9 mayıs 2007 kayseri erciyesspor beşiktaş maçı   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. fortis türkiye kupası finali.. izmir atatürk stadında oynanacak, ismet arzuman tarafından yönetilecektir..
    (rotario, 07.05.2007 18:44)
  2. beşiktaş açısından sezonun en zorlu karşılaşması olan maçtır. moraller sıfırın altında eksi 10 derecedir. ibrahim toraman cezalı, jean tigana gidicidir.
    (hansvoralberg, 09.05.2007 19:47)
  3. "kupa hat-trick'i" seneye yapılacak olan maçtır.beşiktaş için en büyük dezavantajı, burak'ın inatla yine forma giyecek olmasıdır.
    (jeanne darc, 09.05.2007 19:58)
  4. baki mercimeğin her maçta olduğu gibi yıldızlaşıp takımı sırtlayacağı mücadeledir*.
    (psikoz, 09.05.2007 20:00 ~ 20:01)
  5. ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmadır.
    son derece sıkıcı geçmektedir, iki takımda kontrol adına futbol diye bir şey oynamamaktadır.
    (çılgın veyfik, 09.05.2007 20:52)
  6. başladı başlayalı bir bok olmadığı için yazacak giri olmayan maç. öyle oynanıyor işte bir şeyler.
    (neverwinter nights, 09.05.2007 21:51)
  7. beşiktaş' ın kayseri erciyes' e kupayı zorla vermeye çalıştığı maçtır.

(bkz: ruhsuzluk örneği)
    (kayıp patika, 09.05.2007 21:56)
  8. türk futboluna bir kez daha "lanet olsun" dedirten maçtır. bu ne ruhsuzluktur, bu ne futbol yoksunluğudur? adam gibi, şöyle zevkle bir maç izleyemeyecek miyiz?
    (caps lock, 09.05.2007 21:58)
  9. bobo'nun 102.dakikada attığı golle beşiktaş'ın 1-0 öne geçtiği maç.
    (guanoapes, 09.05.2007 22:08)
  10. 4 dakikadan fazla tahammül edilecek bir maç değil.
    (stockton to malone, 09.05.2007 22:28)
  11. az önce bitip kupanın gene beşiktaş'ın olduğu maç olmuştur.
    (catch your dream, 09.05.2007 22:29 ~ 22:29)
  12. türkiye kupasını beşiktaşın kazandığı maç
    (goddamngenius, 09.05.2007 22:29)
  13. maç sonunda çıkan skor ekranında, beşiktaş logosu yanında k. erciyesspor 1 ; k.erciyesspor logosu yanında beşiktaş 0 yazan maç. ligtv ekibi bile uyumuş kalmış.
    (neverwinter nights, 09.05.2007 22:30)
  14. türkiye kupası maçıdır maç bitmiştir ve kupa yine sahibinin olmuştur.

(bkz: kupa bizim fener al sana da baş)
    (bkz: en büyük sensin beşiktaş)

ek1: en sevilmeyen olmuş anında. olsun gerçekleri değiştiremezsiniz.
    (düşünemiyorum o hal de malım, 09.05.2007 22:32 ~ 22:37)
  15. babamın rezil oynayan beşiktaşlı futbolcular için "kurşuna dizicen bunları" diyerek özetlediği karşılaşma.
    (natre de gama, 09.05.2007 22:42 ~ 22:43)
  16. ligden düşmek üzere olan bir takım olan erciyesspor'un yine kahrettiği maç olmuştur. bir sürü net gol pozisyonunu gözü kapalı harcayıp, talihsiz bir gol yiyerek bu senenin en kahrettirenler listesinde ilk sıralara oynamıştır. ligdeki son maçında 2 penaltı kaçırıp, 9 kişilik rizespordan son dakikada beraberlik golünü yediğini düşününce, bu maçta biraz daha az kahrettirmiş olduğunu hatırlatalım.

http://www.ntvspor.net/...

