belki ilginizi çeker
  1. · 8 eylül 2006 pink istanbul konseri
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  4. · aşk ı memnu
  5. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  8. · popo açarak protesto etmek
  9. · kuzu koç var

8 eylül 2006 pink konseri  

1. bugün daha hiçbirşeyden haberim yokken aklımdan geçirdiğim "gelse ne güzel olur" diye hayeller kurduğum konser
    dünya turnesine istanbul parkorman'da vereceği konserle başlayacak aynı zamanda doğumgününü de kutlamış olacak
    https://www.biletix.com/...
    (pasiflora, 09.08.2006 21:20)
  2. s'nek'in 1 yaşını doldurması sebebiyle organize ettiği olay.aynı zamanda pink'inde doğum günüymüş.
    (absent, 07.09.2006 16:13 ~ 16:14)
  3. reklam afişinde pink'in "ı'm hot dead tour" sözüyle bana vay be dedirtmiş etkinlik.
    (albina, 07.09.2006 16:17)
  4. parkorman da olan konserine 45 dk bi gecikmeyle çıkmasına ragmen sevimli ve muzip kız çocuğu edasıyla herkesin gönlünü bi anda kazanan pink performansıylada kalbimizi fethetti.tıknaz basçısı boyu kadar rickenbaker gitarı boynuna asıp 80 ler dans figürleri yaparken davulcuda saglam ve sek çalışıyla göz doldurdu.sinek tv nin hem pink in hem kendilerinin yaş günü için hazırladığı büyük balonlar ilk başta sevimli görünse de daha sonra bokunu çıkardıkları için insanlar balonlara mı vuralım pink e mi vurulalım şaşırdılar.bu arada konser seyrederken elimiz boş durmasın 2 bira içelim diyenler bir bardak biranın 10 ytl olmasıyla ne kadar mutlu olmuşlardır anlatamam.kıssadan hisse parkormanda konser seyretmeye giderken mataranızı alın veya içip gidin.velhasıl pink iyiydi.
    (şimdilikkararveremedim, 11.09.2006 14:48 ~ 14:49)
  5. (bkz: 8 eylül 2006 pink istanbul konseri)
    (lethromar, 11.09.2006 14:49)
  6. sahnede toplam 45 dakika kalmıştır.kıç kadar sahnede sadece 4 adım atıp,doğum günü için atılan balonlara tekme savurabilmiştir.(sinirini çıkarttı en azından). çok yazık olmuştur.böyle iğrenç bir organizasyon sonucunda kendi için düzenlenen doğum günü partisine katılmayıp,oteline geri dönüp sevgilisi ve ekibi ile kutlamıştır.

"ı am not dead" turnesinin bir avrupa konserini seyrettim istanbuldan tam 45 gün sonra.toplam 2 saat 15 dakika sahnede kaldığı gibi her şarkısına bir show yaptı ve her şarkı için kostüm değiştirdi.konser işte oydu.performans da oydu.yazık ki hiç bir türk hayranı onu o şekilde göremedi iki gelişinde de ve göremeyecek.iki tane ışık, üç tane ses düzeni koyunca konser yaptık diyen aptal zihniyet yüzünden bir daha türkiye'ye gelirse gerçekten çok şaşırırım.
    (life for rent, 30.08.2007 18:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil