belki ilginizi çeker
  1. · disko kraliçesi
  2. · okan bayıltan
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · aşk
  3. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  6. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  7. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  8. · sözlükte birilerinin taktığını düşünmek
  9. · 166 masal hattı

7 kasım 2009 disko kralı zirvesi  

1. 7 kasım 2009 cumartesi günü düzenlenecek olan zirvedir.
    -zirveye katılıma yalnızca sözlük yazarları kabul edilecektir. misafir katılımı, kontenjanımız sınırlı olduğundan kabul edilmeyecektir.
    - kontenjan 55 kişi ile sınırlıdır.
    - programa katılım yaşı 16 ve üstüdür.
    - programa gidiş-dönüş için kanal servis sağlamadığından ücretle servis tutulacaktır.
    - servis ücretleri zirveye yakın bir tarihte, katılacak yazarlara duyurulacaktır.
    - servisler zirve günü saat 20:30'da taksim akm önünden kaldırılacaktır.sevisle katılımını sağlayacaklar, zirvetör başlığından "servisle geliyorum" diye belirtsinler.
    - kanala ulaşımını kendileri sağlamak isteyenlerin, zirve başlığı altında "kendi imkanımla geliyorum" şeklinde belirtmeleri rica edilir.
    - kanal kapısında içeriye alımlar grup halinde yapılacağından, katılımcıların en geç 21:30'da kanal d arka otoparkında olması gerekmektedir.sonradan yalnız başınıza giriş yapamazsınız.
    -yanınızda tc numaralarınızın yer aldığı bir kimlikle gelmeniz gerekmektedir.
    -kanal d binasına alımlar saat 22:00 civarında, stüdyoya girişler ise 23:00 civarında yapılacak. bu sebeple bekleyerek geçireceğimiz bir zaman dilimi olacak. bunun için kendinizi psikolojik olarak hazırlayın.
    - program esnasında, reklam aralarında vs. stüdyodan tuvalet, sigara gibi ihtiyaçlarımızı karşılamak amacıyla, kesinlikle dışarı çıkarılmayacağız. bu sebeple tiryakiler kanala gelmeden önce bol bol sigaralarını içsinler. ayrıca tuvaletinizi getirecek sıvı gıdalardan fazla tüketmeyiniz.
    -program başlangıç saati 00:30 olup, bitiş saati kesin değildir. programa katılan seyircilerin ve konukların performansına göre süre uzayıp, kısalabilir. genelde dört-dört buçuk civarı bitmektedir program.
    -stüdyoya fotoğraf makinalarınızı getirebilirsiniz ancak yayın esnasında flaşlı fotoğraf çekmek yasak.
    -program bitiminde de hep beraber kanalın önünde toplaşıp servislerimize bineceğiz ve tekrar taksim'in yolunu tutacağız. taksim'de de herkes kendi grubuyla takılabilecek..

şimdiden katılan herkese teşekkürler...

iyi eğlenceler...
    (ceyus, 19.10.2009 17:39 ~ 17:49)
  2. "ananm anam ceyus gelmiş, ortalık şenlenmiş" dedirten zirvedir.
    önceki zirveleri referans alırsak katılınması farzdır, veleddallin amin! *
    (benihayalkırıklığınauğrattınsözlük, 19.10.2009 17:41)
  3. disko kraliçesi'nin yeni sezondaki ilk numarası.

katılcaklara şimdiden iyi eğlenceler.

uzaklardan sizi izleyeceğim çok sevdiğim itü sözlük.
    (maria elena, 19.10.2009 17:55)
  4. havada durarak katılacağım zirvedir. şahitlerim de siz arılar olacaksınız. izmit' ten koşarak gelirim bu zirve için taksime.
    (fak badi, 19.10.2009 17:55)
  5. nice zamandır disko kralına gitmek isteyen şahsımı ziyadesiyle sevindirmiş zirvedir. lakin şöyle bir sorun var sözlükte kimseyi şahsen tanımıyorum. ikilemde kaldım.

(bkz: sözlük bana tanıdık bul lan allahsız)
    (substance, 19.10.2009 19:06 ~ 19:09)
  6. (böbelere bolon, 19.10.2009 19:11 ~ 21:01)
  7. sözlükten ben de şahsen kimseyi tanımıyorum lakin büyük ihtimalle katılacağım zirvedir. yanımızda birisini getirsek on numara olurdu ama buna da şükür öyle tek tabanca takılacağız artık.
    (n0sferatu, 19.10.2009 19:13)
  8. canım ceyusumla herkesi beklediğimiz zirvedir.gelin vallahi,çok eğleneceksiniz.zirve öncesi ve sonrası ise muhtemel deliliklere,çılgınlıklara hazır olun,ilk gelenlere duyurulur.
    (nickcode, 20.10.2009 03:26)
  9. sözlükten kimseyi tanımasam da, çaylak arkadaşımı yanımda getiremesem de büyük bir coşkuyla katılacağım zirvedir. maksat yeşillik, kaynaşalım, güleşelim, eğlenelim.
    (comedian, 20.10.2009 04:06)
  10. yok arkadaş!! ben beş küsür saat bilfiil popomun üzerinde oturamam. hem ne o? tuvalet yok, sigara yok. esir miyiz lan biz? diyor ve rengimi belli ettiğme inanaraktan sıvışıyorum.
    (kırmızı rugan ayakkabıdaki meni damlası, 20.10.2009 15:11)
  11. insanların artık sigara ve tuvaletsiz kalmadıklarını öğrenmesi gereken zirve zincirlerinden biridir.
    (sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum, 20.10.2009 15:15)
  12. ayrıca gelenlerin nickcode kardeşimin çenesine...öhöm.. yani hoşsohbetine dahil olacaklarını bilmeleri gereken zirvedir.
    vi lav yu nikooood vi lav yu nikooooood!!! *
    (benihayalkırıklığınauğrattınsözlük, 20.10.2009 15:40)
  13. disko öncesi taksim önerilir,taksimde buluşulur ve herkes mal mal bakışlarının etkisiyle kim lan bu tipler der.hiç kimse saatler sonra ne olacağını,ne kadar güleceğini ve eğleneceğini tahmin dahi edemez.herkes birbirini süzer ve ne kadar taş hatun ya da ne kadar yakışıklı eleman düşünceleri içerisinde lanet olası ceyus ne zaman gelecek lan bu servis bakışlarıyla bizi süzerler. daha önceden kaynaşıp, zirveye gruplar halinde gelen tiplerde öhööö gerizekalılara bak, alone takılma stilini yansıtıyor derler.
    servise binildiğinde ceyusun narin sesiyle yaptığı açıklamayı dinleyecek olanlar bir otobüste, zatı şahsımın yaptığı bol küfürlü duyuruyu dinleyecek olanlar ise diğer serviste toplanıp, amaçsızca bağcılar-kanald denen bir yola doğru tekerlekler döner.sıralar beklenir, herkes nefretini kusar ancak kısa bir süre sonra kimse nasıl bir maceraya yol açacağını asla bilemez. diskoda eğlenmeyebilirsiniz,okan bayülgenden nefret de edebilirsiniz ancak bu zirvenin sonunda minnet duyarak sizin adınıza ibadethaneler falan açılır.
    diskonun süresi belli değildir,ne zaman başlayıp ne zman biteceği ise asla belli değildir.program biter,herkes yorgun argın vaziyette servisine bindiğinde işte esas olaylar zinciri baş göstermektedir.
    sabahın yedisine kadar taksimde sizlerin neler beklediğini işte o an öğrenmiş olacaksınız.korkmayın lan, sürprizimiz falan yok fakat öyle bir muhabbetin içine girilmiş olacak ki muhabbet kralı bu esnada başlayacak.sabahın ilk ışıklarıyla bitmek bilmeyen dostluklar gün yüzüne çıkacaktır.
    ve zirvenin sonuna gelindiğinde ise, ceyus gibi bir kraliçeyi tanımış,benim gibi bir hedehödöyüde keşfetmiş olacaktır insanlar.şaka lan, aslında herkes birbirini keşfedecek ve o sabah lanet güneşin doğmasını istemeyecektir kimseler.
    itüsözlük geleneksel disko kralı zirvesi,dünyada tanıyabildiğim en duygusal,en aşık,en salak ve en güzel dostları bana kazandıran efsane zirve,görüşmek üzere.
    consume,obey, dieeeeeee...
    (nickcode, 21.10.2009 18:10)
  14. gerçekleşmesine bir gün kalmış zirve. zirveye katılacak yazarlardan isteyenler, ister itü sözlükle ilgili ister kişisel mesajlı pankart hazırlayabilirler (yaratıclığınızı konuşturun).
    (ceyus, 06.11.2009 00:10)
  15. üniversite ve sözlük pohpohçusu, ikiyüzlü okan bayıltan ın, bu sene yer aldığı 3 gün ardarda konsepti ile birlikte düşünülürse, katılımcılara naçizane ''çadır kurun, stüdyoda yatın'' tavsiyesinde bulunabileceğim zirve.

bulunmayabilirim de. yeter ki şu zoraki güldürükçü, elalemin telefona bağlanan karısının kızının ses tonuyla bile dalga geçmeyi komikçilik sanan okan bayıltan ın ''itüsözlük de buradaaaa heeöööyyy heeööyyy hobareeööyyy'' dediğinde, orgazm olmuş devekuşları gibi çıkmayın ekranda.

(bkz: şimdi dağılın ulan)
    (karadut, 06.11.2009 00:24)
  16. programın ekibinden son dakikada gelen bir haber üzerine zirve ertelenmiştir.
    ertelenme sebebi stüdyoda yapılacak değişiklikler yüzünden seyirci azaltılmasına gidilmesidir.
    bir sonraki zirve tarihi ise belli değildir, tüm yazarlara duyurulur.
    *
    (ceyus, 07.11.2009 00:56)
  17. disko kraliçesinin elinde olmayan nedenlerden dolayı iptal olan zirve.. yeni sezondaki okanı canlı olarak çok izlemek istemiştim olmadı , bir sonraki zirve tarihi belli olmayan zirvelerde görüşmek üzere
    (yanlis miyim, 07.11.2009 01:00)
  18. içimizde patlayan zirvedir. geçmiş olsun.

önümüzdeki zirvelere bakacağız artık..
    (falcon, 07.11.2009 01:00)
  19. iptali ile haberdar olduğum zirvedir. önce üzüldüm, neye üzüldüğümü düşündüm dur sevinim dedim sonra ama ben zaten gitmezdim dedim. ama yine de üzüldüm. sonuç olarak en çok üzüldüm katılmak isteyen arkadaşlar adına.
    (semsekgafir, 07.11.2009 01:09 ~ 02:01)
  20. stüdyoda son gün mü değişiklik yapacaklarmış? boşuna milleti heyecanlandırmışlar? diye sordurtan zirvedir an itibariyle.
    (okisht, 07.11.2009 01:14 ~ 01:14)
  21. ulan bütün tanıdıklarıma haber vermiştim.programı sanki ben yapacakmışım gibi herkes izliyecekti.yapılır mı şimdi bu bana ya.

(bkz: benim gibi el değmemiş kıza edilir mi bu)
    (bkz: köyden indim şehire)

not: bakınızımdan ötürü kadın zannetmeyin ey genç abazanlar.mesaj kutum boş mesajlarla dolmasın sonra.

edit: imla için scamp a teşekkürlerimi borç bilirim.
    (paranoyak mayonez, 07.11.2009 01:27 ~ 02:08)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil