belki ilginizi çeker
  1. · ermenistan milli futbol takımı
  2. · saçma sapan rüyalar
  3. · ulusal takımın asker selamı vermesi
  4. · 9 eylül 2007 türkiye bulgaristan voleybol maçı
  5. · 15 ekim 2008 estonya türkiye maçı
  6. · 8 eylül 2007
  7. · gökdeniz karadeniz
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · cehennemin girişinde yazan söz
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · pul
  9. · lüzum yok konseptli profilo reklamları

8 eylül 2007 malta türkiye maçı  

sayfa  / 3
  1. 2008 avrupa futbol şampiyonası grup maçı.saat 19:30 da başlayacak olan karşılaşma ta'qali national stadında oynanacaktır.grupta yunanistan 7 maçta 18 puanla lider durumdadır.millilerimiz ise 6 maçta 13 puanla üçüncü,malta ise 7 maçta 4 puanla altıncı sırada yer almaktadır. karşılaşmanın hakemi ise avusturyalı stefan messner.
    (jack nicholson, 06.09.2007 12:16)
  2. malta'nın zafer bayramı günü oynanacak maç.

zafer bayramı da 1565 yılında malta'nın osmanlı donanmasının kuşatmasını kırmayı başarmasıymış. kalecileri de maçla ilgili epeyce iddialı açıklamalarda bulunuyor ve malta'nın artık dünya futbolunda bir yeri olduğunu ve cumartesi günü iyi bir skorla ayrılacaklarını söylüyor.

bir yandan gülüyorum şu malta'nın dünya futbolundaki yerine, bir yandan da şimdi olur da bir aksilik yaşarız diye daha fazla dalga geçemiyorum.

bu arada yazı için http://www.uefa.com/...
    (marslan, 06.09.2007 20:13 ~ 21:14)
  3. atv'nin maç fragmanları seyredilmeye değerdir.türkiye aslanları, malta şovalyelerine karşı sözü kişiyi dumur deryalarında yüzdürür..beyler oldu olacak mekan olarak roma kolezyumunu seçseydiniz.
    (mcmurphy, 06.09.2007 21:09)
  4. türkiye'nin malta'ya en az 5 tane atacağı maç olacaktır.(bkz: tabi canım oldu)öhöömm yani gerçek bir tahmin ile türkiye'nin 0-1 ya da 0-2 yeneceği maçtır.zorlu bir maç olacaktır kanaatimce.zira bundan tam bir yıl önce 6 eylül de frankfurtta cezamız nedeniyle seyircisiz oynadığımız maçta nihat kahveci'nin golüyle maçı 1-0 kazanmıştık.lakin 8 eylül benim de doğum günüm olduğundan şöle güzel,zevkli ve kanser etmeden izlenilcek bi futbol koyarlarsa sahaya iyi olur,sinir harbi yaşamam evde.
    edit:geçen seneki maç iki sıfır bitmiş.yaşlılık işte naparsınız..özür diliyor ve ikinci gölün kimden olduğunu bilmediğimi söyleyerek noktayı koyuyorum.
    (sonbahar rüzgarı, 06.09.2007 22:54 ~ 22:59)
  5. türkiye nin arda,halil,aurelio,tuncay gibi yıldızlarına karşılık maltanın en buyuk kozunun servet çetin olacağı maç.umuyorum ki manasız götü kalkmışlığımızdan bu maçta sıyrılalım((bkz: 2 haziran 2007 bosna hersek türkiye maçı)) ve adam gibi top oynayalım,zira grup liderliği sinyor terim in dediği gibi cepte falan değil.
    (hepimizzenciyiz, 06.09.2007 23:08)
  6. servet çetin'in yüksek performansını devam ettirmesi sonunda yine ilk 11'de çıkacağı maçtır. hayır daha geçen haftasonu oynadığı futbolu (yaptığı asistleri) görmeyen terim'e mi yanayım yoksa servet kadar bile başka bir defans çıkaramamıza mı?
    (göke, 07.09.2007 15:32 ~ 15:33)
  7. bu milli takım değil miydi arnavutluk'tan 4 yiyen. emre'li hakan'lı, bilmem kimli.
    san marino ile berabere kalan kimdi? kendi sahasında ukrayna'dan 3 yiyen de biz gibiydik , yanılıyor muyum? gürcistan kök söktürmüş müydü bize? hani dünya kupasında yine brezilya'yı tutmuştuk. hatırladınız sanırım
    ben derim ki sakin sakin, sanki rakip danimarka'ymıçasına çıkılsın sahaya. ama 0-1 ama 1-2.
    (altlejant, 07.09.2007 15:58)
  8. bu malta nesine güvenip bu kadar havalara giriyor bir türlü anlam veremedim. maltalılar ortalığı geriyor fakat atv'nin maç fragmanında millilerimiz malta şövalyelerine karşı gibi laflar sarfetmesi hiç hoşuma gitmedi.
    (bixente, 08.09.2007 13:12)
  9. malta milli takımının 25 metreden kullandığımız serbest vuruşa sadece 5 kişilik baraj kurduğu maç.. ben o 10'lu defanstan, 2 katlı falan, yedeklerin hatta teknik direktörün de katılacağı bi baraj beklerdim oysa, hayal kırıklığı..
    (escaflowne, 08.09.2007 20:58)
  10. dakika 39 brien said atmıştır ve 1 - 0 olmuştur. ulan bu takımdan da gol yedik ya yuh olsun be!
    (donnie darko, 08.09.2007 21:12 ~ 21:14)
  11. 11 oyuncusunun 10'u defansta takılan bir takımdan 39. dakikada gol yediğimiz maç, derin tebriklerimi sunuyorum..
    (escaflowne, 08.09.2007 21:13)
  12. halil'in golüyle 1 - 1 olmuştur. ulan dakika 44 e kadar beklemek mi lazımdı?
    (donnie darko, 08.09.2007 21:16)
  13. maltalı kalecinin kendi kalesine kıçıyla attığı golle durumu 1-1 yaptığı maçtır.
    (hepatit z, 08.09.2007 21:18)
  14. malta karşısında bile oflayıp puflamıza neden olan tüm oyuncularımıza ve teknik ekibimize candan teşekkürlerimi sunduğum maç.

not: gerçi bu birazdan başlayacak türkiye-slovenya basketbol maçı yanında bir hiçtir. esas sıkıntıyı o zaman göreceğiz.
    (marslan, 08.09.2007 21:21 ~ 21:22)
  15. ileri derece astigmat sorunundan müzdarip bir yan hakemin bulunduğu maçtır.servet bir takoz recep,bir tolunay kafkas edasıyla sahada dengesizce koşmakta ve bizi sinirden mest etmektedir.
    (mcmurphy, 08.09.2007 21:24)
  16. fatih terim'in, elinde milli takımımızın sağ bek mevkiinde oynatabileceği mehmet topuz ve serdar kurtuluş gibi iki cengaveri varken hala sabri'de ısrar etmesini bir türlü anlayamadığım maçtır. bir sabridir gidiyor. bu adam galatasaray'da da -kaç yıldır?- milli takımda da banko oynuyor. ve o ilk çıktığı zamanlardaki futbol birikiminin üzerine de hiçbir şey katmadı. anlayamadım gitti...
    (nokia şarzı, 08.09.2007 21:24 ~ 21:34)
  17. şaşırmayarak izlediğimiz müsabaka. e yavrucum ben diyorum. hala hakan şükür'e , servet'e güvenip malta'ya 5 çekeriz 10 çekeriz havasındasınız.
    bakın ne demişim iki gün önce
    @1901937
    tam takdir edilecek adamım.
    (altlejant, 08.09.2007 21:26 ~ 21:41)
  18. ilk yarısı itibariylehiç şaşılmayacak şekilde vuku bulan bir maçtır..insanlar hangi akla hizmet bu maçlardan fark beklerler anlamak güç...yahu elin en kral takımları bile (fransa, italya vs.) böyle dandik rakiplere karşı deplasmanda ezici üstünlük elde edemezler..cevabı çok basittir..bu takımlar beraberliğe yatarlar..10 kişi defans yapıp, bir kornerdir bir kontra ataktır gol ararlar...biraz ceza sahasına yaklaştılar mı kendilerini atacak pozisyon bulmaya çalışırlar..çok normal olarak defansta aslan kesilirler....

bu bakımdan değerlendirdiğimizde milli takımımızın hücum bölgesinde zorlanması normal...tabi biraz daha hareketli olabilseydik maçı ilk yarıda koparabilirdik...yediğimiz gol de maltanın şansıydı, bizim futbolcuya çarpıp öyle gol oldu...ikinci yarı ilk yarının son dakikalarındaki tempomuzu sürdürürsek 2-3 tane daha atarız diye düşünüyorum..ancak golden önceki temposuz futbola dönersek sahadan galip ayrılmamız çok zorlaşır..
    (joker, 08.09.2007 21:36 ~ 21:36)
  19. ninemle beraber seyrettiğim milli maç. bozuk gözleriyle zor gördüğü televizyonda o da heyecanla maçı takip ediyor. yorumları çok daha güzel.

nine: hele bak hele ak'lar(türkiye) heç kaptırmeyo topu al'lara(malta)
    papazzz: bizim takım o ninem türkiye o.
    nine: imanlı çocuklamış bak allah zeval vermeye.

tam o sırada türkiye gol yer. bütün torunlarla beraber isyanlardayız.

nine: ciğerinden yanasıca gavurlar nası da atıvediler. tüh. küfretmeyin dua edin len! (fısıltıyla ettiğim küfrü nasıl duyduysa artık)
    (papazzz, 08.09.2007 21:52)
  20. neticesi ne olursa olsun milli takımımızın euro 2008'e katılamayacağını aleni şekilde gösteren maçtır. grup maçları sonunda büyük depremlerin yaşanması doğal ve haktır.
    (eskiunited, 08.09.2007 21:52)
  21. tuncay'ın yerine deniz barış'ın oyuna girdiği maçtır. maçın 1-1 devam ettiğini de ekleyelim.
    (marslan, 08.09.2007 21:55)
  22. hem milli takımın hem de terim hocanın karizmasının resetlendiği karşılaşmadır an itibariyle. karizmadan filan geçtim, umarım götü kurtarırız.
    (oceangoing, 08.09.2007 21:56)
  23. fatih terimin tuncay şanlıyı çıkartırken süper ligin en formda oyuncusu serdar özkanı neden kullanmadığını kara kara düşündüren maç, keza değişiklik hakkını deniz barıştan yana kullanıp onu sol beke çekmiştir ki bu oyuncu kendi takımında bir senedir orta sahada oynamaktadır. ibrahim üzülmezin hayatı boyunca oynadığı en iyi maçlardan biri olmaktadır ayrıca.

edit: servet çetin'le golü bulunca da artık uykumda izlediğime kanaat getirdiğim şaka gibi maç. uyandırın lan beni.

edit 2: yok yok rüyamda izledim bu maçı, malta'dan 2 gol yedik inanılır gibi değil.
    (weird science, 08.09.2007 22:00 ~ 22:31)
  24. trajikomik bir gol yedik 2-1.

edit: servet çetin ile bir gol bulduk. maç gerçekten komikleşti.

ayrıca ısrarla şut çekmediğimiz karşılaşmadır. emre ve hamit neden sürekli çalıma kalkışıyorlar anlayamadım, vursanıza artık bee vurun !
    (caddebostan, 08.09.2007 22:03 ~ 22:08)
  25. yarın fıtığımı aldırmaya gitmeden faturayı yollayacağım emeği geçenlere.yalan söyleyip işten erken çıkmama değmedi değemedi.millileri yunanistanda bırakmışız arkadaş.ya da ben bu işi bilmiyorum
    (kamber, 08.09.2007 22:09)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil