8 ağustos 2004 türkiye abd maçı 

adana çık aradan

1. 2004 atina olimpiyatları öncesi hazırlık maçları statüsünde yapılacak karşılaşma..bakalım 12 dev adam, amerikan dream team'e karşı neler yapabilecek..50 sayı fark yemezsek iyidir dicem ama biraz karamsar bir yaklaşım..neyse bilet fiyatları ise anormal pahalı tutulmuş..abdi ipekçinin en öte, sahayı dürbünle izlemeniz gereken köşeleri bile 30 milyona..

"a" kategori biletler 105 tl
    "b" kategori biletler 80 tl
    "c" kategori biletler 65 tl
    "d" kategori biletler 45 tl
    "e" kategori biletler 30 tl

(bkz. altı sıfırı çoktan attım ben )
    (zeus, 04.08.2004 14:22)

2. sözde dream team'in italya yenilgisinden, bizimkilerinde yeni zelanda galibiyetinden sonra oldukça ümitli olduğumuz maçtır. eğer bi yenersek iyi karizma yaparız diye düşünüyorum. her ne kadar dream team sıçış dönemlerinde olsada.
    (creepingdeath, 04.08.2004 14:27)
  3. bu akşam 21.00 de show tvde canlı yayınlanacak olan maç.
    (quarantine, 08.08.2004 18:05)
  4. bir yanda türkiye bir yanda allen iverson! kimi tutacağımı şaşırdığım, zevkle izlediğim maç ismet bademi'in eşsiz yorumları da unutulmaması gereken bir ayrıntıydı tabi!
    (dydm, 09.08.2004 04:40)
  5. 12000 kişiye yakın bir kalabalığın abdi ipekçi'de izlediği, içlerinde bulunduğum için kendimi şanslı hissettiğim spor karşılaşması..ortam mükemmeldi, aşırı milliyetçilik akımları gözlemlenmeden, her iki takımında yerinde destekleyen bir seyirci topluluğu ile oynanan maçı amerika rüya takımı 67-79 üstünlüğü ile bitmiştir..tabi nba tarzı maçlara aç olan basket sever halkımız böyle bir organizasyonu kaçırmamış olmakta beraber tıklım tıklım dolu olan bir stad ve şov yapan takımlar karşısında iyi zaman geçirmiştir..
    (zeus, 16.08.2004 17:09)