|
|
- koç üniversitesi'nin 2, kadir has üniversitesi'nin ve fatih üniversitesi'nin de 1 gün süreyle tatil edilmesi ile başlayan fırtına *
- hasretle itü yazısını bekleten hadise
- özel üniversitedeki öğrenciler ile devlet üniversitesindeki bilhassa itüdeki öğrenciler arasındaki ayrımı bir kez daha hatırlatan hadise.
(bkz: biz insan değil miyiz)
- itü olabilir..eğer yağış hızını bozmadan devam ederse maslak üzerinde..
- içinde asla itüyü göremeyeceğimiz liste denebilirdi hala rektör aynı olsaydı, fakat yeni rektörden umutlu itü gençliğinin merakla okullarının adının eklenmesini beklediği liste
- kendi adıma itüyü de eklediğim liste. şahsen sabah kalkıp da derse gitmeyi düşünmüyorum bu havada.
- özel üniversite öğrencileri etkileniyor bu durumdan da biz mağra adamı mıyız?diye kendi kendime soru sormama neden olan olay.zira kardan adammıyız bu karda dolanalım sokaklarda.
- marmara üniversitesi ve bahçeşehir üniversitesi de bu kervana katılmıştır.
- boğaziçi üniversitesi öğrencilerinin tatilde olmaları sebebiyle takmadıkları hadise.
- doğuş üniversitesi'nin de eklendiği liste
(bkz: darısı başımıza)(lethe, 06.02.2005 20:42)
- itü her zaman farklıdır işkencenin bile en iyisini yapmaya çalışır ve başarır dedirten durum.acaba biz normal insan sınıfına girmiyor muyuz diye sormasına zorluyor insanı.
- ışık üniversitesinden arkadaşımın cep telefonuna gelen mesajla öğrendiği tatil durumu buda özel üniversitede burslu okumak varken neden geldim itü'ye dedirtebiliyor ama olsun yinede okulum benim canım benim
- devlet üniversitelerinden bir tek marmara'nın olmasının sebebi pek de şaşırtıcı değildir çünkü üniversitenin tam tamına 13 kampüsü vardır.
- sonunda itününde katıldığı kervan
(bkz: ohh beee)
- ntv'de yazan altyazılardan öğrendiğime göre itü tatildir ancak yine de mesuliyet almak istemem tabi. emin olmayanlar okula gidebilir, benim öyle bir şansım yok.
- sabahın köründeki lojistik dersinden sonra gelen sevindirici haber. ayrıca bir de fen edebiyat kapısında rektöre söven bir hocamız vardır ki, kim olduğu bilinmez.
- bana, o kadar zaman sonra giri yazdıracak kadar sinirlendiren, bu hangi akılsızların bir tür sorumsuzluğudur diye düşündüren -allahım sabah saat 8de herkesin evinden çıkmasını bekleyip sonra tatil diyen özürlülerden bizi koru- itünün rezilliğinin göstergesidir. başka hiçbişi...
- itü'nün dahil olduğu http://www.library.itu.edu.tr den görülebilmekte. sadece kütüphane sayfasına yazmak nedir bi de onu anlasak. *
- aralarında itünün bulunmasıyla beni şaşkınlıktan şaşkınlığa sürükleyen liste.
|