yine de tebrik ediyoruz erciyessporu buralara kadar geldi bize heyecan yaptı gibi klişe bir laf etmek istemezdim, ama şunu söylemem gerekiyor, bu takımın ligde kalması gerekiyor. lütfen erciyes biraz daha dayan.**
    (milwaukee, 09.05.2007 22:54 ~ 22:55)
  17. bazı filmlerin sonu başından bellidir.
    (bkz: 9 mayıs 2007 kayseri erciyesspor beşiktaş maçı)
    (s a t o, 09.05.2007 22:59)
  18. beşiktaş taraftarının maçtan sonra, erciyeslileri tribünlere çağırıp, "helal olsun size" şeklinde bağırdığı söylenmekte maçın spikeri tarafından. herif bir de "çok güzel görüntülerdi" vs diye geveliyor. ulan yayımlasıydın ya o zaman?
    (stockton to malone, 09.05.2007 23:05 ~ 23:06)
  19. bir final maçı ne kadar zevksiz olabilir sorusuna cevap veren maç. canım beşiktaşımın hali zaten içler acısıyken erciyesin de ilk defa final oynamanın verdiği heyecandan olsa gerek çok streslilerdi. çok top kaptırdılar, sonuç olarak çok çok çok zevksiz bir maçdı. oysa ki sağlı sollu ataklar, çalımlar, goller olsaydı da biraz futbol keyfine varsaydık...
    (petrucciante, 09.05.2007 23:13 ~ 23:14)
  20. futbol federasyonu başkanı haluk ulusoy kupa töreninde herkesin elini teker teker sıkarken sıra ibrahim üzülmez e gelince önce yanaklarını sonra gözlerini sonra bir kez daha yanaklarını en son da alnın dan öperek uzun bir müddet sarılmıştır. aralarında nasıl bir ilişki var çözemedik...
    (megae, 09.05.2007 23:18)
  21. kim olduğunu çözemediğim birisinin alexi laiho'yu aratmayacak şekilde böğürüp durduğu maç. belki de bülent korkmaz oyuncularına bağırıyordu.
    (geceninpencesi, 10.05.2007 01:17)
  22. sayısız şut denemesine rağmen 102 dakika boyunca çerçevenin nadiren denk getirilebildiği maç. bu kadar sallama şut çekilmez ki kardeşim, beşiktaş lılar hele kaleyi gören şutu çekti, en azından tutturun da kalecinin elinde kalsın, ama onuda zar zor yapabildiler maalesef.
    (kötüböcek, 10.05.2007 01:25)
  23. türkiyenin, kesinlikle futbol oynanmaması gereken, en berbat stadyumunda yapılan türkiye kupası finali. insan sahayı görünce bi sıkılıyor,daralıyor kardeşim. neyse öyle ya da böyle beşiktaş'ın erciyesspor u 1-0 yenerek aldığı maç olarak tarihe geçmiştir. erciyesspor u tebrik etmek lazımdır. buraya hem galatasaray ı hem de trabzonu eleyerek gelmiştir. beşiktaşı da tebrik etmek lazımdır zira buraya 25 senedir kupaya aç , hasret bir takımı eleyerek gelmek de zordur. otoparkda bekleyen adamı var, yumruk atan futbolcusu var , kablo keseni var allah korusun...
    (tamdely, 10.05.2007 09:29 ~ 09:58)
  24. beşiktaşımızın hak etmediği bir maç. maç başlamadan 10-15 dakika önce iş yerinden çıktım. iş yeri izmir atatürk stadı'na yürüme mesafesi 5 dakikalık bir yerde olduğundan maça gitsem mi acaba diye düşündüm bir an ama iki şey beni geri çevirdi : beşiktaşımdan cacık olmayacağını, tribünde beni kahredeceğini bilmem ve tribünlerin sahaya çok uzak olması. kaçıracağım bir şey olmayacak diyerek ilk yarı bitmek üzereyken eve vardım. heyecansız sakince oturulup maç seyrediliyordu. 'nasıl beşiktaş?' soruma daha önceki maçlarda aldığım cevabı yine aldım : top oynamıyor şerefsizler. devre arasında yemek yedim ikinci yarı için biramı açtım, çerezimi aldım kültablasını sehpanın üzerine koydum ve ikinci yarı başladı. delgadonun olmayışı takımı oldukça kötü etkilemişti. iddia ediyorum delgado bu maçın ikinci yarısında oynasaydı beşiktaş en az 3 gol atardı. ama olmadı. bu arada 80. dakika civarı kayseri erciyesspor'un bir penaltısı verilmedi. bu dakikadan itibaren evde bir hareketlenme, bir söylenme oldu ve ev ahalisi olarak bir anda erciyes desteklenmeye başladı. baki mercimek topu her alışında bakalım şimdi ne olacak diye ilgi ile takip edildi ve gülündü. baki demişken bir yorum yapayım : ben savunmada her kazandığı topu baki'ye veren arkadaşların futbol mantalitesini sikeyim. ulan görüyorsunuz adamda teknik kapasite diye bir olay yok; 5 metreye pas atamıyor ama alınan her top ısrarla baki'ye veriliyor, baki kafasını kaldırıyor bakıyor, uzun oynuyor rakibe atıyor. koskoca bir ikinci yarı bunu izledik. hasbelkader baki isabetli pas verirse pozisyon oluyor. o da isabetsiz şutlarla harcanıyor. uzatma dakikaları başladığında ise her ne kadar 'erciyes alsın lan bu kupayı' diye düşünsem de beşiktaşımızın kupayı alacağı daha uzatmanın ilk dakikalarında belli olmuştu. ha bobo'nun golünde ayağa fırladım o ayrı. ama erciyes beraberlik golünü atsın istedim, olmadı.

maç sonunu izleyemeyen arkadaşlar içinde şunu söyleyebilirim: taraftarın erciyes'i çağırıp alkışladığı görüntüleri biz de canlı izleyemedik ama sonradan ağır çekimle gördük. erciyessporlu oyuncular madalyalarını almaya başladığında beşiktaşlı futbolcular, madalya alan ilk futbolcudan teknik heyete kadar alkışı kesmediler. tüpçü başkan madalyasını alan erciyessporluları tek tek kutladı. şampiyon kupasını kaldırırken iki kaptan kupaya sahip çıkamadı ve kupa devrildi. daha sonra kupayı alan diğer beşiktaşlı futbolcular da kupayı doğru düzgün tutamadı. sanırım kupa hatalı üretilmişti*. beşiktaşımızın genç futbolcularının gözlerindeki sevinci görmek de güzeldi ama beni en çok mutlu eden kupayı malzemeci süreyya'nın ellerinde görmek oldu. üzüldüğüm ise bülent korkmaz'ın kızının ağladığı sahne ve bülent'in bunu duyduğunda gözlerinin dolmasıydı.
    (damda deli var, 10.05.2007 11:22 ~ 28.01.2008 19:12)
  25. dersi ektiğimize değmeyen maçtır. izlemekten utanç duydum, yapılan hatalar, basitlikler bir beşiktaşlı ve kayseri vatandaşı olarak kahretmiştir. kupa finalinde oynanan futbola yazıktır, izleyenlere ihanettir.
    bakinin 3 çalım atıp sonunda topu malcasına taca atmış olduğu ve bizi aynı saatlerdeki avrupa yakası dizisinden daha çok güldürdüğü, yardığı hatta yerlere yatırdığı acı bir gerçektir.
    kupayı alan ibrahimin eli ayağına dolanıp, abi bunu napıyoduk, şimdi koşacazmı yok ben yere mi koysam kem küm şeklinde önüne arkasına bakındığı, sonunda kupayı tutamayıp ters çevirmesi ile sonuçlanan enstantane ise bir diğer komedidir.
    ayrıca bi an gördüğüm kadarı ile top kayıpları bjk 56 erciyes 54 tü.. yuh artık size
    (tarshalafi, 10.05.2007 13:36 ~ 13:37)
 sayfa  / 2