belki ilginizi çeker
  1. · 2007 nba final serisi
gündem
  1. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  2. · yetenek sizsiniz türkiye
  3. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  4. · boylumlama
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · disko kralı
  7. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  8. · yeni sevgiliyi eski sevgili için terk etmek
  9. · istanbul emniyet müdürlüğü

7 haziran 2007 spurs cavaliers maçı  

1. 2007 nba finalleri 1. maçı. tsi 4:00'de ve ntv'den yayınlanacaktır.

san antonio'da oynanacak maçta, çoğu kişinin beklentisinin aksine detroit yerine cleveland geldi spurs'ün karşısına.

cleveland açısından lebron james ve daniel gibson'ın formu umut verici. fakat daniel gibson'ın özellikle detroit serisindeki 6. maçta attığı şutlara bakılırsa, hepsinin lebron'a gelen 2'li sıkıştırmalar sonucu bomboş kalması ve lebron'ın pas yeteneği sayesinde atıldığını görmekteyiz. spurs'ün lebron'u nasıl savunacağı önemli bir konu. muhtemelen bruce bowen ile tutmaya çalışacaklar, bu durumda lebron (diğer birçok oyuncuya olduğu gibi) bu eşleşmede güçlü kalıyor. sürekli içeriyi zorlaması muhtemel. zaten utah serisinde deron williams'ın içeri penetrelerine bir çözüm bulamayan spurs, bu konudaki zaafını devam ettirirse, lebron efsane olacağı bir seri oynayabilir.

san antonio'da ise değişen bir şey yok. makina gibi işleyen dişliler var. penetresinin yanına şut özelliğini iyice geliştiren tony parker, her zaman bu ligin en iyi uzunlarından olan tim duncan, benchten gelip takıma gazı veren ginobili ve diğer faktörler düşünüldüğünde spurs yine favori gibi gözükmekte. lebron'u durdurmayı başarmaları oldukça önemli. deron williams'ın karşısında hiçbir varlık gösteremeyen bruce bowen'ın bu seride ne durumda olacağı da oldukça önemli. phoenix serisindeki olaydan sonra ortalıkta gözükmeyen robert horry'den de bir geri dönüş beklemiyorum açıkçası. kafası hiç maçlarda değil.

normal sezonda oynanan iki maçı da cleveland kazanmıştı. saha avantajı ve 8 gündür dinlenmesinin avantajıyla ilk maçta spurs avantajlı gözüküyor. fakat seri ilerledikçe yaşlı bir takım olan spurs'te düşüş gözlenebilir.

her şeye rağmen seyircileri san antonio-detroit serisinden seyir zevki daha yüksek bir serinin beklediği kesin.
    (zoma, 03.06.2007 17:19 ~ 17:21)
  2. yaklaşık iki saat sonra başlayacak olan 2007 nba final serisi maçlarının ilkidir. ilk iki maçı spurs sahasında oynamanın getirdiği avantajla zaten alır gibi görünüyor lebron faktörüne rağmen sonuçta cavs'in karşısında detroit yok, daha çok dinlenmiş ve sadece benchi ayrı bir takım olan finallerin tecrübeli takımı spurs var. yok artık lebron james de bi yere kadar yani. sonuç olarak tükürdüğümü yalamamak umutlarıyla sözlerimi kupa batıya gider diyerek sonlandırıyorum.

gerekli not belkide gereksizdir: ilk olarak yazdığım "8 haziran 2007 san antonio spurs cleveland cavaliers maçı" başlığı 50 karakter barajına takıldığından dolayı ulan ne yazsam acaba diye bi süre kasmış bulunmaktayım. burdan yetkililere sesleniyorum bu konuda bişeyler yapılsın mesela baraj 57 karakter olsun ne biliim veya nba başkanıyla görüşülsün bu iki takım bi daha maç yapmasın onu da kabul etmezlerse takımlar isimlerini kısaltsın.
    (black star, 08.06.2007 02:08 ~ 02:09)
  3. büyük olasılıkla gene diğer maçlarda da olduğu gibi saat 4 e kadar kasıp bekleyip ilk 2-3 dakikasında sızacağım maçtır..
    (janhuntelaar, 08.06.2007 02:47)
  4. sezon içindeki müsabakalarda cleveland'ın üstünlüğüne aldanılmamasının ne kadar gerekli olduğunu büyük olasılıkla gösterecek karşılaşma. ancak herhangi bir takımın ezici bir üstünlük kuracağına inanmıyorum şahsen.

seri sonu için belirleyici olmayacağına inandığım maçtır ayrıca.

bazı gazlar vardır ya hani, uzun ömürlüdür, olabilir.(double lagered cleveland)
    (kampus onunde korsan cd satan sivil polis, 08.06.2007 02:53)
  5. yeni bir ikon*yaratma hevesindeki nba yönetiminin de desteğini alan lebron efendinin parmağına yüzüğü takmasıyla sonuçlanacak serinin ilk maçıdır.

4-2 mi olur 4-3 mü olur orasını bilemem.
    (ağ kablosu, 08.06.2007 02:59 ~ 12:38)
  6. ilk yarısı 40-35 san antonio'nun üstünlüğü ile bitmiş. son derece düşük şut yüzdeleri oynayan takımlarda lebron james 7 de 0 saha içi şutu ile göz doldurmuştur...
    (megae, 08.06.2007 05:14)
  7. ilk yarısının 40-35 san antonio spurs lehine sonuçlanan karşılaşmadır.yalnız sahada ilginç bir atmosfer var ki san antonio'lu basketbolcular sanki ilk yarıyı 20 sayı farkla önde kapatmış gibi soyunma odasına giderken,tersine cleveland'lılar da hezimete uğramış gibi duruyolar.

aslında herşey cleveland'ın istediği gibi gidiyor sanki.lebron james henuz sahne almadı ve buna rağmen skorda fazla geri değiller.gerçi lebron bugün sahne alabilir mi orası da meçhul.3.periyoda da maç kopmazsa eğer san antonio lehine,muthiş bir 4.periyod izliyebiliriz.
    (guanoapes, 08.06.2007 05:16 ~ 05:19)
  8. king james'in ! ilk yarısını yedide sıfır isabetle tamamladığı maçtır. spurs'de dış şutlarda feci sıçmış durumda. şuana kadar seyir zevkide finallerden uzak, neyseki arada spurs hatunları çıkıyoda uykum açılıyo. neyse ikinci yarıdan ümidi kesmiş deilim.
    (black star, 08.06.2007 05:29)
  9. tim duncan inanılmaz bir hırsla darmaduman ediyor cleveland cavaliers pota altını.
    (rafael, 08.06.2007 05:33)
  10. lebron james ilk saha içi isabetini 3. periyodun 5. dakikasında buldu. öyle bir maç işte.
    (rafael, 08.06.2007 05:38)
  11. o değil de bir eric snow vardı ona ne oldu demek istediğim maçtır.mike brown halen eric snow'u tony parker'ın savunmasında denememek de ısrar ediyor.3.periyodun bitmesine 3:35 var tony parker 18 sayı 7 asist'le takımını sırtlıyor ve mike brown da bizler gibi sadece izliyor.
    (guanoapes, 08.06.2007 05:50)
  12. maç başında kaan kural'ın takımlar 85 sayı civarı atar tezi 12 den vurarak 85-76 spurs üstünlüğü ile bitmiş maçtır. lebron james ilk saha içi isabetini 3.çeyrek de bulmuş 4. çeyrek de savunmayı biraz gevşeten san antonio ya üstüste 2 üçlük atarak geliyorum mesajını vermiş fakat daha sonradan san antonio yeniden savunmayı sıkılaştırarak yavaş gel de saçın başın dağılmasın demiştir. bu maçta james'in kötülüğünden ziyade san antonio nun kimi zaman 2 li 3 lü sıkıştırmaları james i kötü şutlar atmaya zorlamıştır. spurs tarafında en çok sayı atan oyuncu all-star tony parker * cleavland tarafında ise çaylak gibson dır *...
    (megae, 08.06.2007 07:09)
  13. evet dördüncü periyodun başlarında uykuya yenik düştüğüm maç olmuştur bu. son hatırladığım spurs farkı koymaya başlamıştı yavaştan. maç uyuz uyuz ilerliyodu, spurs hatunlarıda açamadı uykumu bi yerden sonra. zaten ilk yazdığım başlık 50 karakter barajına takılmış, o da yetmezmiş gibi ayın sekizinde oynanan maç ısrarla 7 haziran olmuş. yani bakıyorum maç oynanırken girdiğim başlığın altındaki sözlük tarihi 8 haziran şimdi başlığa bakıyorum 7 haziran oha. bu nba maçlarının tarihleriyle ilgili bi sorunsal yıllardır süregelir zaten. neyse ben tekrar tarih ve maç skorları için link veriyim http://www.ntvspor.net/...

şimdi ikinci maç onbirinde oynanıcak bende 11 haziran san antonio clevland maçı diye başlık giricem o da 50 karakter barajından yani takımın adını tam yazamıyorum. neyse 11 haziran diycem ertesi gün bi bakıcam 10 haziran başlığına taşınmış yine buyur burdan yak. zaten bi yerlerde başlığı hazır görmüştüm 10 haziran diye kabak gibi duruyodu. moderasyona saygılar sevgiler o zaman.

edit:lokal tarih olayı varmış bir de benim unuttuğum amerikada oynanma tarihi 7 haziran yani, bizde 8 haziran yazıyo başlık tarihinde ne olacak bu işlerin sonu böyle. zoma'ya teşekkürler hatırlatma için.
    (black star, 08.06.2007 13:35 ~ 15:16)
  14. son çeyreğini izlemediğim maçtır. konferans finalleri sonrası giren aradan dolayı takımların soğuk olduğu, zevksiz bir karşılaşmaydı. tek güzel şey detroit serisinin son maçında üçlük çizgisinden yolladığı sayılarla billupsve arkadaşlarının ağzına sıçan çaylak daniel gibson'ın yine döktürmesi olmuştur.
    (tantun, 08.06.2007 14:17 ~ 14:18)
  15. (1925, 08.06.2007 14:28)
  16. daniel gibson ın ilerde çok büyük oyuncu olacağını düşündürten maç olmuştur.. helal olsun çocuğa.. asist yapıyor, şut atıyor, savunma yapıyor.. 4. çeyrekteki cleveland in az da olsa olan geri dönüş ümitlerini kendini yerlere atarak yaptığı savunma ile alevlendiren performansı ayakta alkışlanacak cinstendi..
    (ametmac, 08.06.2007 14:38 ~ 17:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil