belki ilginizi çeker
  1. · 8 aralık 2007 gs cafecrown fb ülker basketbol maçı
  2. · 8 aralık 2007
  3. · 8 aralık 2007 fenerbahçe galatasaray maçı
  4. · charles gaines
  5. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · galatasaray
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · erkekte ses tonu
  5. · ezel
  6. · aşk ı memnu
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · türkiye dünya kupasından men edilsin anketi
  9. · bilge tonyukuk

8 aralık 2007 galatasaray fenerbahçe basket maçı  

1. (bkz: 8 aralık 2007 gs cafecrown fb ülker basketbol maçı)

sözlüğe farklı yerlerden kısaltılarak taşındığı vakit sponsorlarının da gönlünü kazanabileceğimiz derbi müsabakasıdır. cafe crown bitişik yazılmış ama onu dert etmezler sanırım. (kapı gibi basketbol da yazdık. 50 karakter de kimmiş?)
    (anne ben itülü oldum, 05.12.2007 23:15 ~ 23:16)
  2. ilk periyodu oldukça zevkli geçen müsabakadır. (son durum 22-20 galatasaray lehine)
    (syst, 08.12.2007 14:29)
  3. türklerin bir spor müsabakasının nasıl izleneceği konusunda hala bilgisinin olmadığını daha karşılaşmanın başında gösterdiği maçtır. hava atışının hemen ardından sahaya yağmur gibi konfeti yağmıştır. hakem hemen oyunu durdurup temizlenmesini istemiştir. nba'den gelen oyuncular da bu tabloyu şaşkınlık içinde seyretmişlerdir.
    (phoarbix, 08.12.2007 14:41)
  4. konfeti yağmurundan sonra, birinci periyodun ortalarında sahaya sigara atılan karşılaşmadır. hakemin gözlemciye verdiği sigara ilginçtir ki, çoğu içilmiş haldeydi. yahu bu sigarayı izmarit haline getirene kadar içen arkadaşa, kimse birşey demedi mi? hadi kokusunu sakladın, dumanını nasıl sakladın?
    (syst, 08.12.2007 14:48)
  5. ilk yarısı 39-35 galatasaray'ın lehine tamamlanmış karşılaşmadır.
    (syst, 08.12.2007 14:50)
  6. genel olarak zevkli geçen maçtır. ilk açtığımda 8-0 gs üstünlüğü vardı ve bi an ne oluyoruz dedim. fenerin toplanıp skora ortak oldu. maç biraz böyle gittikten sonra gs farkı yine biraz açtı. sonra fener tekrar eşitliği yakaladı. maç genel olarak böyle gitmektetir. gs farkı iki haneli rakamlara çıkartırsa büyük ihtimal maçı alır. eğer fener beraberlikten sonra 4 5 sayı öne geçerse maçı alır diye düşünüyorum.
    (munal, 08.12.2007 15:02)
  7. 3. periyodun ilk kısmına hüseyin beşok'un damgasını vurduğu karşılaşmadır.içerden dışardan dinlemiyor sayıları tıkır tıkır haneye yazıyor. bu arada brown'un da solomon üzerindeki baskısını gözardı etmemek lazım. fenerbahçe hızlı hücümlarla sayı bulsa da set hücumlarında oldukça başarısız tabii şu ana kadar...
    (zedt, 08.12.2007 15:18)
  8. allah cafe crown'dan razı olsun dedirten maçtır. galatasaray 3 sene içinde basketbolunda büyük gelişmeler kaydetti. yetenekli yabancıları ve genç veya tecrübeli yerlileri bir araya getirerek, bu takımın başına da süper bir koç koyarak galatasaray'ın basketbolda eski günlerine yavaş yavaş döndürmeye başladı galatasaraylı yöneticiler. şu anda bir galatasaraylı olarak skordan çok sergilenen hızlı ve akıllı oyundan dolayı gurur duyuyorum diyebilirm.
    (caddebostan, 08.12.2007 15:22)
  9. ülker'ler savaşı..
    körler ve sağırlardan öte değil..
    (dirtypain, 08.12.2007 15:28)
  10. biraz taraflı anlatıma sahne olmuş bir maç gibi geliyor bana ama izlemesi çok keyifli bir mücadele oldu, türkiye basketbol ligi'nde bu sene büyük çekişme olacağa benziyor o eski görkemli günler geri dönüyor sanki, haydi hayırlısı.
    (theone, 08.12.2007 15:56)
  11. adnan polat'ın gülücükler dağıttığı, keyiften dört köşe olduğu karşılaşmadır. darısı futbol maçına ne diyelim...
    (zedt, 08.12.2007 15:58)
  12. maçın son saniyelerinde galatasaray koçu murat özyer'in "nasıl geçirdik ama" molaları aldığı maç olmuştur.mirsad türkcan bu molalara ağlarken keşke geçen sene kendi koçu aydın örs'ün aldığı benzer molalara da aynı tepkiyi verseydi. maç sonucu 88 - 77

sevilmiyenlerden gelen edit : noldu yavru ceylanlar? geçen seneki galibiyetlerden sonra vur patlasın çal oynasın sekiyordunuz.bırakın bu sene de biz sekelim değil mi yavru ceylanlarım , canlarım.
    (guanoapes, 08.12.2007 16:00 ~ 16:33)
  13. galatasaray: 88
    fenerbahçe : 77

şeklinde sonuçlanan karşılaşmadır.
    (syst, 08.12.2007 16:01)
  14. galatasaray'ın bir ton serbest atış kaçırmasına rağmen rahat kazandığı karşılaşmadır ayrıca, hücum rübaundlarındaki üstünlük galatasaray'ın maçı kazanmasında büyük rol almıştır.

fenerbahçe adına, hücumdayken yenilen ani ataklarda ise charles gaines'in jeneriklik smaçları izlenmeye değer olan maçtır.
    (paleface, 08.12.2007 16:04)
  15. galatasaray'ın güzel oyununun ve galibiyetinin, içler acısı ezik taraftarının mide bulandırıcı hareket ve hakaretleriyle gölgelendiği maç. oysa isterdim ki galatasaray'ı tebrik edebileyim. ama eline geçeni sahaya atan, salyalarla hakaret eden, bağıran, aziz yıldırım'ın anasına küfreden ucubeleri tebrik etmeye lüzum yok. meğer ne dolmuşlar fener'e karşı. sevinçten kıçları başları ağızları yırtılacaktı.
    (pvh, 08.12.2007 16:15)
  16. potaaltının ve genç semih'in fenerbahçe için ne kadar önemli olduğunu gösteren karşılaşmadır. semihin yokluğununda potaaltında fener zayıf kalmıştır. çünkü gsnin ayakları hızlı olan pivotları oğuza karşı büyük bir üstünlük sağlamıştır ki bunu izlediğimiz birçok smaç gösteriyor. mirsad ise sakatlıtan sonraki ilk maçı olduğunu için savunmada etkisiz kaldı. gsli oyuncu mirsad izlerken ribandları topladılar. ayrıca hüseyin ve fatihin yanında oğuz ve vidmar biraz kısa kaldılar ki yine burada genç semihe olan ihtiyaç tekrar öne çıkıyor.

yalnız solomona değinmezsem olmayacak. sevgili solomon tamam içeri giriyon kıvrılıyon sayını atıyorsun da sonra neden gsli oyun kurucunun üstüne gidip adamı tahrik ediyorsun. oyununu oyna geç.sonra adam gelip sana sportmenlik dışı faul yapıyor. boşuna boşuna tribündeki gsliler bağırıyor.
    (munal, 08.12.2007 16:22)
  17. yarınki spor gazatelerinin "potada cimbom yeşil sahada fener" gibi bir başlık atmalarına sebep olacak maç.
    (munal, 08.12.2007 16:52)
  18. bogdan tanjevic'in acilen defolup gitmesinin fenerbahçe için ne kadar faydalı olacağını gösteren maçtır.
    (konu mandalı, 08.12.2007 18:23)
  19. müsabakadan birkaç gün evvel beşiktaş cola turka'nın eski coach'u ihsan bayülken'in "darüşşafaka'nın potaları serttir, işler istediğiniz gibi gitmeyebilir" şeklinde bir yorum yaparken ne kadar isabetli bir detayı vurguladığını farketmemiştim..

müsabakada kaçan serbest atışlar, fenerbahçe ülker'in yaşadığı üç sayılık atış ve iki sayılık dış atış isabeti sorunu, damir mrsic ve willie solomon'un son çeyrekte agresif savunulmaları, her ne kadar düşük yüzdeli atıldıysa da fenerbahçe'nin erken faul problemine girip galatasaray cafe crown'u kendi sahasına çekip iyi savunarak ribound'ları toplayıp savunma yerleşmeden hücum zorlayıp tempo yapmasını engellemesi; tüm diğer faktörlerle beraber dengeyi galatasaray cafe crown lehine bozdu.. elbette galatasaraylı oyuncuların daha inançlı oluşu, bogdan tanjevic'in pasif müdahaleleri de çok mühim faktörler..

açıkçası galatasaray'ın basketbol seyircisi oldukça başarılı ambiyans yaratarak müsabakaya etki edebilmeyi öğrenmiş.."hedef" belirince taraftar da takımına sahip çıkıyor işte..

edit: bu müsabaka vesilesiyle ayar yemiş olmak istemem; zira beşiktaşlıyım.. basketbol seyircisi olarak yorumladım yoksa.. yoksa ikisini de sevmem.. yoksa bana sorsan ikisi de yenilsin..
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 09.12.2007 04:17 ~ 04:49)
  20. 9 aralık 2007 tarihinde artık züğürt tesellisi olmuş müsabaka.
    gerçi ülker'ler kapıştı, biz izledik.
    fake'ti o sarı lacivert, sarı kırmızı..
    (dirtypain, 09.12.2007 04:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil