baştan önyargılı olmama ve daha ilk sahnelerde
al pacino yu hip-hop müziği eşliğinde bi bayanla abukça dans ederken görüp dumur olmama rağmen (ki ben burada
scent of a woman daki tango sahnesini hatırlatır, al pacino nun aslında ne olduğunu ve onu nasıl görmek istediğimizi vurgulamak isterim) ilerleyen sahnelerde biraz rahatladım. özellikle al pacino nun o olaylara hakim duruşu, film boyunca elinden bi saniye bile düşürmediği telefonuyla millete ardı ardına emirler yağdırışı..(pardon bi kere düşürdü).. geriye işleyen bir saat.. heyecanlı dakikalardı.. tik tak tak..
psikoloğumuzun(al pacino) takside asistanıyla konuştuğu sahne de duygusaldı, hoştu.. film başlarken gördüğümüz, uçurtma uçuran kızın gerçeğini anladık..
sonra final geldi ve pat diye herşey bi anda çözülüverdi. resmen filmi bitirmiş olmak için bitirmişler. insan haklı olarak bir gizem bir şaşırtma bekliyor ama.. şahsen pek memnun kalmadım..
sonuç olarak bilinen konusuna ve bana göre fiyasko finaline rağmen al pacino için izlenilebilir bir film olmuş. ama onun yerinde bi başkası olsaydı izlermiydim bilemiyorum..