cameron diaz'ın esmer geldiği ödül törenidir..kötü kıyafetiyle biz sevenelerini hayal kırıklığına uğratmıştır.. jessica biel ise giydiği elbisenin renginden (bkz:
pembe) olsa gerek gecenin en güzel 2. kadını olmuştur bana göre...
1. ise
jada pinkett smith
düzeltme 1:
cate blanchett 'i yeni gördüm ve evet artık gecenin en şık bayanı o diyebilirim...bir de eli boş dönmese gerçekten çok daha güzel olacak...
düzeltme 2:
kate winslet 'in 5. defa aday olduğu törendir...31 yaşında 5. defa aday gösterilen tek kişidir kendisi...
düzeltme 3: eğer oscar ödül törenine gitse cate blanchett'tan sonra 2. olarak seçeceğim kişi
ece sükan olurdu dediğim oscar töreni olmuştur...gözler yine de şebnem dönmez'i aradı bir...
düzeltme 4: 96 dan beri izlediğim en eğlenceli törenlerden biri...özellikle geçiş gösterileriyle beni benden alan törendir..
düzeltme 5: mark wahlberg ödülü alamadıktan sonraki görüntüleriyle puan kaybetmiştir ileriki törenler için..bu kadar da belli edilmez üzüntü be kardeşim dedirtmiştir....
düzeltme 6: ellen degeneres clint eastwood'la yaptığı konuşmayla kırıp geçirmiştir...önce clint eastwood'un yanına gidip hafiften sohbet ortamı yaratmıştır..clint eastwood ise "benim için senaryon yok mu başkalarına veriyorsun" diyerek bir nevi scorcese'ye de gönderme yapmıştır...ellen degeneres ise clint eastwood'un yanında oturan steven spielberg'e fotoğraf makinasını vererek clint eastwood ile fotoğraf çektirmiştir myspace adresi için....