görseller
7 pink floydlar ve 2 prenses7 pink floydlar ve 2 prenses
7 pink floydlar ve 2 prenses7 pink floydlar ve 2 prenses
belki ilginizi çeker
  1. · 7 pink floydlar
  2. · 7 pink floydlar
  3. · 7pf2p
  4. · pink floyd
  5. · 7 pink floydlar ve 2 prenses
gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · çok istenip de olunamayan meslekler
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · yeşim salkım
  7. · ibrahim üzülmez
  8. · bana faydası olmayan kilisenin papazını sikeyim
  9. · samwise gamgee

7 pink floydlar ve 2 prenses  

1. pink floyd'u hakkıyla çalan bir tribute grubu.gerek vokal olsun gerek gitar davul klavye olsun hepsi yetenekli arkadaşlar.çift gitar ve çift klavye takılıyolar.iki tanede adındanda anlaşıldığı üzere prenses gibi backvokal eşlik ediyor onlara.

gidin görün pişman olmassınız !

ahada buda adresleri: http://www.7pf2p.com/
    (abi, 18.01.2009 19:08 ~ 19:09)
  2. nerdeyse pink floyd kadar ii çalan süper leziz izlenesi grup
    (kötü ilaç, 18.01.2009 20:47)
  3. (sir da ros floyd, 21.01.2009 23:42)
  4. 2006 yılının eylül ayında “saygıyla pink floyd çalmak” amacıyla bir araya gelen grup, zaman içerisinde kadrosunu genişleterek bugünkü halini almıştır. farkli müzik projelerinde daha önce birlikte çalışmış grup elemanlarinin yanı sıra ilk defa bir arada çalan müzisyenlerden de oluşan 7pf2p, pink floyd’a duydukları saygıyı, bu grubun müziklerini orijinal seslerine yakın şekilde çalmaya gayret ederek gösteriyor. konserine gittim ve gidenlere tavsiye ediyorum. gerçekten iyiler. hele ki o 2p dedikleri iki tane prenses, ne de güzel great gig in the sky söylüyorlar hayret edersiniz.
    (koyden indim sehre, 08.02.2009 00:42)
  5. (sir da ros floyd, 08.02.2009 00:44)
  6. dün akşamki ankara konserini dib sahne'de 7 pink floydlar ve tek prenses olarak gerçekleştirmek zorunda kalmışlardır.

öncelikle söylemek gerekir ki pink floyd çalmaya kalkışmak bile ciddi bir iştir ve bu adamlar gerçekten hakkını veriyor bu işin. her parçaya uzun uzun çok emek verilmiş ve gerçekten kusursuza yakın çalınıyor hepsi. özellikle sarışın bi gitarist abi var ki shine on you crazy diamond vecomfortaby numb'da attığı sololar bile başlı başına yeter.

solist abimizin de sesi oldukça güzel. pink floyd'u dinlediğinizi anlıyorsunuz kesinlikle gerek ses tonu, gerekse şarkıları söylerkenki başarısından.

bu grubu dinledikten sonra da şöyle bir mutsuzluğu kapılıyor insan; "yetişebilseydik de pink floyd'u canlı dinleyebilseydik keşke, kim bilir onlar nasıldır" diyor kendi kendine işte.

7 pink floydlar ve 2 prenses'ten tek ricam repertuara high hopesekleyin abiler, gözünüzün yağını yiyim.
    (eomer, 28.02.2009 18:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil