belki ilginizi çeker
  1. · teknoloji orospusu
gündem
  1. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  2. · sözlük yazarlarının hayalleri
  3. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  4. · kemal kılıçdaroğlu
  5. · 100 opera
  6. · okan bayülgen
  7. · dersim katliamı
  8. · atatürk anekdotları
  9. · ankara

8090 ı arayınca çıkan terbiyesiz telesekreter kız  

1. turkcell in kazı-konuş kartımızdaki şifreyi girip kolayca kontör yükleyebilmemiz için uygulamaya koyduğu 8090 hattının ya da servisinin ya da her ne karın ağrısıysa işte o zımbırtının denyo ve gerizekalı bir telesekreter kız ile turkcell üyelerini başbaşa bırktığı büyük ayıbı.

şöyle ki;insan çoğu zaman yalnızlığına ve hüznüne bir yancı bulmak,içerisinde bulunduğu ve bundan zevk aldığını sandığı tüm sikik hislerini bahsi geçen bir yancı karakterle paylaşmak ister. böyle durumlarda en kolay çözüm siktiriboktan hislerinize tanık olmasını istediğiniz cep telefonu servislerindeki telesekreter ablalar olur. tele mele,konuşuyo ya,bıdı bıdı birşeyler söyleyip sizin yalnız hissetmemenizi sağlıyor ya daha ne olsun..allahım ya..

telesekreterle yalnızlığa çare bulma akımı ilk olarak "dı pörsın yu hev kol kennat birriç etti momınt" dönemlerinde ,takriben bundan 8-10 yıl önceye dayanan gene tüksel in bizlere bahşettiği bi tele-orgazm,"ona ulaşamıyorsunuz ama bakın bizim seksi sesli ingilizce konuşan ablamız onu aratmıyordur değil mi(sırıtırcasına)" sistemi ile belleğimizde yer etti.. zamanın su gibi akıp gitmesi ve teknolojinin anasının amı gibi gelişmesi ingilizce tek cümle kuran telesekreter ablaların yerlerini tükçe konuşup uzun uzun muhabbet eden gönül ablalarına dönüştürüverdi.. mutlu olduk onlarla,sanal manal,koy götüne gitsin diyip avuttuk kendimizi,yalnızlığımızı paylaştık . ta ki gene derdime derman,rakıma meze olsun diye aradığım 8090 telesekreter ablasının yaptığı densizliğe kadar.

param yok,tüm paramı rakı ve beyaz peynire vermişim o gün. bu yüzdendir ki "şimdi kontör yüklemesemde bi arayıp sesini duyayım" mantalitesi ile ilerleyip yazdım 8090 ı,ok dedim... heyecan içerisinde beklemeye koyuldum,ablamız gene o güzel sesi ile "lütfen bekleyiniz. hazır kartınıza kontör yüklemek için kazı konuş kartınızdaki şifreyi giriniz va ardından kare tuşuna basınız" diyecek,o kadife sesi ile yalnızlığıma yancı ,rakıma meze olacaktı. hopolloyu bile açtım yeminlen hends firii özelliği var benim cebin ayıptır söylemesi. neyse,hah,dedi de..o görevini yapıp talimatı verdi,ben de rakıdan bir yudum aldım,çatalın kenarı ile beyaz peyniri kesip ondan da bi kuble ağzıma atıverdim. mutluydum,yalnız değildim artık derken bir de ne duyayım aynı ablamız kontör yüklemediğim için sinirlenmiş. bu sefer aynı cümleleri daha sinirli bir ses tonu ile söyleyince içtiğim rakı,yediğim peynir zehir oldu bana. hapollo nun açık olmasının da etkisi ile beynimde yankılanmaya başladı bu sözler. "yükleyiniz-leyiniz-leyiniz-liniz-liniz,kare-re-re,bas-s-s-ınız-ınız-ınız" şeklinde. ulan bi şifre girmedik diye bu şeklin,tribin kime lan tele-orospu diye kükredim telefona. ardından yapıştırmaz mı gene lafı"amaan senle mi uğraşçam be gerizekalı" der gibi "süreniz dolmuştur,iyi akşamlar" diye... hay amına koyayım turkselinde telesekreterininde dedim kendi kendime.. yalnızdım artık. ya bu rakı denen bok tek başına içilmiyor be...

şunu anladım ki telesekreter dahi olsa arkadaşlıkları paraylaymış. bir kere kontör yükleyemedik diye yaptığı muameleye bak iyi mi. vay anasını satayım, bu dünyanın harbiden boku çıkmış ha..
    (yaqui, 18.11.2007 21:32 ~ 21.11.2007 14:42)
  2. eskiden sıfır dokuzyüzlü hatlar vardı. onlara çıkan kızlar daha terbiyesizdi. terbiyesizlik ettikleri yetmiyormuş gibi bir de çok para alırlardı. beterin beteri var.
    (yedinin yedincisi, 18.11.2007 21:48 ~ 21:49)
  3. avea'nın 9333 kızı ile kankalardır.fakat avea kızı daha ateşli bir ses tonuna sahiptir.
    (buğra, 18.11.2007 21:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil