7 nisan 2007 kayserispor fenerbahçe maçı   

adana çık aradan

1. beşiktaşlıların kayseri'yi tutacakları maç
    (stocky2001, 06.04.2007 12:20)
  2. kayserispor maraton tribününe bilet alacak ilk 2000 kişiye forma verilecek olan maç

edit: formalar bitmiş
    (freier, 06.04.2007 16:20)
  3. dakika 70 itibariyle kayserispor un 2-1 öne geçtiği maç.
    gol: kemal
    gol sonrası edit:dakika 90+2 deivid de souza.skor 2-2
    (sirseri, 07.04.2007 20:02 ~ 20:24)
  4. deivid'in golüyle 2-2 olan maç. dk.93.
    (neverwinter nights, 07.04.2007 20:23 ~ 20:25)
  5. deivid de souza'nın 90+ dakikada attığı golle 2-2 olan karşılaşma.

edit:2-2 biten karşılaşma.
    (ağ kablosu, 07.04.2007 20:24 ~ 20:25)
  6. fenerbahçe nin taraftarlarını ciddi anlamda korkutmaya başladığı maçtır.geçen sene olanlar yine mi yaşanacak yoksa? sorusunu akla getirmiştir.geçen sene de kayseri de puan kaybetmişti fenerbahçe o zaman 3 puandı bugün 2 puan ama sonuçta çok kritik zamanlarda kaybedilen puanlar.bugün beşiktaş kuralı bozar da 3 büyüklerin birinin puan kaybettiği hafta puan alırsa beşiktaş işte o zaman şampiyonluk için çok avantajlı konuma geçer.işte o an fenerin bittiği an olabilir.

(bkz: allah korusun)
    (sirseri, 07.04.2007 21:18)
  7. bir galatasaraylı olarak son dakikada fener gol atınca sevindiğim karşılaşma..nitekim artık fener değil kayseri bizim rakibimiz..
    (cereyancıyımben, 07.04.2007 21:45)
  8. fenerbahçe'nin beraberliği son dakikada kurtardığı, oynamadan puan aldığı bir maç olmuştur. maç adına tek sevindirici ayrıntı deivid'i sahada fark etmektir, hem de golle.

fenerbahçe genel durumun aksine orta sahada etkili, bol paslı, izlenesi bir oyunla başladı maça. ileride yine mateja kezman tek tabanca olarak savaşıyor, orta yuvarlakta aurelio ve deniz ile üstünlüğü elde tutmak hedefleniyordu zico tarafından. 13. dakikada klasikleşmiş bir alex-tuncay ortak yapımı gol izledik. söylemeden geçemeyeceğim, tuncay şanlı'nın onlarca eksiği ve hatası var, ancak kafa toplarında zamanlamayı, gideceği yeri ve vuracağı yeri harikulade seçiyor, ve bu özelliği gün be gün gelişiyor. golün ardından kayserispor'un birkaç cılız atağına rağmen fenerbahçe kontrollü oyununu sürdürdü. takımda yorgun ve isteksiz appiah'tan başka hiçbir sırıtan yoktu, ve ekip çok iyi bir futbol sergilemese de akıllı oynayarak soyunma odasına 1-0 önde gitti...demek isterdim ama, uğur boral, ilk yarının son dakikasında fenerbahçe lehine taca çıkacak olan topu büyük bir eforla oyun alanında tuttu, ardından cılız bir vuruşla uzaklaştırmak isterken mehmet topuz adlı hırs makinesine kaptırdı, ve resmen bir golü bizzat yedirdi takıma. topuz'un ortasına koşup kafayı da vursa, tam olacaktı.
    ikinci yarının başında kayserispor dizginleri ele aldı. mehmet topuz ve ragıp'ın liderliğindeki ataklarla oyunu fenerbahçe yarı sahasına yığan sarı kırmızılı ekip, fener'i kontraatak takımı durumuna düşürdü. fakat kayserispor'un üstünlük golü, deniz barış'ın, pardon, bir stoperi takımın oyun kurucusu olarak oynatan zico'nun hatasından doğan bir kontraataktan geldi ve gökhan ünal'ın ortasında kemal okyay golü buldu. ardından zico gene klasik hamlelerinden birine gitti ve tümer metin'i aldı oyuna. maç pek değişmedi, ve böyle bitecek gibi görünüyordu. fakat son dakikada sahneye çıkan tuncay, deivid'in bile gol yapabileceği bir orta yaparak bir puanı kurtardı. ve fenerbahçem, maçtan önce berabere kalalım mı dense asla denecek bir maçı, bir puana duacı olarak bitirdi, ki bu da ancak türkiye'de olur.
    maç sonunda söylenmesi gerekenler,
    - önder. ille de önder. serkan balcı ile olmuyor.
    - appiah'ı sağ kanatta oynatmak, sokaklarda koşturmaya alışkın bir çocuğu masaya zorla oturtup şişelerin içine maket gemiler yapmaya zorlamaya benziyor. ben acı çekiyorum izlerken şahsen.
    - kezman bir maçı sarı kartsız tamamlarsa gülümseyeceğim.
    - son dakikada kırmızı kart gören edu dracena, hakeme hangi sözcüklerle küfretti merak ediyorum.

ve son olarak, nefret ediyorum bu konulara girmekten, kendimi ucuz bir forumcu yahut kiralık bir köşekadısı gibi hissediyorum, ama 27. haftayı da fenerbahçe penaltısız geçti. yazma nedenimi merak edenler tümer metin in 78.dakikada toledo ve mendez tarafından tost edilmesine, ardından da 7 nisan 2007 beşiktaş ç rizespor maçı'nda mert (!) nobre'nin 6. dakikada yaptırdığı (!) penaltıya bakabilir. eksileyen eksilesin, gayet objektif. formaları isteyen değiştirebilir, zaten nobre-tümer değiştirmek pek olağandışı bir şey değil.
    (garion, 07.04.2007 22:18)