biletler de satışa çıkmış sanıyorum, çok çılgın fiyatlar var;
numaralı (grup 1): 330,00 ytl
numaralı (grup 2): 275,00 ytl
kapalı üst: 120,00 ytl
kapalı alt: 110,00 ytl
yeni açık üst: 55,00 ytl
yeni açık alt: 55,00 ytl
eski açık: 55,00 ytl
komik giri sahiplerinin ilgilenmemesi gereken maçtır. nedir bu başka takımlara bok atma ihtiyacı anlamakta güçlük çekiyorum. sen değilmiydin aynı kupada daha bu yıl içinde şampiyonluğu hedefleyen hollanda'da ki maçın ilk yarısında coşkun tezahüratlar yapan ama daha sonra talihsiz iki golle geldiği gibi geri dönen. madem beğenmiyorsun oynadığın kupayı çıksaydın o maçlara yedeklerinle, gençlerinle diye sormazlar mı adama ?
futbolun herzaman kazanacağın bir oyun olmadığının farkına varmak lazım. bunun farkına varamayanlar bugün sekiz gol yiyenlerle dalga geçerken yarın başka bir yerden gelen tokatla öyle bir altlarına sıçarlar ki daha sonra başını öne eğip çıkanlarla oynamaktan başka bir çareleri kalmaz.
bir galatasaraylı olarak, beşiktaşla üzüldüğüm, fenerle sevindiğim bir avrupa haftasını galatasaray sevinci ile kapatmak isteğimin gerçekleşmesini istediğim maç
saat 20:00'da başlayacak ve canlı olarak d-smart'tan yayımlanacak olan karşılaşmadır. avrupa kupalarındaki diğer temsilcilerimizi kendi evimde heyecanla ve samimiyetle desteklemiş birisi olarak kendi takımımın maçını bana kahve köşelerinde izlemeyi reva görenlere en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
maçı izleyemeyenler rica ediyorum radyo d'den dinlesinler maçı. spiker gollerden sonra öyle sesler çıkarıyor ki anlatmak mümkün değil. ardaa ortasını yaptı nonda nonddaaaaaaaaaağğğğğğııııı
kalli efendinin kadro düzeltmelerine karşın gene fantezi yaptığı ve sabri'yle başladığı karşılaşma. ki sabri kişisi iki golde de geriye koşma konusunda başarısızlıklar göstermiş, bir şekilde 2 gol yenilmiştir. en sonunda 40. dakikada aklına geldi arda'yı almak da oyuna gol geldi hemen arda'nın asistiyle. sabri de çıkarken tribünlerden tepki görmüştür. üstüne hareket yapması hoş olmadı. kötü oynuyorsan eleştirecek seyirci doğal olarak.
helsingborg akıllı bir taktikle atak oynamaya çalışan galatasaray yarı sahasına, hızlı oyunculara doğru dikme toplar gönderiyor. ilk hamleyi yapamadığı takdirde de tehlikeli ataklar oluyor. galatasaray kanatlardan indireceği toplarla ya da uzaktan şutlarla gol veya goller bulabilir.
maç sonrası ekleme: ne yazık ki rakip kalecinin milli olma olasılığını düşünmedim. arda'nın topunu çıkardıktan sonra iş değişti. ne diyelim sağlık olsun.
radyo d spikerinin an itibariyle kaçan gol sebebiyle naklen kafayı yediği maçtır.
görseydim belki ben de yerdim, bilmiyorum. çok merak ediyorum şimdi... hakan şükür çok şükür çıkıyor, ümit karan giriyor.
edit: galatasaray'ımız an itibariyle 26319uncu kornerini kullandı. sonuç: yok! (dilim varmamıştı söylemeye, ama sonuç genelde "atamayana atarlar" olur genelde; öyle de oldu)
radyo d spikeriyle yorumcusunun rakip takımın frikiği öncesi şahane bir diyaloga imza attıkları maçtır:
-mıymıy dokuz mokuz mıymıy mıy
-evet sayın yorumcumuz diyor ki öyle tehlikeli bir frikik ki dokuz kişilik baraj lazım diyor (oha )
-mıymıy dokuz ı ıh dokuz mıymıymıy
-pardon barajın dokuz metreye kurulması gerektiğini söylüyormuş
-dokuz numara be adam dokuz numara!!
-ha evet dokuz numaraya dikkat diyor yorumcumuz
adnan polat'ın felkamp'ı bu takımın başına, servet'i de defansa getirerek galatasaray'a ne kadar büyük bir zarar verdiğinin kesin olarak ispatlandığı maçtır. kaptan bülent'i bu yaşında çıkar sahaya kesin bu servet'ten daha iyi oynar. koskaca galatasaray kimlere kaldı. uefa kupası sahibi takım bu kadar kepaze edilir mi ya.