|
|
- tembel öğrencinin*** okulun ilk gününden sabırsızlıkla beklediği tatildir.
itü, yine öğrencileriyle dalga geçmeyi başarmış ve bugünü saat 16.00'dan 18.00'e kadar tatil etmiştir.
---duyuru---
üniversitemiz, yoğun kar yağışı nedeniyle 6 şubat 2006 pazartesi günü saat 16:00'dan itibaren tatil edilmiştir. 7 şubat 2006 salı ve takip eden günlerin tatil edilip edilmeyeceği hava durumundaki gelişmelere göre üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.
-- itü rektörlüğü --
(nostalji için bkz: 7 şubat 2005 kar tatiline giren üniversiteler)(balta, 06.02.2006 17:21 ~ 17:24)
- istanbul üniversitesi 1 günlüğüne tatil olmuş,ertelenen sınavlar tekrar belirsiz bi tarihe ertelenmiştir
- öğrencilerin kendilerine armağan ettiği tatildir. itü'nün normal olarak tatil olmasını beklemiyorduk fakat bu kar yağışı sebebiyle rektörümüzün de ne denli esprili bir insan olduğunu görmüş bulunuyoruz.
- itünün başarılı mühendisler yetiştirme politikası çerçevesinde almış olduğu saygı uyandırıcı karar.mühendis , en zor şartlar altında çalışabilmelidir..ve mühendis hayatın en zor anlarında bile sinirlerine hakim olur.mesela eğer bir insan okulu tatil edimedi deyip çamur kar karışımı bir cıvık sıvının içinde adeta yüzerek okula gelmişse ve buna rağmen altında araba bulunan hocası gelmemişse ve okulu 16:00dan sonra tatil olmuşsa , eğer kişi bunlara sinirlenmiyorsa hayatı boyunca hiçbirşey onu sinirlendiremez.sağolasın itü güldürdün bizi.
mühendis yetiştirme politikasının bir başka etkin adımı için (bkz: itü kayıt şenlikleri)
- an itibariyle trt'nin sitesinde yayımlanmış olan ve itü'yü de kapsayan tatildir.
http://www.trt.net.tr/...
aynı zamanda itü bilgi işler daire başkanlığının yalanladığı haberdir.
(bkz: bilmiyorum ne olacak)
- içimize umut tohumları eken muhtemelen 7 şubat sabah 9'da www.itu.edu.tr adresinin tıkanmasına neden olacak beklenti
- itü'nün anasayfasında az önce yayınlanan kalın, kırmızı, büyük harflerle "07.02.06 salı itü tatil değildir" yazısıyla beni kopartan ve resmi olarak inkar edilmiş olan tatil. nasıl bir isyanın nasıl bir haykırışın yazısıysa bu artık. otomasyonun mu telefonlarını kilitledik ne yaptık, bilemiyorum. sonuçta tembel bir itü bireyi olarak uyuyakalmış ve kendi tatilimi kendim ilan etmişimdir.
-- duyuru --
üniversitemiz, 7 şubat 2006 salı günü tatil değildir.takip eden günlerin tatil edilip edilmeyeceği hava durumundaki gelişmelere göre üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.
-- itü rektörlüğü --(balta, 07.02.2006 09:59)
- itü rektörlüğünün öğrencisini ne kadar sevdiğini kanıtlayan olaydır sağol olsun rektörümüz pazartesi gününden erkenden tatil yapmışdır okulu öğrencilerim karda kıyamette okula gelmesinler zor durumda kalmasınlar diye,
(bkz: hadi len)
- (bkz: itü tatil değildir)
- itünün, öğrencilerinin karda komando tatbikatı yapmaları için red ettiği tatildir.
- birincisi 2002 kışında gerçekleştirilen "geleneksel itü kar leoparı tatbikatı"'nın 2006 yılındaki dilimidir.
tatbikatta; 9. inşaat tümeninin karadan taarruzuna 2. bölük elektronik öğrencileri de katılacak, uçak-uzay saldırı birliği otomasyon semalarından rektörlüğe salto yapacaktır.
tatbikat genel kurmay başkanı faruk karadoğan, korgeneral fuat anday ve pek çok basın mensubu tarafından da ilgiyle izlenecektir.(atropos, 07.02.2006 11:14 ~ 18.04.2006 00:01)
- külliyen yalan...
- ---------------------
duyuru
üniversitemiz, 7 şubat 2006 salı günü tatil değildir. eğitim öğretime devam edilmektedir.
itü rektörlüğü
---------------------
(bkz: yarrock)
- (bkz: bir ilhan irem vardı o nooldu)
|