ısınma mekanının los amigos coşma mekanının zıbarın seçildiği zirve . zirveye katılacak olan supo nickli yazarın grubunun konserinin zıbarda olması sebebiyle "kendin çal kendin oyna" tadında geçeceğini tahmin ediyoruz.
yazıldığı üzere tanışma, kaynaşma, yatmış olursa (inşallah) kredileri harcama şeklinde gerçekleşecek hadise. hiç olmadı dünya sağlık günüymüş onu kutlarız.
"kesinlikle katılacağım" diyemediğim ama yüksek ihtimalle orada olacağım zirvedir. zirvenin bence en büyük sorunlarından birisi zıbar gibi bir yerin içki fiyatlarının yüksek olması. tam da kredilerin yattığı gün elde avuçta olan tüm parayı zıbar'a kazandıracak olmamız güzel.*
misal tekila shot'larının 8 tl gibi bir fiyatla ücretlendirilmesi hiç hoş değil, pahalı diye demiyorum ancak öyle bir mekanda fiyatların bu kadar yüksek olması ne alaka anlam veremiyorum.
bi de o mekanda bi teyze var bu hesapları falan alan, o da gıcık. sonra efendim...
neyse yukarda söylediklerime aldırmayın, yine de "eminim çok güzel olacaktır" diye düşündüğüm zirvedir ve orada olacağım zirvedir.
umarım...
[buraya da gülücük koyayım da esprili bi kişilik olduğum falan anlaşılsın * ]
eskişehirde olsam kesin giderdim dediğim zirve. bi kere organizatör çok muhteşem, kral vs., herkesin okuması gereken yazar kısaca, tabi yaptığı zirveye de imkanı olan herkes katılacak, katılmalı yani, ben olsam katılırdım.
valla tam zamanında olmuş cuk oturmuş zirve. her şey spontane gelişti. lakin böyle anlık gelişmeler her zaman daha bi zevkli, daha bi eğlenceli olmuştur diyor ve sözü tekrar blackberry86'ya bırakıyoruz, zira kendisi çok iyi bi organizatördür kanımca. ayrıca los amigos kısmına katılamasam da zıbar kısmını mümkünatı yok kaçırmıcağım zirvedir.
katılacağım ilk zirve olacağından dolayı beni oldukça heyecanlandıran bir olay olmuştur "biz yaptık oldu" zirvesi. ben de bu zirveye katılacağımı söylemekten mutluluk duyuyorum efendim.
ilk katılacağım zirve olacak, heyecanlıyım desem yalan olur ama bir merak naparım, ne ederim telaşı yok içimde desem yalan olacak bu buluşmayla ilgili.
1 gün ile kaçıracağım zirve. evet hacı teeey istanbullardan oralara gelicem de 1 gün sonra. es es li dostlara selam eder, muhakkak katılmalarını şiddetle tavsiye ederim, özellikle altıncı nesillerin.
katılanların los amigos'tan sonra zıbar'da radiohead, muse, placebo, red hot chilli peppers vs gibi gruplardan parçalar dinleyebilceği zirvedir aynı zamanda.
yapılır mı bu zirve hem de sınav zamanı diye sorguladığım itüsozluk zirvesidir. zıbar çok iyi bi seçim olmayabilir derken bir arkadaşımızın konseri varmış iyi de olmuş. blackberry86'ya teşekkürler. herkese iyi eğlenceler.
ertesi gün sabahın 07:00'sinde gitmem gereken staj ve ardından öğle saatinde olacak olan sınav sebebiyle katılmamın çok zor olacağı ama gidebilme isteğinde olacağım zirvedir.
katılımın sağlam olduğu ve amacına ulaşmış zirve . katılan arkadaşların hepsi süperdi sağ olsunlar...
ayrıca zirveye katılan erkekler tipsizdir kızlar çirkindir söylemlerine inanmamam gerektiğini gösteren zirve...
hiç beklemediğim kadar katılım olan zirvedir. ilk başta pek muhabbet olmadı. ancak daha sonra ortalıkta bi kaynaşmadır gitti. sanırım birbiriyle muhabbet etmeyen yazar kalmadı. zirve dediğin böyle olmalı. blackberry86ya teşekkürü bir borç bilirim.
beklemediğim kadar güzel geçen zirve. çok kişi olmamızdan kelli ara sıra kopmalar olsa da her şey ve herkes çok iyiydi. los amigos sonrası konsere gelen herkese ayrıca teşekkür ederim.
nesil ayrımı falan yapıldı, kınıyorum burdan nesil ayrımı yapan yazarları. ek : eksi oy vereceklerin ismini iyi ki almışım zirvede. hazırlıklıydım en azından.
haftanın ortasında yapılan bir zirveye göre katılım müthişti. organizatörün önünde saygıyla eğiliyor, başarılarının devamını diliyorum... daha önce de farklı sözlükler bünyesinde alkollü zirvelere katılmıştım, fakat böylesini görmemiştim. hatta hayatımda gördüğüm en eğlenceli zirveydi diyebilirim. gelelim bireysel analizlerime:
bi sor neden yazıyorum ile önceden tanışıyordum, en son yıllar önce evine kahvaltıya gittiğimden beri ilk defa görüşebilmek beni ziyadesiyle mutlu etti. hayır adamın evi de hemen yan sokak, her sabah kapısının önünden geçiyorum, insan bi uğrar dimi? benim düşüncesizliğim, kabul ediyorum... blackberry86 gibi sıcakkanlı bir insan ile tanışmak ise büyük bir şeref oldu benim için. zirveden önce yolladığım abidik gubidik mesajlara başkası olsa kim bilir nasıl ters cevaplar verirdi, ama o son derece barışçıl bir duruş sergileyerek sonunda benim gibi zor beğenen birinin bile büyük saygısını kazandı. zirveye katılan sayabildiğim kadarıyla 4 çiftin hepsi de çok sevimliydi, allah ayırmasın... hele bir çift vardı ki erkek olanı çevre mühendisliği okuyordu, gece boyunca onlara bakıp bakıp tahtalara vurarak maşallah dedim. ha bir de yazarım çok can yakarım neden bu nicki seçmiş merak ettim bak şimdi... o sevimli masumiyetiyle asıl canı yanan kendisi olurmuş gibi duruyor, ama belki de kendisi bir melek yüzlü şeytandır bilemem*
zirvenin son 2 saatlik kısmında, supo'nun da yer aldığı yalan grubunun şarkılarıyla eğlence doruğa çıktı. zaten zıbar da böyle küçük, biz bize bir mekan. eskişehir'de ün yapmış bir çok grup bu mekanın sahnesinden geçmiştir, o nedenle yeni yetenekleri görmek için fevkalade bir yer. kemikleşmiş müşteri kitlesi de oraya ayrı bir güzelik katıyor. fırsat buldukça gidiniz efendim... grup sahneden inmeden hemen önce itüsözlük'ün de reklamını yaptılar sağ olsunlar, yarından sonra aramıza zıbar tayfasından birkaç eğlenceli yazar daha katılır diye umuyorum.
bu zirve sayesinde bir kez daha gördüm ki; itüsözlük son derece renkli insanların yer aldığı bir topluluk. bir sonraki zirvede görüşmek üzere...