80 yaşındaki kadına tecavüz edilmesi   

adana çık aradan

1. amasya’nın merzifon ilçesi’nde tek başına yaşayan 80 yaşındaki ş.c.'yi kapısını kırarak girdikleri evinden zorla götüren kimliği belirsiz iki saldırgan, boş binada defalarca tecavüz etti. bitkin halde çocuklar tarafından bulunan ş.c. hastaneye kaldırıldı.

tek katlı bir gecekonduda yaşayan ş.c. iddiaya göre gece geç saatlerde evine gelen ve zorla içeriye giren iki kişi tarafından kaçırılarak boş bir arazide kullanılmayan harebe binaya götürüldü.

saldarganlar, yaşlı kadına defalarca tecavüz ettikten sonra baygın halde bırakarak kaçtı.

sabah oyun oynayan çocuklar tarafından bulunan ş.c., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına aldı.

hastanede polise güçlükle ifade veren ve yaşadığı olayın şokunu atlatamayan ş.c., “ben uyuduğum sırada evin kapısını kırarak içeriye giren iki kişi, ağzımı bağlayıp beni bir otomobile bindirdi. karanlıkta nereye götürüldüğümü görmedim. kendilerine beni bıraksınlar diye yalvardım. ama torunum yaşındaki kişiler bana tecavüz etti” dedi.

hastanede yapılan muayenede yaşlı kadının defalarca tecavüze uğradığı tesipt edilirken, polis 17- 25 yaşlarındaki esmer, orta boylu saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

http://www.hurriyet.com.tr/...

(bkz: bunu yapan insan olamaz)
    (bkz: söyleyecek söz bulamıyorum)
    (spoiled, 09.08.2006 18:30)
  2. (bkz: yuh amına koyayım)
    (gibigibi, 09.08.2006 18:33 ~ 18:33)
  3. (bkz: orospu çocuğudur)
    (sükun, 09.08.2006 18:39)
  4. maalesef (bkz: bastırılmış cinsellik)
    (vikartindur, 09.08.2006 18:56)
  5. yapanların yakalanıp, aynen boş harabe bir binaya götürülüp, sabaha kadar bi güzel ........ (terbiyem müsade etmiyor), sonra da baygın halde bırakılmalarını gerektiren olay.
    (bkz: insanlıktan çıkmak)
    evet insanlıktan çıktım.
    (quistis, 09.08.2006 19:55)
  6. (bkz: allah belanı versin)
    (hepgülserçe, 09.08.2006 20:02)
  7. değerlerimizin ne kadar çürüdüğünü ve ülkemizdeki adaletin ne kadar caydırıcı olduğunu da gösteriyor.
    olayın gerçekleştiği yer neresi? orta anadolu.. adam olmayanın kafasını duvara sürte sürte kaşar gibi rendelerlerdi eskiden.
    (ara: delikanlılık)
    (hell isnt good, 09.08.2006 20:10 ~ 20:32)
  8. biz ne kadar yazık ki hayvanlara bile iç organları patlayıncaya kadar tecavüz edilebilen bir ülkede yaşıyoruz.buna ister cehalet ister bastırılmış cinsellik deyin bu ayıbı neyle nasıl temizleyebilecekler merak ediyorum doğrusu.ne olursa olsun hiç kimsenin ufacık çocuklara,yaşlılara,gençlere,hayvanlara bile böyle bir şey yapmaya hakkı yoktur.insanlar nasıl susabiliyorlar,eminim bu durumda aynen diğerleri gibi örtülürür,kapatılır.nasıl bir adalettir bu,nasıl bir ülkede yaşıyorum ben? buna hala gözyumanlara,görmezlikten gelenlere yazıklar olsun,yapanlar kahrolsunlar.
    (pakize, 09.08.2006 23:02 ~ 23:06)
  9. işte bu gibi haberleri okuyup da ben garip garip şeyler söylüyorum sonra da adım diktatöre, hayvan herife, acımasız ilkel iğrenç ve merhametsiz yaratığa* çıkıyor kendi çevremde. iyi ki böyle ülkenin yönetimine çıkmak gibi bir hırsım ve imkanım yok. yoksa bu ülkede çok büyük değişiklikler yapar ve bu biçimde olayların olmaması, sadece güzel olan şeylerin oluşması için çok tehlikeli uygulamalara gidebilirdim. evet tezat sözler söylüyorum ama işte dayanamıyorum.

böylelerini tekrar kazanmak mümkün değil. hiç de acımam, zerre kadar pişmanlık duymam belki de; sayıları milyonları bile bulsa bunları kireçli kuyulara gömerek yokedip artık yeni gelecek neslin düzgün yetişmesini sağlamak lazım...
    (hell guardian, 09.08.2006 23:10 ~ 23:13)
  10. idam yasal olmalı böyle şeyleri gördükçe aklıma sadece bu cümle geliyorum. bu insan dışı yaratıkların yaşamaya hakkı olduğuna inanmıyorum. allah hepsini kahretsin.
    (cursedpower, 09.08.2006 23:55)
  11. ben ben evet ben! başkan olmak istiyorum, yönetimde yer almak istiyorum... bu ve bunun gibi herifleri dezenfektesiz aletler ile küçük bir ameliyatla hadım etmek, işeyemeyecek şekilde iltihap kapmasını sağlayıp o şekilde acı çeke çeke ölmesini görmek için... idam etmiyorum sonuçta değil mi? tecavüz edenler hadım edilecektir diye bir kanun çıkarır, ibreti alem için taksim meydanı mı olur, kız kulesi mi olur artık bir meydanda tvlerden naklen yayın ile hadım ettiririm... ama dediğim şartlarda... ha olmufyorsa zaten belli bir yaştan sonra hadım edilenler pek sağ kalmıyorlar, farketmiyor yani hehee...

(bkz: psikopata bağlamak)

ülke ile ilgili değiştirilecek daha çok şey var ama bunları burada ifşa edemem... sonu kötü olur... nasıl olsa bir gün tahta, ay pardon başbakanlık koltuğuna oturduğumda yapacaklarımdan dolayı en fazla 1 kaç ay yaşatacakları için (suikaste bir kurban daha) hiç değilse tahta çıkıp sesimi duyurayım, ölünce de kahraman olayım istiyom...

(bkz: çok mu şey istiyorum)
    (bkz: hayaller gerçek olsa)

edit: gaza gelip cümlelerin düşüklüklerine hiç dikkat etmemişim.
    (spoiled, 10.08.2006 09:44 ~ 09:46)
  12. -sistem çökülmüş*.
    bir de bu var:
    http://www.milliyet.com.tr/...
    (marsellus wallace, 11.08.2006 20:55)
  13. izmir karşıyakada da benzer bir olay yaşanmıştı sadece köpeği ile yaşayan bekar yaşıgeçkin bir hanımefendi yolda çöp toplayan çocuklara gün aşırı yemek yedirip kendi evinde yıkanmalarını sağlardı taki bir sabah bir parkta boğularak yarı çıplak bulunana kadar.
    kadın yardım ettiği için mi suçlu yoksa o insanların yaşamalarını sağlayan topraklardan büyük şehirlere yönlendirenler mi?
    (alesta, 11.08.2006 21:11 ~ 17.02.2007 18:32)
  14. kimse burada psikolojik akmamamalıdır. bunu yapan fahişe doğumludur, bunu yapan hayvandır, pedofilidir, nekrofilidir. gün gelir bu onun bunun evlatları, sokaktaki kardeşlerinize, erkek olsun, kız olsun, musallat olur, kapınızdaki bağlı köpeğinize, kedinize musallat olur, kendini alamaz cansız mankene tecavüz ederler.

bu o.ç'ları ile aynı hücreye düşeceğimi bilsem, düşünmeden suç işler, sabahtan akşama kadar bubba muamelesi yaptırır, jail ho ederdim.

(bkz: nefret kusmak)
    (huma, 24.08.2006 11:56)
  15. bunları günde 12 defa atlara zevk aracı olarak kullandırmak gerekir. hatta olmadı eşşek deve fil gibi seriler yapıylması uygundur...
    (tarshalafi, 17.02.2007 18:21)
  16. (bkz: bunu yapan ancak insan olabilir)
    (adrian, 30.06.2007 00:34)
  17. (bkz: oldies hardcore)
    (xprozacx, 01.07.2007 19:45)