belki ilginizi çeker
  1. · 9 haziran 2007 beastie boys istanbul konseri
  2. · itüfest 05
  3. · the chemical brothers
gündem
  1. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  2. · ibrahim üzülmez
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  5. · günün tek kelimelik özeti
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  8. · seks yaptıktan sonra söylenecek şarkılar
  9. · boşalmaya rağmen hala uykunun gelmemesi

9 haziran 2005 chemical brothers istanbul konseri  

1. efes pilsen one love festival kapsamındaki konserdir. bu konserde ne yapılır coşulur, dans edilir, terlenir (doğal sonuç) eğlenilir ki ne eğlenilir.. işbu konser elektronikçilerin bayılacağı bir yaz sezonunu ilk konseridir. devamında 20 haziran 2005 kraftwerk istanbul konserine de gidilirse bünyeler elektronik müzik neymiş görür anlar diyorum. ben.
    (giberling, 01.05.2005 13:57)
  2. parkorman'da gerçekleşmiş olan konserdir. oldukça kalabalık bir kitle dahilinde gerçekleşen bu konser feci gaz bir şekilde gerçekleşmiştir. zaten konserin bu şekilde geçeceği adamların sahneye hey girls hey boys ile çıkmalarından belliydi. sahnede 1.5 saat kalan biraderlerin canlı performansları 2 set ile sınırlı kaldı. konserin en üzücü kısmı da buydu zaten. deli gibi coşan bünyeler gazın doruk noktasında gerçek dünyaya geri dönmek zorunda kaldı. gene de süperdi, kendilerini tekrar bekliyoruz. ayrıca sadece push the button ile sınırlı kalmadılar eski single lardan da bol bol çaldılar, (örn: block rockin' beats). bu da ayrı bir güzellikti.
    (marla singer, 16.06.2005 19:25)
  3. chemical biraderlerin konser sırasında seyirciye baş parmakları aşşağı bakmak kaydı ile -olmadı be istanbul, hoş seviyosunuz bizleri takiptede sorun yok ama işin eğlenme boyutunda sınıfta kaldınız- gibisinden birşeyler ima ettiği konserdir. o an itibari ile dans etmeyi bırakıp seyirciyi kesmeye başladığımı hatırlıyorum. işin kötüsü haklılardı, işin dahada kötüsü değişen bişey yok yine olsa yine o hareketi yaparlar. güzel konserdi herşeye rağmen.
    (regulate, 24.09.2008 18:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil