görseller
7 kasım 2009 trabzonspor beşiktaş maçı7 kasım 2009 trabzonspor beşiktaş maçı

belki ilginizi çeker
  1. · onur bayramoğlu
  2. · sipidiksipidikyuzenbalik
  3. · hakan arıkan
  4. · beşiktaş ta ilginç gol sevinci
gündem
  1. · tahrik edici erkek kokuları
  2. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · insanın içini bir anda acıtan sözler
  5. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · marjinal isim meraklısı aile
  8. · yahu
  9. · avea

7 kasım 2009 trabzonspor beşiktaş maçı  

sayfa  / 3
  1. saat 20:00'da hüseyin avni aker stadı'nda başlayacak olan karşılaşma.

maçı antalya bölgesinden kuddusi müftüoğlu yönetecektir.

ernst, toraman ve ismail köybaşı'nın oynaması durumunda beşiktaş'ın kazanması daha muhtemeldir.
    (paleface, 05.11.2009 12:50)
  2. trabzonsporun beşiktaşı bu halde yakalamışken mutlak yeneceği maçtır.
    (sosyolojist, 05.11.2009 14:21)
  3. tello,rüştü ve nihat oynayamayacaktır bu maçta. ilk iki isim oynamazsa hiçbir eksiklik hissetmez beşiktaşım ama her ne kadar beşiktaşlı kardeşlerimiz nihat'ın formundan memnun olmasalarda bu hücum fakirliğinde bence önemli bir seçenektir nihat. bir tek onu arayacak benim gözlerim. futbol şansı yanımızda olsun da kazanalım bari. başka türlü beşiktaşımın kazanması çok zor gözüküyor çünkü.
    (kükürtsüzkibrit, 05.11.2009 15:42)
  4. beşiktaşımın kazanmasının çok zor göründüğü maç ancak trabzonspor'un kazanmasının da çok zor göründüğü maç. o zaman istatistiklere kulak vererek beşiktaş kazanır diyorum.
    (sakallı kertenkele, 05.11.2009 15:59)
  5. nihat ve rüştü'nün oynamayacağı karşılaşmadır.

tello'nun ise sahadaki yerini alacağı gelen son bilgiler arasında.

defans hattı toraman-sivok-ferrari-ismail'den oluşup, ernst-fink ikilisi de bozulmazsa beşiktaş mağlubiyete uzak, galibiyete ise yakındır.
    (paleface, 06.11.2009 00:50)
  6. rüştü oynamayacaksa beşiktaş'ın bir şansının olacağı maçtır.
    (laein, 06.11.2009 00:51)
  7. geçen haftayı bay geçen trabzonsporumla hem ligde maç oynamış hem hafta içi wolfsburg ile şampiyonlar ligi maçına çıkmış beşiktaşın karşılaşacağı maç. tahminim şudur ki; ikinci yarının yarısından itibaren fizik olarak düşecek olan beşiktaş, maçı vermemek için direnecektir. trabzonporum şuursuzca hücum etmezse maçı rahat alacaktır.
    tabi bu girinin göte girme ihitimalide var. olsun hep öyle bir ihtimal vardır sevgili şansal.
    (alameti farika, 06.11.2009 01:06)
  8. mustafa denizli'nin sevdiği tipte güzel bir defansif mücadelenin ardından beşiktaşımızın galip geleceği mücadeledir. hiçbir trabzonspor maçı bilmem ki bobo boş geçsin!

fink ve ernst'in iyi mücadele edebilmesi durumunda colman'a geçit vermez ve duran toplarda ceyhun gülselam'a dikkat edersek trabzonspor'dan gol yemeyecegiz. işte asıl sorun burada başlıyor zira gol atmamız da çok ciddi bir sıkıntı. uzun toplarda her türlü basit hataya müsait trabzonspor defansının arasına mutlaka bobo'yu salmalıyız. sağ kanatta da mücadele eden bir serdar özkan isterdim ama mustafa denizli onu kadroya bile almamış. hem de sakat olmadığı halde. bu maçta batuhan'ın denenmesi ve mümkünse uğur inceman'dan uzak durulması yanlısıyım.

beşiktaşımızın, yorgunluk ve moral bozukluğu içinde geçirdiği şampiyonlar ligi haftasından sonra, oyunu trabzonspor oynuyor gibi gösterip akıllı ara paslarla sonuca gitmesi gerekiyor bu maçta. yusuf'u kuvvetle muhtemel göreceğiz sahada.

beşiktaş'ın kadrosu 3 aşağı 5 yukarı şu şekilde olacak;

kalede: hakan

defans: ibrahim toraman, sivok. ferrari, ismail köybaşı

orta saha: ekrem dağ , fink, tabata, ernst , yusuf

forvet: bobo

yukarıda yazdığım kadronun tutma ihtimali söz konusu olursa bu sefer denizli'yi çözdüm demektir. *
    (pesimist melankolik, 06.11.2009 01:09 ~ 01:09)
  9. mustafa denizlinin wolfsburg 11inden sonra sayacağım muhtemel 11:

kaleci: ekrem dağ (bi burada oynamadıgı kaldı)
    defans: fink-nihat-bobo- ibrahim kaş
    ortasaha: holosko-rüştü-hakan arıkan-ferrari
    forvet: sivok-yıldırım demirören
    (istanbul tek nick, 06.11.2009 01:16)
  10. beşiktaş ın yenilmesi durumunda denizli nin, görevdeki son iki haftası olur önümüzdeki haftalar.

(bkz: gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var)
    (dindane, 06.11.2009 01:29)
  11. forvette nobrenin ilk onbirde başlayacağı maç
    (kalede hakan, uğur ile tabatada onbirde başlıyor, diğer oyuncuları tam duyamadım)
    (nicholai hel, 07.11.2009 19:08)
  12. ligde son 4 maçını tek farklı galibiyetlerle kazanan beşiktaş ın başarısız teknik direktörü ve başkanı için kader maçıdır.
    (shhlackk, 07.11.2009 19:18)
  13. laptopumdan webcam yardımıyla izleyeceğim kara kartalımın kader maçı..ha nasıl mı izleyeceğim webcam yardımıyla..hemen anlatıyım..teyze oğlum ofisindeki dev ekranda izliyecek maçı her zamanki gibi..banada cam açıcak bende izleyecem oleyy *

(bkz: mini çakal)
    (nicksiz adama kız verilmez bizde, 07.11.2009 19:26)
  14. ilk 11'ler...

trabzonspor: sylva-egemen-tayfun-song-cale-ceyhun-colman-selçuk-gabric-umut-gökhan

yedekler
    onur
    serkan
    alanzinho
    giray
    barış
    ferhat
    engin

beşiktaş: hakan-sivok-ferrari-ibrahim toraman-ismail-ernst-fink-uğur-ekrem-tabata-nobre

yedekler
    korcan
    ibrahim üzülmez
    yusuf
    necip
    ibrahim kaş
    erhan
    bobo

şaka gibi bir 11. uğur yine sahada. 1500 senedir gol atamayan nobre 11'de. yok mu arttıran.
    (birdy39, 07.11.2009 19:54)
  15. hakan arıkan kısa sürede acaip 2 gol çıkardı.
    (kahnesty, 07.11.2009 20:20)
  16. herkes ts alır diye söyleyip dursada ben inanıyorum ki bjk'm maçı alacak, son zamanlarda hırs yaptığını düşünüyorum ki bu kadar yenilgimizden sonra bu maçı almamız moral açısından da çok iyi gelecek. haftaya olan fb derbisinede kapak olacak umarım. ümitliyim bjk yenecek. (bkz: ümitler tükenmez)
    (bebokumsu, 07.11.2009 20:30)
  17. beşiktaş'ın bir puan için oynadığını düşündüğüm maç.9 kişi defans mı yapılır amına goyim.
    (olma başkaları gibi, 07.11.2009 20:54)
  18. yorgun beşiktaşın istediği gibi giden maç. 0-0 iyi sonuç. arada bir de gol atarlarsa kaymaklı ekmek kadayıfı olur.
    (bilmezkişi, 07.11.2009 21:00)
  19. beklediğimiz hamle geldi yusuf şimşek oyunda.
    (birdy39, 07.11.2009 21:05)
  20. teknik kadroda istikrardan yana birisi olarak mustafa denizli'yi hep destekledim ancak hocam büyük! mustafa bir kendine gel bir silkelen. bu nasıl bir futbol anlayışıdır? 5-4-1 nerden çıktı? nasıl hücum anlayışı var bu takımın? ya da var mı gerçekten bir hücum anlayışı? gerçekten çok çok kötü bir taktik ile oynuyor beşiktaş. anadolu takımları bile daha karakterli oynuyor çoğu zaman. arada 3-5 pas yapıyorlar en azından. biz de o da yok. futbol tanrıları yardım ederse beşiktaşım burdan 3 puanla döner yoksa çok zor. son olarak ilk yarıda hakan ve i.köybaşı takımın iyi oynayan oyuncuları.
    (kükürtsüzkibrit, 07.11.2009 21:05)
  21. onur bayramoğlu 'nun ve batuhan 'ın yine olmadığı karşılaşma.
    ,ayrıca uğur iceman' den bıktım artık habire de yanlış okuyorum ismini.
    (calico jack rackham, 07.11.2009 21:08 ~ 21:12)
  22. ernst omlet gibi takmıştır ağlara topu
    (kahnesty, 07.11.2009 21:10)
  23. ernst'in 48. dakikada attığı mükemmel gol ile beşiktaş'ın 1-0 öne geçtiği karşılaşma.
    (calm of desolation, 07.11.2009 21:10 ~ 21:49)
  24. bu hakan arıkan 2 pozisyon daha çıkardı ardarda. aferim yahu.
    (kahnesty, 07.11.2009 21:35)
  25. umut bulut'un ve hakan arıkan'ın gününde olduğu maç. umut gününde kaçırıyor, hakan gününde çıkarıyor.
    (alameti farika, 07.11.2009 21:49)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil