aslında ismi 9 ekim 2004 rubin steiner konseri olarak değiştirilmesi gereken etkinlik.gerçekten sağlam bir konser oldu tek kelimeyle.başta mark de clive lowe ile ortama ısındık.biraz ağır tempo çaldı genellikle,sonlara doğru vokallerin de hafiften coşması ile ortam hareketlendi.daha sonra sahneye muhteşem çocuk rubin steiner çıktı.öncelikle şunu söyliim adam çok karizmatik.sesi de fena değil,değişik bir soundu var.son derece rahat bir insan aynı zamanda.sahnede hem şarkı söylüyor,hem ordan dj setiyle ilgileniyor,dans ediyor,bunları yaparken bi yandan bira içiyor,sigarasını tüttürüyor.bi de pek iyi ingilizce konuşamıyor,fransızca konuşmayı tercih etti genelde.grup elemanları da hafif çatlak tipler.hem eğleniyolar,hem eğlendiriyolar.
özetlemek gerekirse güzel bir konserdi.ortam ve izleyici kitlesinden de bahsedeyim aklıma gelmişken.özellikle yeni melek son derece nezih bir ortam bunu gördüm.iyi bir sahnesi var ama ses düzeni pek iyi değil gibi geldi bana.caz festivali olduğundan tahmin ediyorum içecek fiyatları da bir hayli yüksekti.2 bira fiyatına bir t-shirt alınabiliyordu öyle söyliim.seyirci kitlesi de bi garipti.bir yanda caz izlemeye gelmiş bir kesim vardı,rubin steiner çıkınca bu kesim kendini salondan dışarı attı.
sonuç olarak rubin steiner gerçekten sağlam biri.her eve lazım.bi dahaki sefere tekrar gelecez rubin,bizden kaçış yok.