde değil. en önde izlemenin verdiği avantajla kendisine 5 metre mesafede olmak, bir iki defa gözgöze geldiğimi hissetmem mükemmel bir duyguydu.. yahu hatun gözünün içine bakmış gülüyor sana.. valla bunca senedir televizyonda hiç güzelliğiyle dikkatimi çekmemiş olan shakira melaike gibi göründü gözüme resmen! bu kadar şey yazıyorum, hayranı falan da değildim üstelik. şimdi "tarkaan tarkeeeeeaan" diye ağlayarak bağıran bayan hayranları biraz anlar gibiyim. ben aşık oldum, o gut nayt törki dedi gitti. bize de bir dahaki konserini beklemek kaldı.
(bilgez, 10.07.2007 16:50 ~ 17:34)
- biletlerin satışa çıktığı ilk gün aldığım ve iyiki de öyle yapmışım dediğim konser. çok da bayılmam, biraz merak yüzünden gittim denilebilir ama kadın hakkaten aşmış dedim çıktım sonunda.
|