7 temmuz 2008 ziraat bankası balgat şubesi soygunu   

adana çık aradan

1. gün itibari ile ankara'da meydana gelmiş, insanın aklına the bank job filmini hatırlatan soygun. soygunda enteresan ayrıntılar varmış, örneğin hırsızlar ses çıkarmamak için çekiçlerin falan ucuna pamuk bağlamışlar.

ülkem insanının bu kadar zeki olması da ayrı bir güzel durum tabi...

düzeltme : bu hırsızlık olayında parmağı olan herkesi kınıyorum, yanlış anlaşılmasın.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 07.07.2008 23:41 ~ 08.07.2008 12:13)
  2. muhteşem bir planlama yapan soyguncuların başarıyla bitirdiği soygun olayı.

http://www.milliyet.com.tr/...
    (mkopaw, 08.07.2008 00:00)
  3. yerin altından yaklaşık 300 metre tünel kazıp tünelin yıkılmasını maden işçileri gibi tahtalarla destek yaparak önleyerek müthiş bir emek harcayan kişilerin yaptığı soygundur. ama başkalarının emeklerini çalmak elbette yapılacak en büyük adiliktir. çaldıkları parayı ilaç parası olarak harcamalarını temenni ediyoruz.
    (emrahman, 08.07.2008 00:13)
  4. ''şu soyguna verdikleri dikkatlerini işe güce verselerdi, soygun yapmak yerine bu kadar özverili çalışsalardı zaten o kadar zengin olurlardı'' dedirten soygun...
    (zeynepp, 08.07.2008 00:13)
  5. planlama, sabır, takım çalışması açısından takdir edilmesi gereken soygundur.
    (arapbebek, 08.07.2008 10:09)
  6. milletçe filmlerden ne kadar etkilendiğimizi gösteren olaydır.
    (bkz: kendini pokemon sanıp balkondan atlayan çocuk)
    (kitsune, 08.07.2008 10:14)
  7. aklıma the bank job filmini getiren soygun olayı. belli ki olay, adi bir suçun çok çok ötesinde. bankadaki özel kasalar soyulmuş ve sadece belli bir kısmı. polis soyulmayan kasaları biliyoırmuş, fakat soyulanlar hakkında bir açıklama yapılmıyor. allah belamı versin aynı the bank job. acaba o kasalarda ne vardı diye düşünüyor insan, ister istemez. yakında çıkar kokusu.
    (sürrealist, 08.07.2008 10:17)
  8. nedense eğlenceli görünen bir olaydır. onca senelik amerikan filmleri izleyicileri olarak bir tane adam akıllı türk banka soygunu görmemenin verdiği hasret vardı. bu da bi başlangıç tabi.
    (kelevra, 08.07.2008 10:17)
  9. (bkz: vallahi benim aklıma gelmişti)
    (oyunbozan, 08.07.2008 10:56)
  10. helal olsun.

(bkz: italian job)

edit: valla eksileyen çok olmuş. helal olsun dediysek o kadar emeğe saygımız var. 300 metre tünel açmak hele ki türkiye altyapısında çok zor zanaat. inşaat mühendisi bile okadarını yapamaz diyorum.
    (bi sor neden yazıyorum, 08.07.2008 19:03 ~ 09.07.2008 00:18)
  11. ilk defa soyguncuların takdir edildiği, hayranlık duyulduğu soygun olmuştur. demek ki ne yaptığın önemli değil, nasıl yaptığın önemli. işini iyi yap takdir etsinler.
    (ekipler amiri kenan, 08.07.2008 19:05)
  12. henüz yapanları bulunamayan soygundur.
    bu kadar ustaca yapılmış bir soygunun failleri zaten bulunamaz.devlet de 3-5 tane alakasız garibanı "ahanda hırsızları bulduk,kahraman türk polisi!!" diye halka tanıtır.

eee,devlet otoritesini sarsmamalı değil mi azizim?

aklıma nedense bir film geldi:
    (bkz: pardon)
    (nealırsanbimilyon, 08.07.2008 19:38)
  13. soygundaki planlama, yönetme ve sonuçlandırma başarısını görünce tünel kazı-kaçış işlerinde uzman olan micheal scofield'in başlarında bulunduğunu düşündüğüm hırsızlık türü.
    (etranger, 08.07.2008 19:43 ~ 19:51)
  14. itü inşaat fakültesi'ndeki tıfıl mühendis adaylarına mukavemet ı-ıı, betonarme ve koordinasyonlu ekip çalışması derslerini vermelerini istediğim soyguncu abilerin gerçekleştirdiği eylemdir. çünkü efendim en iyi kapı açma derslerini çilingirler değil hırsızlar verir.
    (sagan, 08.07.2008 19:53)
  15. soygunculara o kadar cok sempati beslenmiştir ki ortaya çıksalar hemen bir soygun dizisinde oynatılcaklarını düşünüyorum.
    (chladoceran, 08.07.2008 20:03)
  16. planlanması, gerçekleştirilmesi garip bir şekilde takdir edilen soygun. devlet'in bankasının da bu kadar güvenliksiz oluşu da ayrı bir mesele gerçi. o bankada benim param yoktu fakaaaaaat! o bankada sizin paranız olsaydı ''ühühü'' diye zırlardınız şimdi. lanetler yağdırırdınız. paranızın devlet tarafından geri ödenip, başka şubeden çekilip çekilemeyeceği sorusu içinizi kemirirdi. mesele o değil aslında bu; takdir edilip edilmeyecek şeyleri birbirinden ayrıcak bilinciniz magma yakınlarında bir yerde olduğu için ben ağlıyorum burda be.
    (great dilemma, 08.07.2008 20:04 ~ 20:18)
  17. failleri hala bulunamamış soygundur. aralarında anlaşmazlık çıkar, paraları bölüşemeyip birbirlerini ispiyonlarlar nasılsa diye bekledi heralde bizimkiler... adamlar pek akıllıymış...
    (berkcel, 05.10.2008 19:26)